Košice – Trenčín 1:2 (kon.) | Dunajská Streda – Prešov 0:0 (kon.) | Nitra – Slovan Bratislava 0:1 (kon.)
Ružomberok – Senica 0:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Žilina 1:1 (kon.) | B. Bystrica – Trnava 0:3 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
0:0 (0:0)
FC Tatran Prešov
sk Úterý 27.03.2012, 17:30 • Mestský štadión v Dunajskej Strede • Niké liga
     
    Koniec zápasu. (19:20:59)
     
    Diviš ťahá sekundy a záverečný hvizd rozhodcu Kráľoviča je tu, Dobojované! Gól sme nevideli. Pekný večer.
     
    90+
    Katona v rohu hracej plochy, teraz avizovaní striedanie 29/25
     
    90
    Posledná minúta riadneho hracieho času v Dunajskej Strede, lopta poletuje v strede hracej plochy. Nič mimoriadne sa nedeje, ešte jedno striedanie hostí a tri minúty nadstaveného času.
     
    88
    Aj to málo čo tu bolo už odchádza z tribún nečaká na koniec zápasu.
     
    86
    Šance na jednej i druhej strane dvíhajú fanúšikov zo sedadiel, tentkrát bol pripravený Kučera, ktorý odolal tlaku hostí a Katonu, ktorý stál v postavení mimo hry.
     
    83
    Guba na trávniku si vynútil ošetrenie pred vlastným brankárom, je O.K., v hre bude pokračovať.
     
    89
    Striedanie dolu zišiel Kabele, ktorého nahradilKordič
     
    80
    Faul na Delargeho, ŽK pre Krajnika.
     
    79
    Žiadne strachy, loptu ktorú vytlačil Kučera mimo brány nenarobí žiadnu škodu. Rozhodcovia pískali ofsajd.
     
    77
    Huber sa ľahkovážne zbavil lopty, keď ju zo stredového kruhu zakopol do autu.
     
    76
    Hosťujúci tréner strieda z hry stiahol Papaja, ktorého nahradi Heidenreich.
     
    73
    Ďalší rohový kop v podaní domáceho mužstva odišiel zahrať Kabele ten našiel hlavu na zadnej tyči našiel Hozla, ktorý hlavou trafil tesne nad bránu Diviša.
     
    72
    V Dunajskej Strede domácim nemožno uprieť snahu o prekonanie brankára hostí Diviša, dnes pred nimi stojí nevídaný betón v zelených dresoch.
     
    68
    Marcin, Kabele a Staniša v akcii, posledný menovaný nemal kopmu prihrať tak volil strelu na Divišovu bránu, ktorú netrafil.
     
    65
    Šesťdeiata piata minúta zdvihla všetky zadky na tribúnach, keď sa v pokutovom území dostal k lopte Delarge, pred ním len Diviš, ktorý ho od lopty neodstavil, lopta smerovala do brány, hosťujúceho brankára zastúpil na bránkovej čiare pri pravej tyčke Štetina Lukáš.
     
    63
    Delarge sám v šestnástke opäť sa rozhodol zle,namiesto rany na Diviša sa rozhodol pre prihrávku, ktorú poslal po päťke lopta prešla až do územia nikoho,nakoniec sa však z toho šanca vyklula keď centrovanú loptu zobral Matúšovi priamo z hlavy brankár Diviš.
     
    60
    Domáci tréner strieda, z hry sťahuje Leranta, ktorého nahradí rodák zo Skýcova Ján Hozl.
     
    59
    Delarge dostal famóznu loptu na ľavej strane hracej plochy, pred pokutovým územím zastavil a prehajdákal tak ten správny moment na strelu alebo prihrávku.
     
    57
    Strela za strelou smeruje na hosťujúcu bránu, domáci pri jej dobíjaní sú absolútne jaloví, lopta nie a nie sa dostať za chrbát hosťujúceho brankára Diviša.
     
    54
    Domáci hráč Kabele, videl ŽK, ktorú vytiahol hlavný rozhodca Královič.
     
    53
    Štetinov súboj s Tchamim vyšiel pre domáce mužstvo, z priameho kopu sme videli šancu domácich, Pred Matúšom loptu odkopával Krajník.
     
    51
    Tchami na trávniku po tvrdom zákroku jedného z hráčov Prešova, rozhodca odpískal no nenapomenul nikoho.
     
    49
    Boya ktorý sa pred pár sekundami zvíjal na távniku je O.K v hre bude pokračovať, na hraciu plochu sa vrátil za potlesku tribún.
     
