Petržalka – Dubnica 0:3 (kon.) | Senec – Ružomberok B 3:2 (kon.)
konec
FC Petržalka
0:3 (0:1)
FK Dubnica
sk Neděle 15.04.2012, 10:30MONACObet liga
     
    Koniec zápasu. (12:20:55)
     
    Dobojované. Domáci MFK Petržalka prehral na svojej pôde o triedu s MFK Dubnica.
     
    90+
    Hlavný rozhodca Mastiš spolu so svojími asistentmi si predlži pobyt na hracej ploche o tri minúty.
     
    90
    v závere stretnutia ešte motanica v pokutovom území hostí, na gól to v týchto chvílach nie je. ŠKoda kozetická úprava výsledku by nauškodila.
     
    88
    Smiech na tvárach vylúdil hosťujúci brankár, ktorý podcenil "malú" domov, loptu zluftoval, našťastie pre hostí ta skončila mimo bránu. Akcia vhdná do relácie Frajer na záver...
     
    86
    Zdá sa, že o tomto ligovom stretnutí, ktoré sa hrá v bratislavskom Prievoze je rozhodnuté, domáci sa však nevzdávajú Kozák hýri aktivitou smerom k bráne súpera, nič to nie je platné, keď sa domáci nedokázali presadiť v koncovke.
     
    83
    Hostia pred koncom duelu prechádzajú cez domácu obranu veľmi ľahko a je len na zlej koncovke hostí, ktorý svoj náskok nedokážu zvýšiť.
     
    80
    Domáci striedali z hry odstúpil Drobňák, ktorého nahradil Malecký
     
    79
    Nevídaná efektivita hostí, lopta letela z ľavej strany do priestoru brány, domáci obrancovia zle reagovali ako aj brankár Jenčo, ktorého prekonal Abrahám.
     
    77
    Šanca domácich na kontaktný gól skončila na bočnej sieti Bajzu, poslal ju tam domáci Kozák Michal.
     
    73
    Po peknej akcii hostí, ktorí sa presadili po pravej strane odkial letel center pred Jenčovu bránu, na ktorý najlepšie zareagoval Šupák a hlavou usmernil loptu tak, že Jenčo nemal nárok.
     
    70
    priamy kop hostí z hranice 25 metrov zahrával hosťujúci Šupák, ktorý to namieril iba do postaveného múru.
     
    69
    Hráči, ktorí sú označení s číslom 16 domáci Drobňák a hosťujúci Ižvolt sa stretli v súboji,ktorý lepšie vyznel pre domácu šestnástku.
     
    67
    Hanzel videl ŽK
     
    66
    V pokutovom území sa z ničoho nič dostal do šance Šupák, ktorý nahradil Fila a vo veľkom vápne sa pokúsil vystreliť na bránu Jenča, trafil to parádne, no lopta išla našťastie vedľa domácej brány.
     
    64
    Tréner Stranianek z hry sťahuje Juhoša, ktorého nahradza Jurkovič.
     
    63
    Po hodine je z hry domáceho mužstva stiahnutý takmer neviditeľný Královič, ktorého nahradil Kozák
     
    60
    hodina hry zvanej futbal je za nami a na štadióne sa z tribún ozýva "My chceme gól" Petržalčania sú v povzbudzovaní aktívni, no hráčom na hracej ploche sa nedarí podľa predstáv.
     
    57
    Filo, ktorý sa pred chvíľou vyválal na zelenom trávniku v hre nebude pokračovať strieda ho hráč s číslo 19 Masárik.
     
    55
    Sa predieral do slušnej akcie Maťo Ižvolt, domáci obrancovia mu však nedovolili vyniknúť a na hranici veľkého vápna ho pripravili o loptu.

    Jozef Fajták

    Branky: 6. Augustíni, 73. Šupák, 79. Abrahám

    Karty:   67. Hanzel (PET) - 33. Živčič (DUB)


    FC Petržalka: 18 Jenčo, 2 Stranianek Emil ml., 8 Niňaj, 13 Baranyik, 14 Královič, 16 Drobňák, 17 Hečko, 20 Hanzel Tomáš, 24 Štefún, 26 Kratochvíl Peter, 29 Juhoš ( Náhradníci: 31 Hrnčiarik, 5 Kozák Michal, 9 Malecký, 11 Jurkovič, 25 Varga, 28 Beňo. Tréner Emil STRANIANEK).
    FK Dubnica: 1 Bajza, 3 Beňo Lukáš, 5 Šupák, 7 Augustíni Oliver, 8 Živčič, 11 Urban, 12 Božoň, 13 Abrahám, 16 Ižvolt Matej, 20 Filo, 23 Mrva, (náhradníci: 30 Urminský, 2 Števček, 4 Múdry, 15 Brigant, 18 Jakúbek, 19 Masárik, 21 Behan). Tréner: Nemečkay Peter.

    Rozhodčí: MASTIŠ, Vorel, Lieskovský
    bahis siteleri