Líšeň – Slovácko B 3:2 (kon.) | Kroměříž – Brno jun. 2:2 (kon.) | Hulín – Olomouc B 0:1 (kon.)
Hlučín – Břeclav 1:2 (kon.)
konec
SK Líšeň 2019
3:2 (2:1)
1.FC Slovácko B
Sobota 09.06.2012, 15:00 • fotbalový stadion v Líšni • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Sportu zdar a fotbalu zvlášť. Vážení sportovní nadšenci, vítejte u sledování předposledního kola MSFL. V domácí derniéře přivítá sestupuvší Líšeň rezervu Slovácka, která je na klidném sedmém místě.
     
    Pro domácí je to hořký konec účinkování ve třetí nejvyšší soutěži. Líšni na jaře nepomohla ani změna trenéra a bohužel doplatila na značné změny v kadrů. Odešlo spoustu zkušených hráčů a velice mladý tým neměl dostatečnou kvalitu. I když se snažil táhnout mužstvo zkušený Richard Dostálek, sám na vše nestačil. V Brně se tak příští rok MSFL nebude hrát. Líšeň padá do divize "D" a podle kuloárních informací to nemusí být úplně pravda, může padnout ještě níž, záleží na financích. MSFL nebude hrát ani Zbrojovka, která přechází do soutěže juniorek.
     
    Alespoň pozitivní zprávou je postup Zbrojovky do první ligy. Potom už následuje obrovská díra, další brněnské celky naleznete až ve čtvrté nejvyšší soutěži, tedy divizi "D". Ale ani tam to není žádná sláva. Co se týče mužstva Slovácka, letos mělo velice vydařenou sezónu. Uherskému Hradišti se dařilo v Gambrinus lize i v Moravskoslezské fotbalové lize. Klidný střed tabulky musí majitele klubu uspokojovat. Je vidět, že fotbal v tamním regionu hodně zvedl. Dnes jsou hosté v Brně favoritem a měli by vyhrát. Líšeň se však nebude chtít rozloučit s ligou prohrou a bude bojovat o důstojnou derniéru.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Líšeň: Herink - Drábek, Čampa (K), Široký, Oprchal, Dostálek, Pecha, Koudelka, Mičko, Skok, Milotínský.

    1. FC Slovácko B: Vojmela - Ondice, Malý, Mikulica, Ohnutek, Křivánek, Borusík (K), Bartoš, Haša, Svízela, Kolínek.

    Rozhodčí: Miroslav Trávníček - Jan Machálek, Marek Podaný.

    Delegát: Miroslav Dreiseitel.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    5
    Krásnou střelu vyslal domácí Koudelka a míč jen těsně minul bránu gólmana Slovácka.
     
    5
    Slovácko právě vstřelilo branku!

    Hosté jdou do vedení a využivájí svou první šanci. TOMÁŠ BORUSÍK se dostal až na malé vápno a nadvakrát dotlačil míč do brány bezmocného mladíka Herinka. Kapitán Slovácka si počínal zkušeně a jeho zakončení bylo dostatečně kvalitní. Pochválit je také potřeba jeho spoluhráče za šikovnou kombinaci. Horší to bylo naopak s obranou Líšně, která si počínala nedůrazně.
     
    10
    Hosté jsou od úvodu lepším týmem, častěji drží míč a tlačí se před domácí bránu.
     
    18
    Líšeň právě vstřelila branku!

    Máme vyrovnáno. RICHARD DOSTÁLEK si vzal celou akci na sebe, dostal se až před Vomelu, místo přihrávky zvolil střelu a zkušeně dokázal zavěsit. Bývalý ligový hráč Zbrojovky tak dokázal potěšit hrstku nejvěrnějších fanoušků.
     
    21
    Obrovská šance Líšně, která mohla v krátké době změnit skóre. Nejprve šel sám na bránu Koudelka, ale brankář dokázal zareagovat. Následně mířil nebezpečně Milotínský a znovu se nemění skóre. Při Slovácku stáli všichni svatí.
     
    25
    Domácí mají velkou šanci jít do vedení. Vojmela fauloval ve vápně Oprchala a sudí nařizuje pokutový kop.
     
    28
    Líšeň právě vstřelila branku!

    Domácí otáčí skóre a asi zaslouženě. Poslední minuty měli převahu a vytěžili druhý gól. Po zákroku na Oprchala zahrával penaltu RICHARD DOSTÁLEK a jeho rána zapadla přesně k levé tyči. Vojmela sice vystihl směr, na míč však nedosáhl. Fotbalový matador si tak připisuje druhou branku během deseti minut.
     
    28
    Brankář Slovácka Vojmela je potrestán žlutou kartou za již zmíněný faul.
     
    30
    Richard Dostálek je při chuti, pokusil se o hattrick. Jeho tvrdá pumelice těsně míjí horní tyč Vojmelovy svatyně.
     
    38
    Domácí Zbyněk Oprchal zajel do protihráče a vidí po zásluze žlutou kartu.
     
    40
    Hosté zatlačili Líšeň, a ta měla problémy. Dvakrát v řadě musel Herink vychytat Ohnutka. Mohlo být vyrovnáno, ale mladík v domácí bráně se zaskvěl.
     
