Swansea – Newcastle 0:2 (kon.)
konec
Swansea City
0:2 (0:1)
Newcastle United
Pátek 06.04.2012, 17:30 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    74
    V posledním střídání Newcastlu odchází Yohan Cabaye, který dnes přihrál na oba góly, a místo něj jde na hřiště defenzivnější Dan Gosling.
     
    73
    Možnost snížit měl Danny Graham, jenže na poslední chvíli zasáhl Davide Santon, který domácímu útočníkovi znemožnil zakončit.
     
    69
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Je tu to, čeho se domácí hodně obávali. Newcastle se nezaslouženě dostává do dvoubrankového vedení. Po přihrávce Yohana Cabayeho se prosadil PAPISS CISSÉ, když ve vápně přeloboval Ashleyho Williamse i Michela Vorma. Straky vedou 2:0.
     
    66
    Poprvé střídají domácí a hned dvakrát. Luke Moore dohrál, místo něj jde na hřiště Danny Graham. Odpracováno má i Nathan Dyer, kterého střídá Scott Sinclair.
     
    59
    V druhém střídání Magpies nahrazuje Dembu Ba Shane Ferguson.
     
    59
    Ashley Williams si počínal v rozporu s pravidly proti Papissu Cissému a za následující jeho reakce viděl žlutou kartu.
     
    54
    Někteří domácí fanoušci na stadionu se už radovali. Ryan Taylor odkopl míč z vápna přesně na kopačky Joe Allena, který se opřel do míče a Tim Krul měl s tečovanou střelou hodně velké problémy. Balon se z jeho náručí odrazil těsně vedle brány.
     
    47
    Nathan Dyer možná promeškal vhodný moment pro střelu ve vápně, jenže poté přihrál Gylfimu Sigurdssonovi, jehož následná střela skončila s tečí jen těsně vedle brány Magpies.
     
    46
    Newcastle United do druhého poločasu vystřídal. Do hry už nezasáhne Cheick Tioté, místo něj je na hřišti Ryan Taylor.
     
    40
    Luke Moore byl faulován Mikem Williamsonem, který za svůj čin viděl žlutou kartu.
     
    30
    Skvělá střela Gylfiho Sigurdssona z dálky pořádně protáhla Tima Krula, gólman Newcastlu míč vyráží na roh.
     
    5
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Swansea svou první šanci promarnila, Newcastle nikoliv. Domácí propadli ve středu pole, do otevřené obrany Swans vyslal Yohan Cabaye PAPISSE CISSÉHO, který střelou ke vzdálenější tyči překonal Michela Vorma.
     
    3
    Po přihrávce Nathana Dyera se v první šanci zápasu ocitl Gylfi Sigurdsson, ovšem střela mu příliš nevyšla a balon skončil vedle.

    FB

    Branky: 5. Cissé, 69. Cissé

    Karty:   59. Williams (SWN) - 40. Williamson (NEW)


    Swansea City: Vorm – Rangel, Caulker, Williams, Taylor – Allen, Britton – Dyer (66. Sinclair), Sigurdsson, Routledge – Moore (66. Graham).
    Newcastle United: Krul – Simpson, Perch, Williamson, Santon – Tioté (46. Taylor R.), Gutierrez – Ben Arfa, Cabaye (74. Gosling), Ba (59. Ferguson) – Cissé.

    Rozhodčí: Webb – Cann, Ledger
    bahis siteleri