Chorvatsko – Švýcarsko 1:2 (kon.) | Francie – Lotyšsko 3:0 (kon.)
konec
Francie
3:0 (1:0)
Lotyšsko
Sobota 02.06.2012, 20:50 • Louis Dugauguez (Sedan) • Kvalifikace ME U21
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Hezký zbytek večera a u dalšího on-line přenosu zase někdy nashledanou. (22:42:13)
     
    Stejným poměrem jako loni v září si Francie poradila s Lotyšskem i doma v Sedanu, připsala si šestou výhru ve skupině a má namířeno do baráže Mistrovství Evropy do 21 let. Ve skupině je bezkonkurenčně první a jen stvrdila první pozici před druhým Slovenskem. Lotyšsko zůstává poslední bez bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ghoulama asi chytají křeče. Hvizd sudího je na místě, měl by už "fouknout" konec. Výsledek a tři body jsou totiž jasně řečené.
     
    90+2
    Není důvod se někam hnát, Francie kombinuje na své polovině. Nemá kam spěchat, nemá proč postupovat dopředu. Jen to dohrát v klidu a bez problémů.
     
    90+1
    Tři minuty, tolik nastaví sudí Baliyan.
     
    90
    Ale, ale... Jak zbytečné. Kapitána Corchiu sestřelil zezadu Karklinš. Alespoň se protihráči, který se svíjí v bolestech na zemi, omlouvá. Ten by měl být nakonec v pořádku.
     
    89
    ... ten zahrál znovu Bulot, Lotyšsko se ale znovu dobře ubránilo. Minuta do konce, na třech bodech pro Francii se jen těžko něco změní.
     
    88
    ... Gremierova střela nebyla nijak prudká, ale nadělala Vaičulisovi velké problémy. Ten radši před dotírajícím Joseph Monrosem vytěsnil míč na rohový kop.
     
    87
    Kakutu někdo kopl zezadu do nohy, Francie tak má k dispozici standardku ze třiceti metrů. Zahraje jí Grenier...
     
    86
    Joseph Monrose přenechal míč nabíhajícímu Griezmannovi, ten vystřelil levačkou po zemi, ale vedle. Přesto se gólman Vaičulis zlobí na své spoluhráče, jak mohli obránci nechat protihráče takhle zakončovat.
     
    84
    Bulot zahrál rohový kop. Bezúspěšně. Lotyšsko si čtvrtý gól zatím dát nenechalo.
     
    83
    A mohlo to být o čtyři branky! Tentokráte se však zaskvěl gólman Vaičulis. Corchia přihrál pod sebe na Josepha Monroseho, který vystřelil z vápna z voleje, v bráně však stál pozorný lotyšský gólman.
     
    82
    Karklinš snad poprvé v zápase v akci. Narovnal si míč na levačku a vypálil. Jenže s touhle střelou nemohl mít gólman Ali Ahamada větší problémy.
     
    81
    Grenier to nevymyslel hezky. Viděl sice své spoluhráče vbíhající mu do vápna, jenže míč skončil v zámězí, pas byl příliš prudký.
     
    80
    V Sedanu se už oslavuje, nikdo si už ani nedokáže představit něco jiného než vítězství Francie. Tenhle gól ze 77. minuty definitivně rozhodl.
     
    77
    Francie právě vstřelila branku!
    Tohle byla pěkná akce a úspěšná tečka za ní. Corchia dostal míč na pravou stranu, odcentroval do vápna, kde Griezmann prodloužil hlavou dopředu pro STEVENA JOSEPHEHO MONROSEHO, který z blízkosti neměl problém skórovat.
     
    75
    Těsný ofsajd, do kterého se nyní dostali Francouzi, zastavuje jejich rychlou akci. Griezmann si zkrátka nepohlídal svoje postavení.
     
    74
    Poslední střídání domácích. Kakuta jde do hřiště, ovací si užívá dobře hrající Lacazette.
     
    73
    První žlutá karta zápasu, za faul jí dostal Sinicins.

    Viktor Sandev

    Branky: 34. Pajot (pen.), 56. Griezmann, 77. Joseph Monrose

    Karty:   73. Sinicins (LAT)


    Francie: Ali Ahamada - Corchia, Ghoulam, Varane, Mangala, Pajot, Bulot, Coquelin (54. Grenier), Lacazette (74. Kakuta), Brahimi (65. Joseph Monrose), Griezmann
    Lotyšsko: Vaičulis - Rožkovskis, Danilovs, Gilničs, Kurakins, Bogdaškins (67. Jermolajevs), Petersons, Sinicins, Višnakovs, Kokins (55. Šabala), Karklinš

    Rozhodčí: Suren Baliyan (ARM)
    bahis siteleri