Líšeň – Slovácko B 3:2 (kon.) | Kroměříž – Brno jun. 2:2 (kon.) | Hulín – Olomouc B 0:1 (kon.)
Hlučín – Břeclav 1:2 (kon.)
konec
SK Líšeň 2019
3:2 (2:1)
1.FC Slovácko B
Sobota 09.06.2012, 15:00 • fotbalový stadion v Líšni • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    79
    Slovácko právě vstřelilo branku!

    Hosté snižují. Na velkém vápně se ocitl neobsazený ROMAN HAŠA, který se dostal k odraženému míči a po zemi placírkou se trefi přesněl do černého. Před Herinkem míč nepříjemně skočil a měl to tak velice složité zasáhnout.
     
    65
    Líšeň právě vstřelila branku!

    Slovácko neproměnilo velkou šanci a je za to potrestáno. Chytře hozený aut předvedl Dostálek, který našel ve vápně JANA KOUDELKU a ten s přehledem překonal náhradního gólmana Urbánka. Nádherná svižná akce, kterou vymyslel nejlepší hráč utkání, zkušený veterán Dostálek.
     
    28
    Líšeň právě vstřelila branku!

    Domácí otáčí skóre a asi zaslouženě. Poslední minuty měli převahu a vytěžili druhý gól. Po zákroku na Oprchala zahrával penaltu RICHARD DOSTÁLEK a jeho rána zapadla přesně k levé tyči. Vojmela sice vystihl směr, na míč však nedosáhl. Fotbalový matador si tak připisuje druhou branku během deseti minut.
     
    18
    Líšeň právě vstřelila branku!

    Máme vyrovnáno. RICHARD DOSTÁLEK si vzal celou akci na sebe, dostal se až před Vomelu, místo přihrávky zvolil střelu a zkušeně dokázal zavěsit. Bývalý ligový hráč Zbrojovky tak dokázal potěšit hrstku nejvěrnějších fanoušků.
     
    5
    Slovácko právě vstřelilo branku!

    Hosté jdou do vedení a využivájí svou první šanci. TOMÁŠ BORUSÍK se dostal až na malé vápno a nadvakrát dotlačil míč do brány bezmocného mladíka Herinka. Kapitán Slovácka si počínal zkušeně a jeho zakončení bylo dostatečně kvalitní. Pochválit je také potřeba jeho spoluhráče za šikovnou kombinaci. Horší to bylo naopak s obranou Líšně, která si počínala nedůrazně.

    Roman Zajíček

    Branky: 18. Dostálek, 28. Dostálek (pen.), 65. Koudelka - 5. Borusík, 79. Haša

    Karty:   38. Oprchal (LIS), 84. Pecha (LIS) - 28. Vojmela (SOB), 80. Svízela (SOB)


    SK Líšeň 2019: Herink - Drábek, Čampa (K), Široký, Oprchal (53. Malík), Dostálek (78. Suchý), Pecha, Koudelka, Mičko, Skok, Milotínský (74. Dršťka).
    1.FC Slovácko B: Vojmela (39. Urbánek) - Ondice, Malý, Mikulica, Ohnutek, Křivánek, Borusík (74. Bančák), Bartoš, Haša, Svízela, Kolínek.

    Rozhodčí: Trávníček - Machálek, Podaný

    Diváci: 150
    bahis siteleri