Slovácko B – Olomouc B 3:1 (kon.) | Uničov – Kroměříž 2:1 (kon.) | Zlín B – HFK Olomouc 1:2 (kon.)
konec
1.FC Slovácko B
3:1 (2:1)
SK Sigma Olomouc B
Neděle 22.04.2012, 10:15 • Bělinka • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    52
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Pěknou akci předvedli Kolinek s s Ondicou. Nejprve Kolínek přihrál míč Ondicovi, který v pokutovém uzemí přešel přes obránce a neukvapil se a přihrál zcela volnému JAKUBOVI KOLÍNKOVI, pro kterého nebyl problém vstřelit třetí branku Slovácka.
     
    34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hostujicí Tomeček vyhrál dva souboje za sebou a přihrál do vápna na zcela volného RADIMA NEPOŽITKA, který si míč zpracoval a posunul směrem k bráně. I když byl z úhlu dokázal brankáře Heču překonat.
     
    10
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Neskutečnou chybu předvedl hostující brankář Šustr, který přihrával přes celou šíři hřiště svému spoluhráčovi, jeho úmysl však vystihl JAN LUKÁŠ, který pohodlně skóroval do prázdné branky.
     
    7
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Jeleček našel centrem v pokutovém území přesně hlavu RENÉHO MIKULICI, který přesně míč umístil na zadní tyč. Brankář Šustr stal na brankové čáře jako přikovaný.

    Tomáš Kučera

    Branky: 7. Mikulica, 10. Lukáš, 52. Kolínek - 34. Nepožitek

    Karty:   52. Mikulica (SOB) - 53. Pančochář (OLB), 57. Palomeque (OLB), 77. Tomeček (OLB)


    1.FC Slovácko B: Heča - Ondica (90. Chytil), Malý, Mikulica, Borusík (87. Haša), Lukáš, Palko, Jeleček, Svízela, Kolínek, Nečas (60. Bartoš)
    SK Sigma Olomouc B: Šustr - Přikryl, Palomeque, Ješko, Můčka, Nepožitek (79. Bernard), Habusta, Plšek, Tomeček, Heinz (69. Ševčík), Pančochář

    Rozhodčí: Pochylý - Plesar, Antoníček
    bahis siteleri