    41
    Na druhé straně mají problém hosté. Zranil sem jim totiž gólman Vejmola, který zůstal ležet před pokutovým územím.
     
    41
    A bude muset střídat. Vojmela tedy pro zranění dohrál, na jeho místo šel Filip Urbánek.
     
    44
    V závěru poločasu mohl vyrovnat po rohovém kopu Borusíka hlavičkující Kolínek. Jeho pokus končí jen těsně vedle levé tyče Herinka. Domácí měli obrovské štěstí. V závěru Slovácko pořádně zatápí brněnskému mužstvu.
     
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas, ve kterém jsme viděli tři branky a také mnoho šancí. Na mokrém terénu se dařilo více domácím, kteří dvakrát udeřili a vedou tak po zásluze 2:1. Hosty je třeba také pochválit, nehrají vůbec špatně, snaží se hrát útočně a kolikrát dokáží překvapit líšeňskou obranu. Druhý poločas bude zcela jistě zajímavý. Nezasáhne do něj gólman Vojmela, který jednak udělal penaltový faul a jednak se zranil.
     
    Tak to je hodně nepříjemné. Pro hostujícího gólmana přijela záchranka a pravděpodobně bude převezen do brněnské nemocnice. Tak jen doufejme, že bude v pořádku.
     
    Podle prvních informací má gólman otřes mozku a je odvážen do nemocnice. Zranění se stalo při faulu ve vápně, kde fauloval Oprchala a nešťastně se srazil. Poté ještě deset minut hrál, ale pak se složil z ničeho nic k zemi a bylo zle. Motala se mu hlava a prakticky nevěděl, kde je.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    48
    Tak tolik tedy tato nepříjemnost. Držme palce brankáři Slovácka a nyní už budeme sledovat fotbal. Konkrétně střelu Dostálka, ale byla slabá. Spíš domácí hráč chtěl přihrávat.
     
    49
    Utkání sleduje 150 diváků.
     
    53
    Domácí lodivod Oldřich Janusicza poprvé zasahuje do sestavy. Ze hry stahuje Oprchala, jeho místo si bere na starost Malík.
     
    60
    Hosté měli šanci, celkově první ve druhém poločase. Brněnský gólman na brankové čáře zastavil poskakující míč, který na něj vypálil Mikulica.
     
    65
    Líšeň právě vstřelila branku!

    Slovácko neproměnilo velkou šanci a je za to potrestáno. Chytře hozený aut předvedl Dostálek, který našel ve vápně JANA KOUDELKU a ten s přehledem překonal náhradního gólmana Urbánka. Nádherná svižná akce, kterou vymyslel nejlepší hráč utkání, zkušený veterán Dostálek.
     
    74
    Domácí trenér podruhé střídá. Odešel dnes velice dobře hrající Milotínský a přichází Martin Dršťka.
     
    77
    Trenér Jan Palinek vyměnil Tomáše Borusíka za Patrika Bančáka.
     
    78
    Za bouřlivého potlesku odchází Richard Dostálek, jeho místo zaujme Jakub Suchý. Jedná se o poslední střídání domácího trenéra.
     
    79
    Slovácko právě vstřelilo branku!

    Hosté snižují. Na velkém vápně se ocitl neobsazený ROMAN HAŠA, který se dostal k odraženému míči a po zemi placírkou se trefi přesněl do černého. Před Herinkem míč nepříjemně skočil a měl to tak velice složité zasáhnout.
     
    80
    Jakub Svízela inkasuje žlutou kartu.
     
    84
    Domácí hráč Petr Pecha vidí z rukou sudího Trávníčka žlutý kartonek.
     
    85
    Koudelka byl sám na vlastním malém vápně, ale překopl bránu včetně nedaleké školy. To byla velká šance, leč špatně vyřešená.
     
    90
    Slovácko mělo v závěru velký tlak, střídající Bančák trefil dokonce břevno. Líšeň měla štěstí.
     
    Konec zápasu.
     
    Je tu konec, Líšeň nakonec poslední domácí zápas v rámci MSFL zvládla a vyhrála 3:2. Hosté v závěru sahali po vyrovnání, ale to se nakonec nekonalo. Brněnský tým tak končí svou pouť ve třetí lize (doma) a může ho těšit alespoň tato výhra. Sezónu dohrají Brňané na půdě Frýdku Místku, který aspiruje na postup do druhé ligy. Přeji hezký víkend. (16:54:41)

    Roman Zajíček

    Branky: 18. Dostálek, 28. Dostálek (pen.), 65. Koudelka - 5. Borusík, 79. Haša

    Karty:   38. Oprchal (LIS), 84. Pecha (LIS) - 28. Vojmela (SOB), 80. Svízela (SOB)


    SK Líšeň 2019: Herink - Drábek, Čampa (K), Široký, Oprchal (53. Malík), Dostálek (78. Suchý), Pecha, Koudelka, Mičko, Skok, Milotínský (74. Dršťka).
    1.FC Slovácko B: Vojmela (39. Urbánek) - Ondice, Malý, Mikulica, Ohnutek, Křivánek, Borusík (74. Bančák), Bartoš, Haša, Svízela, Kolínek.

    Rozhodčí: Trávníček - Machálek, Podaný

    Diváci: 150
    bahis siteleri