Real Sociedad – Valencia 1:0 (kon.) | Real Betis – Barcelona 2:2 (kon.)
konec
Real Betis
2:2 (0:1)
FC Barcelona
Sobota 12.05.2012, 22:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tohle je pro Betis hrající s obrovským entuziasmem velká rána. Po centru Montoyi se hlavou prosazuje SEYDOU KEITA a srovnává na 2:2!
     
    74
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Domácí příznivci zažívají orgasmus! Jejich miláčci během pár minut otáčejí skóre proti slavné Barceloně. Nádhernou kombinaci vyťukali Santa Cruz s Beňatem, jehož kolmá přihrávka vysunula RUBÉNA CASTRA, který svůj únik proměnil i tentokrát, když nasměroval míč po zemi k tyči - 2:1!
     
    71
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se zaslouženě dočkávají vyrovnání! Dlouhý nákop prodloužil Santa Cruz hlavou za sebe na rozběhnutého RUBÉNA CASTRA, který šel už sám na branku a mazáckým dloubákem vyškolil Valdése - 1:1!
     
    9
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Další střelecký pokus hostů už končí gólem! Rohový kop Pedra našel na přední tyči BUSQUETSE, který krásnou hlavičkou k zadní tyči překonal brankáře Casta - 0:1!

    Martin Chládek

    Branky: 71. Castro, 74. Castro - 9. Busquets, 90+2. Keita

    Karty:   80. Beňat (RBE), 90. Caňas (RBE) - 33. Alvés (BAR)   53. Alvés (BAR)


    Real Betis: Casto - Dorado, Paulao, Chica (73. Isidoro), Nacho - Beňat, Montero (58. Santa Cruz), Caňas, Pozuelo (65. Nono) - Pereira, Rubén Castro. Trenér: Mel.
    FC Barcelona: Valdés - Alvés, Piqué, Mascherano, Adriano - Busquets, Keita, Xavi (83. Iniesta) - Afellay (58. Montoya), Messi, Pedro (78. Tello). Trenér: Guardiola.

    Rozhodčí: Miguel Ángel Ayza Gámez‎.
    bahis siteleri