Česko – Německo 3:2 (po pr.)
po prodl.
Česko
3:2 (0:0, 1:0, 1:2 - 1:0)
Německo
Pátek 13.04.2012, 18:00 • Budvar Aréna • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestadvacet vteřin před koncem prodloužení strhli Češi vítězství na svou stranu! JIŘÍ NOVOTNÝ svou druhou brankou zajistil týmu výhru, puk dorážel do odkryté brány. Asistence: Jakub Nakládal, Petr Nedvěd.
     
    59:40
    Petr Nedvěd měl na hokejce rozhodující gól! Kašpar mu adresoval napříš útočným pásmem luxusní přihrávku, neobsazený Nedvěd zakončoval bez přípravy a Pätzold stačil puk vykopnout.
     
    58:34
    Německý kouč Koelliker si vybral time-out.
     
    53:45
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci zapli v pravý čas a srovnávají s domácími krok! Zatímco já už předvídal čisté konto Kováře, Němci se zakousli do soupeře a po využité přesilovce je to 2:2. CHRISTOPH SCHUBERT zakončil do prázdné brány ukázkovou kombinaci a pěknou brankou překonal Kováře. Asistence: Barta, Gogulla.
     
    52:55
    Vzrušení před Kovářem bylo zbytečné, rozhodčí hru přerušili... Následovala potyčka a sudí trestají menšími tresty Nakládala s Buchwieserem. Německá přesilovka tak bude pokračovat.
     
    51:47
    Jakub Kovář vyhodil puk mimo hřiště a jeho prohřešek je potrestán dvěma trestnými minutami. Trest za něj odpyká bratr Jan. Já na bráchu, brácha na mě...
     
    49:59
    Německo právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic Němci udeřili a ještě to bude drama. PATRICK REIMER tečoval puk mezi Kovářovy betony a už je to jen o branku. Asistence: Buchwieser, Hager.
     
    44:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Óda na radost v podání českých hokejistů. Oko diváka potěšila kombinace Kašpara, jenž přes celé pásmo našel Petružálka, a útočník Chabarovsku předložil zpět puk před bránu. Jiří Novotný už zametal kotouč do prázdné brány, nádherná branka. Asistence: Jakub Petružálek, Lukáš Kašpar.
     
    36:52
    A tlak Čechů ubrzdili jen s pomocí faulu. Tim Schüle - 2 min - hákování. Pätzold si v pokračující výhodě počíhal na zakončení Veselého.
     
    32:13
    Němci atakovali gólmana po zákroku a byla z toho menší potyčka. Rozhodčí trestají dva zákroky - Patrick Reimer (GER) - 2 min - hrubost, Lukáš Kašpar (CZE) - 2 min - držení. Kašpar, asi v rámci duchu přátelského zápasu, zamířil usednout na německou trestnou lavici, ale smích diváků mu napověděl, že tady je něco špatně...
     
    31:04
    Buchwieser odmítl z vyložené pozice srovnat stav utkání, Kovář svůj tým podržel.
     
    30:22
    Petr Tenkrát se provinil faulem a Kovář bude mít po delší době práci. 2 minuty - faul loktem.
     
    26:29
    Tak ne, zmátla mě radost českých hráčů, kdy všichni zvedali ruce v gólové radosti. Puk za brankovou čáru po ráně Nedvěda nepřešel. Na řadu tedy přišlo vyloučení Lavaleeho, dvouminutová přesilovka pro domácí.
     
    26:29
    Češi při nabídnuté výhodě nejspíše docílili druhé branky, ale prověřuje se videozáznam!
     
    23:10
    Ivan Rachůnek (CZE) - 2 min - hákování.
     
    22:52
    Rána Rachůnka olízla břevno, druhá třetina nabrala ze začátku pořádné grády.
     
    21:48
    Další gólovka na straně českého výběru - Tenkrát obkroužil bránu, předložil kotouč na zlatém podnosu na mezikruží a rána Kudělky skončila jen na hrudi německého muže s maskou.
     
    20:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi hned z kraje druhé dvacetiminutovky otevírají gólový účet utkání. LUKÁŠ KAŠPAR nahrával před bránu, kotouč se k němu ale od Pätzolda vrátil zpět a útočník zasunul kotouč bez problémů za brankovou čáru. Svěřenci trenéra Hadamczika tak využili přesilovku. Asistence: Jiří Novotný.
     
    Tak se sirénou se ještě postaral o rozruch Jerome Flaake, který dohrál u mantinelu Nakládala. Český bek se dlouho sbíral z ledu, roli mstitele na sebe vzal Čáslava. Rozhodčí ale potrestali jen provinění Flaakeho - 2 + 10 minut.
     
    16:41
    Philip Gogulla vyhodil puk mimo hřiště a je trestán dvěma trestnými minutami. Využijí Češi druhou přesilovku?
     
    10:25
    Evan Kaufmann (GER) - 2 min - hákování.
     
    03:29
    Furchner našel perfektní křižnou přihrávku Hospelta a na světě byla největší šance zápasu. Furchner rozvlnil boční síť, Kovář by byl na jeho střelu krátký.
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 21. Kašpar (Novotný), 44. Novotný (Petružálek, Kašpar), 65. Novotný (Nakládal, Nedvěd) - 50. Reimer (Buchwieser, Hager), 54. Schubert (Barta, Gogulla)


    Česko: Jakub Kovář (Pöpperle) - Němec, Čáslava, Mojžíš, Nakládal, Kudělka, Zámorský, Krejčík - Petružálek, Novotný, Kašpar - Průcha, Nedvěd, Vondrka - Tenkrát, Jan Kovář, Veselý - Kumstát, Pech, Rachůnek - Kreps, Vampola.
    Německo: Pätzold (Endras) - Schubert, Fischer, Schüle, Petermann, Müller, Kohl, Akdag, Lavallee - Lewandowski, Barta, Kaufmann - Buchweiser, Hager, Reimer - Flaake, Hospelt, Furchner - Schütz, Pietta, Gogula - Weiss.

    Rozhodčí: Minář, Šindler - Jelínek, Pouzar
    bahis siteleri