    48
    Loptu smerujúcu do veľkého vápna odpravil do bezpečia Krajník, ktorý ju poslal Zošákovi, ten o loptu prišiel.
     
    46
    Druhý polčas je skutočnosťou, hostia budú zahrávať prvý rohový kop v druhom polčase, zahrával ho Zošák Štefan, Štetina ktorý sa dostal k lopte svoju možnosť ohroziť bránu nevyužil a poslal loptu vedľa brány.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Preriedené tribúny Dunajskostredského štadióna čakajú na príchod aktérov dnešného duelu pred začiatkom druhého polčasu.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+
    Minútu bude nadstavovať hlavný rozhodca Kráľovič spolu so svojimi asistentmi si tak predĺžili pobyt nahracej ploche.
     
    44
    Katona je ústrednou postavou dnešného duelu a pritom nebol nominovaný do základu, pre zranenie striedal Petráša a odvtedy robí vietor na hracej ploche a veľké starosti domácim hráčom, ktorí nie a nie ho udržať na uzde.
     
    43
    Domáci stiahnutí na svojej polovičke sa snažia postupne dostať a prečísliť obranu hostí, nedarí sa im podľa predstáv, aj preto je stav taký aký je.
     
    40
    Do konca prvého polčasu zostáva hráčom odohrať ešte päť minút, je to trápenie jedného i druhého mužstva, hráči sa do vyložených šancí nedostávajú jednoducho, je to drina a keď sa dostanú v koncovke sú žalostní.
     
    38
    Akcia ako jedna malina v podaní hostí, na jej začiatku bol Katona, ktorý dobre vysunul Gubu, ten z prvej vystrelil no Kučera na poslednú chvílu loptu vyrazil na rohový kop.
     
    36
    Takmer zahrmelo na druhej strane pred Divšom, kde sa dostal k lopte na hranici šestnástky Lerant, ktorý oprobobal a natiahol Diviša.
     
    35
    Macko, ktorý zahrával loptu úspech pre svoje mužstvo úspech nepriniesol.
     
    33
    Rohový kop z pravej strany zahratý na prvú tyč kde stál Lipták, ktorý loptu dostal do bezpečia.
     
    30
    Prvá vážnejšia akcia hostí s ktorou si však domáci poradili, dobrú loptu dostal Papaj, ktorý ju poslal do šestnástky Gubovi, ten nedokázal z kroku prekonať Kučeru, nakoniec loptu dostali do bezpečia domáci obrancovia.
     
    28
    Futbal sa hrá medzi šestnástkami, nedeje sa nič mimoriadne, čo by ste mali vedieť.
     
    24
    Lastovka videl žlté napomenutie od hlavného rozhodcu Kráľoviča
     
    20
    Najkrajšia akcia domácich založená Matúšom, ktorý vysunul Delargeho, ten zbehol po ľavej strana a jeho center do šestnástky sa dostal na Nikoliča, ten brankára hostí neohrozil.
     
    18
    Macko zbehol po pravej strane do veľkého vápna tam sa však nerozhodol správne, volil prihrávku no trafil len kopačky a žlto-modrý dres domáceho hráča.
     
    17
    Marcin pred velkým nebezpečenstvom domáceho mužstva odobral loptu spred kopačky Katomu, odvrátil hroziace nebezpečenstvo.
     
    15
    Papaj vybojoval rohový, kop, ktorý bude zahrávať Zošák a opäť nie podľa predstáv, lopta smerovala na zadnú tyč, tam v území nikoho si lopta nikoho nenašla.
     
    13
    Dlhá lopta na Macka, ten si však nerozumel so Zošákom, ktorý mu loptu neposlal tam, kde Macko chcel, za obranu domáceho mužstva.
     
    12
    Kolbas vhadzuje no farby svojich spoluhráčov na hracej ploche pred alebo vo veľkom vápne nanašiel.
     
    10
    Pred stredovým kruhom si vyžiadal ošetrenie Jano Papaj, hlási sa však do hry v ktorej v t ýchto chvíľach pokračuje.
     
    8
    Vynútené striedanie z hry musel odstúpiť Peter PETRÁŠ, ktorého na hracej ploche nahradil Katona Peter
     
    6
    Pekná akcia v podaní domácich, vo veľkom vápne sa šikovne uvolnil a pätou poslal loptu Tchami na volného hráča, ktorý z dialky prihrávku nezužitkoval.
     
    5
    Diviš ten máááá času, hrá sa s loptou na päťke a výkop mu strašne dlho trvá.
     
    4
    Ján Papaj sa k lopte pred velkým vápnom nedosta, domáca obrana na čele s Marcinom mu vtom zabránila.Následuje domáci rohový kop z ľavej strany, ktorý zahrával Matúš, z neho nezapršalo.
     
