St. Louis – Arizona 1:4 (kon.) | Detroit – Chicago 2:3 (po s.n.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
Philadelphia Flyers
Sobota 07.04.2012, 22:00 • Consol Energy Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:13
    Nejspíše poslední šance pro Philadelphii. Steve McIntyre na trestné lavici za úder na hlavu.
     
    47:50
    Dvě velké šance, ve kterých se po sobě octnuli Matt Cooke a Jordan Staal, oba ovšem osamoceni na brankovišti mířili pouze do hostujícího brankáře.
     
    45:29
    Síly na obou stranách se vyrovnají. Jevgenij Malkin podrazil Coburna a půjde si odsedět menší trest za krosček.
     
    44:47
    Za podražení vyloučen na 2 minuty Harry Zolnierczyk.
     
    41:48
    Jody Shelley inkasuje osobní trest za hrubost.
     
    39:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelný závěr třetiny pro Penguins! Letang najel do útočné třetiny, kde předložil puk Jevgeniji MALKINOVI, který z mezikruží pálil přesně. Pro ruskou megastar to je 50. branka v sezóně! Asistence: Kris Letang a Sidney Crosby.
     
    37:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    Střílenou přihrávkuStaala dokázal tečovat Chris Kunitz tak šikovně, že před Sidneym CROSBYM už číhala odkrytá klec a kapitán domácích této šance nepohrdnul a krásnou stahovačkou do bekhendu posílá dnes potřetí domácí do vedení. Asistence: Chris Kunitz a Jordan Staal.
     
    37:18
    Jaromír Jágr vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    34:12
    Kris Letang míří odpykat 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    32:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!

    I přes špatně rozehranou přesilovou hru hosté znovu srovnávají krok. Talbot po mantinelu našel za brankou číhajícího Jaromíra JÁGRA, který překvapil Johnsona vyjetím před branku a zkušeně poslal kotouč do branky. Asistence: Maxime Talbot a Brayden Schenn.
     
    31:59
    Flyers si ale zahrají přesilovku. Dvě minuty za hákování míří odsedět Brooks Orpik.
     
    30:57
    Scott Hartnell velice šikovně tečoval nahození Coburna, Fleury měl co dělat, aby udržel puk před čárou.
     
    27:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    Malkin zpoza branky našel Chrise KUNITZE, který z velkého úhlu vyslal lehkou střelu směrem na branku a ta propadla Bobrovskymu mezi rukou a tělem do branky! Asistence: Jevgenij Malkin.
     
    26:37
    Jordan Staal se ocitl osamocený před brankou hostů. Šance se však trochu zalekl a kotouč poslal pouze do Bobrovského náruče.
     
    19:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!

    Brayden SCHENN se dokázal skvěle zorientovat po nepovedené střele Harryho Zolnierczyka. Mladý forvard Flyers poslal kotouč o tyč za záda Marca-Andreho Fleuryho. Asistence: Harry Zolnierczyk a Braydon Coburn.
     
    17:00
    Brooks Orpik podrazil Jaromíra Jágra a za svůj prohřešek si míří odpykat 2 minuty. Druhá přesilová hra pro Philadelphii.
     
    11:15
    Druhá přesilovka pro Pittsburgh během krátké chvíle. Zac Rinaldo inkasoval pětiminutový trest za úder do oblasti hlavy a krku. Mladý útočník už se dnes na ledě neobjeví, dostal trest do konce utkání!
     
    11:02
    Ve velké příležitosti se ocitl Tyler Kennedy. I přes velkou snahu Talbota faulovat dokázal udělat kličku i brankáři, jenže poté nepochopitelně přestřelil prázdnou branku Flyers!
     
    09:16
    Malkinova tvrdá rána trefila Bobrovského do masky!
     
    08:47
    Talbot nahazoval puk směrem k brance Penguins. Tam se tlačil Voráček, jenže fauloval a musí odsedět 2 minuty za nedovolené bránění brankáře.
     
    06:08
    Philadelphia jde do početní výhody. Za hákování byl potrestán Brian Strait.
     
    05:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    Po rozháraném začátku utkání přišla teprve třetí střela na branku hostí, nicméně byla úspěšná. Pascal DUPUIS trefil přesně mezeru mezi betony Bobrovského a posílá tak svůj tým do vedení! Asistence: Arron Asham a Jordan Staal.
     
    02:22
    Očekávaná bitka přichází hned ve 3. minutě. Po buly v útočném pásmu Penguins se do sebe pustili Joe Vitale a Harry Zolnierczyk! Oba samozřejmě inkasují pětiminutový trest.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 6. Dupuis (Asham, Staal), 28. Kunitz (Malkin), 38. Crosby (Kunitz, Staal), 40. Malkin (Letang, Crosby) - 20. Schenn (Zolnierczyk, Coburn), 33. Jágr (Talbot, Schenn)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (od 33. Johnson) - Orpik, Michálek, Martin, Letang, Strait, Engelland - Kunitz, Malkin, Park - Cooke, Staal, Kennedy - Tangradi, Crosby, Dupuis - Asham, Vitale, Adams
    Philadelphia Flyers: Bobrovsky - Timonen, Coburn, Carle, Kubina, Lilja, Bourdon - Hartnell, Giroux, Jágr - Read, Schenn, Simmonds - Talbot, Couturier, Voráček - Shelley, Wellwood, Rinaldo

    Rozhodčí: Kimmerly, Van Massenhoven - Brisebois, Barton

    Diváci: 18 616
    bahis siteleri