USA – Česko 5:0 (kon.) | Rusko – Německo 2:4 (kon.) | Kanada – Finsko 2:4 (kon.)
Švédsko – Švýcarsko 7:2 (kon.)
konec
Rusko
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Německo
Sobota 14.04.2012, 14:00 • Zimní stadion Znojmo • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:03
    Německo právě vstřelilo branku!

    TIM BENDER číhal u levé tyčky, kde doklepl puk vyražený Vasilevskijem do branky. Německo po využité přesilovce vede o dvě branky a Rusové už musí být pořádně nervní. Gól muselo ještě potvrdit video. Asistence: Lennart Palausch.
     
    33:35
    Rusko právě vstřelilo branku!

    A zrovna když končila ruská přesilovka, BOGDAN JAKIMOV dostává ruské mužstvo Německu na dostřel. Asistence: Alexej Bereglazov, Denis Kamajev.
     
    28:31
    Německo právě vstřelilo branku!

    Rusům se sice podařilo dostat hru v přesilovce ze své obranné třetiny, ale zapomněli na MARCELA KURTHA, který po výborné přihrávce Draisaitla napříč celým hřištěm ujel do brejku a druhým gólem v zápase poslal Němce do dvoubrankového vedení! Asistence: Leon Draisaitl.
     
    19:48
    Německo právě vstřelilo branku!

    Máme tu překvapivý obrat! Těsně před koncem třetiny poslal střelou z mezikruží MARCEL KURTH německý tým do vedení. Asistence: Leon Draisaitl.
     
    17:45
    Německo právě vstřelilo branku!

    Nepozorná ruská obrana vyústil v brejk, do něhož ujel forward první formace FREDERIK TIFFELS, který překonal prudkou střelou zápěstím Vasilevskije. Asistence: Lennart Palausch.
     
    09:13
    Rusko právě vstřelilo branku!

    VALERIJ NIŠUŠKIN se dostal až před brankáře Cuppera, který proti jemu vystrčil beton, ale Nišuškin si ho obhodil a zasunul do odkryté klece. Asistence: Bogdan Jakimov, Anton Slepyšev.
    Marken.cz

    David Mičke

    Branky a nahrávky: 10. Nišuskin (Jakimov, Slepyšev), 34. Jakimov (Bereglazov, Kamajev) - 18. Tiffels (Palausch), 20. Kurth (Draisaitl), 29. Kurth (Draisaitl), 55. Bedner (Palausch)


    Rusko: Vasilevskij (Nalimov) – Běreglazov, Maslov, Garejev, Galin, Lisov, Zadorov, Mironov, Malenkich – Slepyšev (C), Jakimov, Nišuškin – Filippov, Žarkov, Osnovin – Barabanov, Kamajev, Delnov – Kupcov, Chacej, Lebeděv.
    Německo: Cupper (Klein) – Bender, Moser, Quinlan, Schmid, Tiffels, Stephan, Koberger, Schwarz – Kurth, Palausch, Tiffels – Herpich (C), Ziegler, Kaefer – Kahun, Draisaitl, Eisenschmid – Zientek, Shevyrin, Klopper.

    Rozhodčí: Dumas (USA), Hribik (CZE) – George (USA), Hull (CAN)
    bahis siteleri