Příbram – Jablonec 4:3 (kon.) | Liberec – Sparta 1:3 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
1:3 (0:1)
AC Sparta Praha
Sobota 07.04.2012, 19:00 • U Nisy, Liberec • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    80
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nezmar vyrobil velkou hrubku při rozehrávce. Odražený míč se dostal až k LADISLAVU KREJČÍMU, který sám před Bičíkem nezaváhal. Sparta tak znovu odskakuje do dvoubrankového trháku.
     
    75
    Liberec právě vstřelil branku!
    Slovan hodně rychle snižuje a o drama v závěru zápasu je postaráno! Vaclík odrazil Breznaníkův centr pouze k Nezmarovi, který hlavičkou prodloužil na JOSEFA ŠURALA, jenž dává kontaktní gól.
     
    73
    Sparta právě vstřelila branku!
    Faul Nezmara přišel Liberec draho. K nařízenému přímému kopu se postavil LADISLAV KREJČÍ, který krásnou střelou k tyči nedal Bičíkovi sebemenší šanci zasáhnout. Rána to byla opravdu výstavní.
     
    33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krejčí centroval do vápna, kde chtěl míč odkopnout Fleišman. Liberecký bek však přihrál pouze JOSEFU HUŠBAUEROVI, který střelou k tyči překonává Bičíka.

    Michal Šandor

    Branky: 75. Šural - 33. Hušbauer, 73. Krejčí, 80. Krejčí

    Karty:   41. Nezmar (LIB), 45. Rilke (LIB), 65. Fleišman (LIB), 78. Gebre Selassie (LIB) - 48. Brabec (SPA), 63. Sionko (SPA)


    FC Slovan Liberec: Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Kelič, Fleišman - Rilke (54. Šural), Vácha, Bosančič, Breznaník (85. Musiol) - Rabušic, Štajner.
    AC Sparta Praha: Vaclík - Přikryl, Brabec, Jarošík, Pamič - Sionko (83. Kerič), Holek, Matějovský, Hušbauer - Krejčí (90+2. Juhar), Kweuke

    Rozhodčí: Příhoda - Jiřík, Pospíšil

    Diváci: 9900
    bahis siteleri