Chorvatsko – Švýcarsko 1:2 (kon.) | Francie – Lotyšsko 3:0 (kon.)
konec
Francie
3:0 (1:0)
Lotyšsko
Sobota 02.06.2012, 20:50 • Louis Dugauguez (Sedan) • Kvalifikace ME U21
Předzápasové kurzy
     
    83
    A mohlo to být o čtyři branky! Tentokráte se však zaskvěl gólman Vaičulis. Corchia přihrál pod sebe na Josepha Monroseho, který vystřelil z vápna z voleje, v bráně však stál pozorný lotyšský gólman.
     
    77
    Francie právě vstřelila branku!
    Tohle byla pěkná akce a úspěšná tečka za ní. Corchia dostal míč na pravou stranu, odcentroval do vápna, kde Griezmann prodloužil hlavou dopředu pro STEVENA JOSEPHEHO MONROSEHO, který z blízkosti neměl problém skórovat.
     
    74
    Poslední střídání domácích. Kakuta jde do hřiště, ovací si užívá dobře hrající Lacazette.
     
    73
    První žlutá karta zápasu, za faul jí dostal Sinicins.
     
    69
    Tak trocha vzrušení po dlouhé době! K odraženému balónu se dostal náhradník Pajot, jenž vypálil z pětadvaceti metrů, jeho střelu ale nemusel gólman Vaičulis likvidovat, zamířila totiž jen mimo.
     
    67
    Druhé střídání Lotyšska. Jermolajevs jde do hry, Bogdaškins dnes dohrál.
     
    65
    Střídání Francie, druhé v zápase. Brahimiho nahrazuje Joseph Monrose.
     
    56
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie navýšila náskok. ANTOINE GRIEZMANN si naběhl na krásnou kolmici, poposunul si balón do dobré pozice, a protože Danilovs ani Gilničs si s domácím forvardem neporadili, skončila střela zpoza vápna po zemi přesně u vzdálenější tyčky.
     
    55
    Střídání na straně Lotyšska. Šabala nahrazuje Kokinse.
     
    54
    Coquelinův zdravotní stav není na dobré cestě. V tomto utkání jej nahradí Grenier.
     
    38
    Jaj! To si asi nyní říká Griezmann. Dostal přihrávku zprava od Lacazetteho, pálil z první, jenže možná trochu zbrkle. Kdyby si v klidu zpracoval, nemusel by balón přeletět bránu.
     
    33
    ... pokutový kop pro Francii! Mangala byl ve vápně po rohovém kopu faulován Gilničsem.
     
    34
    Francie právě vstřelila branku!
    VINCENT PAJOT se z bílého puntíku nemýlil. Mířil na opačnou stranu, kam skákal brankář Vaičulis, a posílá svůj tým zaslouženě do vedení. Tohle Francie přesně potřebovala.
     
    29
    Nooo... Francouzi stále tlačí, ale branku se jim vstřelit nedaří. Teď nabil Lacazzetemu jeden z jeho spoluhráčů, záložník Lyonu pálil z první, ale minul branku o pár desítek centimetrů.
     
    20
    Jaká šance pro Francii! Lacazzette se zbavil ve vápně Gilničse, naběhl si na centr z levé strany a z první vypálil. Brankář Vaičulis měl velké štěstí, že střelu polapil, míč už se blížil za brankovou čáru.
     
    4
    Domácí hned zpočátku hodně zahrozili! Lacazette dostal míč do běhu, naběhl si na kolmici a vypálil, nicméně gólman Vaičulis jeho střelu polapil.

    Viktor Sandev

    Branky: 34. Pajot (pen.), 56. Griezmann, 77. Joseph Monrose

    Karty:   73. Sinicins (LAT)


    Francie: Ali Ahamada - Corchia, Ghoulam, Varane, Mangala, Pajot, Bulot, Coquelin (54. Grenier), Lacazette (74. Kakuta), Brahimi (65. Joseph Monrose), Griezmann
    Lotyšsko: Vaičulis - Rožkovskis, Danilovs, Gilničs, Kurakins, Bogdaškins (67. Jermolajevs), Petersons, Sinicins, Višnakovs, Kokins (55. Šabala), Karklinš

    Rozhodčí: Suren Baliyan (ARM)
    bahis siteleri