Česko – Německo 3:2 (po pr.)
po prodl.
Česko
3:2 (0:0, 1:0, 1:2 - 1:0)
Německo
Pátek 13.04.2012, 18:00 • Budvar Aréna • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z Českých Budějovic je to pro dnešek vše, hned zítra si to ale týmy České republiky a Německa rozdají v Budvar Aréně znovu. S přáním hezkého večera a povedeného víkendu se loučí Michal Špírek. (20:30:57)
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    Jaroslav Pouzar předává ceny pro nejlepší hráče, vyhlášeni jimi byli Jiří Novotný a Alexander Barta.
     
    64:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestadvacet vteřin před koncem prodloužení strhli Češi vítězství na svou stranu! JIŘÍ NOVOTNÝ svou druhou brankou zajistil týmu výhru, puk dorážel do odkryté brány. Asistence: Jakub Nakládal, Petr Nedvěd.
     
    62:56
    Česká reprezentace bude mít po faulu Pietty (hrubost) výhodu přesilovky 4 na 3! Kouč Hadamczik si vzal oddechový čas a vysvětluje hráčům, jak že to mají rozhodnout zápas.
     
    61:39
    Kovář zachránil svůj tým, Němci si dobře přihráli a Schubert mohl docílit své druhé branky, ovšem brankář si povyjel a pokus zneškodnil.
     
    61:14
    Kašpar předvádí vynikající výkon, jeho přihrávka před bránu ale adresáta nenašla.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Už to vypadalo, že Němci se smířili s tím, že dnes na českou obranu v čele s brankářem Kovářem nevyzrají. Reimer ale z ojedinělé šance skóroval a Schubert vyrovnal.
     
    Následovat bude pětiminutové prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:40
    Petr Nedvěd měl na hokejce rozhodující gól! Kašpar mu adresoval napříš útočným pásmem luxusní přihrávku, neobsazený Nedvěd zakončoval bez přípravy a Pätzold stačil puk vykopnout.
     
    58:34
    Německý kouč Koelliker si vybral time-out.
     
    58:00
    Veselý se prosmýkl kolem mantinelu a rázem z toho bylo přečíslení dvou na jednoho. V nejnevhodnější moment se ale zlínskému forvardovi "kousl" kotouč na ledě, Veselý se dostal do blízkosti brankáře a už nestihl přesně zakončit, ani přihrát.
     
    57:35
    Dvě minuty a 25 sekund do konce, icing domácího celku.
     
    55:58
    Pätzold si připsal zákrok a nyní už musí být v pozoru Kovář, před kterým bude puk uveden do hry.
     
    53:45
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci zapli v pravý čas a srovnávají s domácími krok! Zatímco já už předvídal čisté konto Kováře, Němci se zakousli do soupeře a po využité přesilovce je to 2:2. CHRISTOPH SCHUBERT zakončil do prázdné brány ukázkovou kombinaci a pěknou brankou překonal Kováře. Asistence: Barta, Gogulla.
     
    52:55
    Vzrušení před Kovářem bylo zbytečné, rozhodčí hru přerušili... Následovala potyčka a sudí trestají menšími tresty Nakládala s Buchwieserem. Německá přesilovka tak bude pokračovat.
     
    51:47
    Jakub Kovář vyhodil puk mimo hřiště a jeho prohřešek je potrestán dvěma trestnými minutami. Trest za něj odpyká bratr Jan. Já na bráchu, brácha na mě...
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 21. Kašpar (Novotný), 44. Novotný (Petružálek, Kašpar), 65. Novotný (Nakládal, Nedvěd) - 50. Reimer (Buchwieser, Hager), 54. Schubert (Barta, Gogulla)


    Česko: Jakub Kovář (Pöpperle) - Němec, Čáslava, Mojžíš, Nakládal, Kudělka, Zámorský, Krejčík - Petružálek, Novotný, Kašpar - Průcha, Nedvěd, Vondrka - Tenkrát, Jan Kovář, Veselý - Kumstát, Pech, Rachůnek - Kreps, Vampola.
    Německo: Pätzold (Endras) - Schubert, Fischer, Schüle, Petermann, Müller, Kohl, Akdag, Lavallee - Lewandowski, Barta, Kaufmann - Buchweiser, Hager, Reimer - Flaake, Hospelt, Furchner - Schütz, Pietta, Gogula - Weiss.

    Rozhodčí: Minář, Šindler - Jelínek, Pouzar
    bahis siteleri