Espanyol – Valencia 4:0 (kon.) | Zaragoza – Granada 1:0 (kon.) | Real Betis – Osasuna 1:0 (kon.)
Malaga – Real Sociedad 1:1 (kon.) | Villarreal – Santander 1:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Mallorca 1:0 (kon.)
Rayo Vallecano – Atlético 0:1 (kon.)
konec
Real Betis
1:0 (1:0)
CA Osasuna
Neděle 15.04.2012, 16:00 • Estadio Benito Villamarín (52745 diváků), Sevilla • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Domácí Betis po velkém boji vítězí, tým Osasuny i když měl míč často na kopačkách, stoprocentní šanci neměl tedy kromě hlavičky Baldého v závěru. Domácím vystřelil tři body útočník Rubén Castro a posunul tak sevillský celek do středu tabulky. Osasuna lehce ztratí v boji o evropské poháry, navíc přišla o vyloučeného Raúla Garcíu. Příjemný večer vám přeje Tomáš Martínek. (17:53:40)
     
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Beñat vyslal z poloviny hřiště překvapující delekonosný lob, ale Fernández míč jistil do zámezí. Přesto se bude co nevidět pískat konec zápasu.
     
    90+4
    Trenér Osasuny José Luis Mendilibar je napomínán hlavním rozhodčím, že bude při stížnostech a dalších řečech vykázán do hlediště.
     
    90+3
    Brazilec Iriney sice vstřelil branku, ale již dávno bylo přerušeno. Hráč Betisu evidentně fauloval stopera hostí Dorada a balon tak opět míří před branku sevillského celku.
     
    90+1
    Nápor Osasuny podporuje v pozici falešného stopera i brankář Fernández. Míč po několika nakopávaných balonech končí v rukavicích Fabricia, který se pokusí trochu zklidnit hru. Leží s míčem na trávníku.
     
    90
    Sudí Gámez bude nastavovat čtyři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    89
    Osasuna byla kousek od vyrovnání! Na centrovaný míč Timora se pověsil do vzduchu Ibrahima Baldé a míč jen těsně minul levou tyčku branky Betisu!
     
    88
    Zápas se chýlí ke konci, ale Betis by si rád pojistil tříbodový zisk. Dalekonosný pokus Irineye ovšem pokryl Fernández.
     
    84
    Za nešikovný faul vidí žlutou kartu záložník Betisu Beñat Etxebarria.
     
    86
    Svalové zranění si zřejmě přivodil domácí Juanma, musel být odvezen z trávníku na lékařském vozíčku a vypadá to, že nebude moci pokračovat ve hře. Trenér Pepe Mel již třikrát střídal, proto by domácí museli dohrát zápas jen v desíti.
     
    83
    Do šestnáctky Osasuny létá jeden míč za druhým, ale domácí celek pořádně nevystřelil. O chvilku později přichází poslední střídání zápasu. Sestavu Osasuny opuuští obránce Echaide a ofenzivu posílí Srbský forvard Dejan Lekić.
     
    81
    Domácí Molina uháněl osamocený na brankáře Andrése Fernándeze, jenže ten se blýskl skvělým zákrokem. Domácí tak náskok nenavýšili, takže se budou muset strachovat o výsledek až do závěru utkání.
     
    81
    V přerušené hře naposledy střídá trenér Mel. Jefferson Montero podal velmi dobrý výkon, nyní může ukázat co v sobě má Javier Matilla.
     
    80
    Obránci Betisu Nélsonovi se zamotal míč mezi nohama a balon končí v zámezí. Nabídl tak opět šanci pro svěřence trenéra Mendilibara na srovnání. U míče je Loe.
     
    78
    Utkání končí za potlesku domácích tribun pro Roque Santa Cruze. Čerstvým hráčem na hřišti je Jorge Molina.
     
    76
    Rohový kop Davida Timora neznamenal pro Betis nebezpečí, ale následný centr Echaideho trochu Fabricia překvapil a tomu vypadl míč z rukou. Nic zásadního to však neznamenalo.
     
    75
    Ekvádorec Jefferson Montero si to opět namířil mezi tři zadáky Osasuny a málem byl úspěšný. Míč mu ale odkopl brankář Fernández daleko od své brány.
     
    73
    Betis si bere míč a začíná pohodově kombinovat. Sérii přihrávek utíná opět stoper José Dorado, jenže vyslal z dálky štiplavou střelu. Mezi tři tyče se ale nevešla.

    Tomáš Martínek

    Branky: 34. Castro

    Karty:   57. Paulão (RBE), 84. Etxebarria (RBE) - 51. Loe (OSS)   61. García (OSS)


    Real Betis: Fabricio - Paulão, Nélson, Dorado, Perez - Montero (81. Matilla), Iriney, Etxebarria, Pereira (64. Juanma) - Santa Cruz (78. Molina), Castro. Trenér: Pepe Mel.
    CA Osasuna: Fernández - Flaño, Lolo, Echaide (83. Lekić), Damiá - Loe, Puñal - Lamah (65. Baldé), García, Cejudo (70. Timor) - Nino. Trenér: José Luis Mendilibar

    Rozhodčí: Gámez - Munuera, Gómez
    bahis siteleri