    2
    Lérant od poliacej čiary poslal malú domov priamo na kopčky brankárovi Kučerovi, ktorý ju poslal do stredového kruhu, Kde sa Kabele hotuje poslať loptu do veľkého vápna, poslal ale nepresne.
     
    1
    Domáci od úvodných sekúnd pri lopte, na súperovej polovičke, ale už to nie je pravdy, hostia sa zmocnili lopty a tá smerovala pred veľké vápno na Gubu, ktorý o ňu prišiel.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Hlavný rozhodca Kráľovič Peter so svojími asistentmi privádza aktérov dnešného duelu na zelený trávnik domáceho štadióna. DAC Dunajská Streda tradične v žlto-modrej kombinácii dresov, hostia 1.FC Tatran Prešov v dresoch zeleno-bielej kombinácii.
     
    Počasie je v Dunajskej Strede tip-top, nič nebude brániť aktérom dnešného duleu, aby pobavili fanúšikov pritomných na dunajskstredskom štadióne.
     
    Úvodné zostavy:

    FK DAC Dunajská Streda: 30 Kučera, 2 Laštovka, 4 Marcin "K", 7 Lénarth, 11 Matúš, 16 Kabele, 17 Delarge, 18 Boya, 20 Nikolič,
    28 Huber, 44 Tchami.

    1. FC Tatran Prešov: 23 Diviš, 2 Piter-Bučko Michal, 6 Macko, 9 Kolbas, 17 Lipták, 24 Papaj, 26 Zošák, 29 Guba, 31 Petráš "K", 80 Štetina.

    Rozhodca: KRÁĽOVIČ, Mókoš, Tomčík.
     
    Niečo menej ako štvrť hodiny zostáva do začiatku stretnutia a už by bolo načase zverejnič zostavy oboch mužstiev, ktoré nastúpia do dnešného duelu 19 kola Corgoň ligy. Aktérmi dnešného duelu je doáci DAC 1904 Dunajská Streda vs 1.FC Tatran Prešov.
     
    Do začiatku stretnutia nám zostáva nieč viac ako dvadsať minúť a tribúny sú vyľudnené aj keď prichádzajú fanúšikovia vypredané dnes celkom určite nebude.
     
    Do Dunajskej Stredy sa vrátil v minulosti "nechcený" Werner Lórant, ktorý bude sedieť na domácej lavičke, spoločnosť mu budú robiť Július Šimon a Kristián Németh ako asistenti.
     
    Hostia majú štvor bodový náskok a nemusím zdôrazňovať, čo by prípadná výhra pre domáce mužstvo znamenala.
     
    Hracia plocha žije prípravou na futbalové stretnutie v ktorom domácim ide o veľmi dôležitý duel. Myslím si, že nemusím nikomu pripomínať, že hostia bodobali v uplynulom kole u veľmi ťažkého súpera na Záhorí v Senici, kde získali bod po bezgólovej remíze.
     
    DAC 1904: Náhradníci: 1 Kiss, 9 Kordič, 12 Hanták, 13 Hozl, 21 Urbánek, 23 Csolle, 24 Érsek.
     
    Delegáti: Pozorovateľ: Krchňák Dušan, stretnutia: Chocholouš Jozef
     
    Tatran Prešov náhradníci: 30 Plánička, 11 Katona, 22 Střihavka, 25 Beglaryan, 44 Jakovlev, 55 Lysyuk, 51 Heidenreich.
     
    Príjemný podvečer z Dunajskej Stredy, kde sa o pol hodinu začne stretnutie 19. kola Corgoň ligy, ktoré muselo byť odložené pre nepriazen počasia. Dnes je tomu celkom inak, počasie je Tip-top, myslím si, že namôj vkus fúka od Veľkého Blahova až príliš silný vietor.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Jozef Fajták

    Branky:

    Karty:   24. Lastovka (DUN), 54. Kabele (DUN) - 69. Macko (PRE), 80. Krajnik (PRE)


    DAC 1904 Dunajská Streda: 30 Kučera, 2 Laštovka, 4 Marcin "K", 7 Lénarth, 11 Matúš, 16 Kabele, 17 Delarge, 18 Boya, 20 Nikolič,
    28 Huber, 44 Tchami.

    FC Tatran Prešov: 23 Diviš, 2 Piter-Bučko Michal, 6 Macko, 9 Kolbas, 17 Lipták, 24 Papaj, 26 Zošák, 29 Guba, 31 Petráš "K", 80 Štetina.

    Rozhodčí: KRÁĽOVIČ, Mókoš, Tomčík

    Diváci: 1242
    bahis siteleri