Španělsko – Itálie 4:0 (kon.)
konec
Španělsko
4:0 (2:0)
Itálie
Neděle 01.07.2012, 20:45 • Olympijský stadion, Kyjev (Ukrajina) • Mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
     
    88
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Španělé slaví, Italové smutní. Sergio Busquets našel za obranou Itálie Fernanda Torrese, který akci ještě vyšperkoval přihrávkou na spoluhráče z Chelsea JUANA MATU a ten se po několika málo desítkách sekund na hřišti do prázdné brány nemýlil.
     
    84
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Hotovo, je definitivně rozhodnuto. Xavi posunul míč do šestnáctky na FERNANDA TORRESE, který přesným obstřelem k tyči překonal bezmocného Gianluigiho Buffona. Torres se trefil i v druhém po sobě jdoucím finále na Euru.
     
    41
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Dva proti celé italské obraně a Španělsko vede 2:0. Fotbalovou krásu nyní předvedli svěřenci Vicente del Bosqueho, konkrétně Xavi skvěle našel JORDIHO ALBU za obranou soupeře, který proti Gianluigimu Buffonovi tváří v tvář nezaváhal.
     
    14
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Andrés Iniesta nádhernou přihrávkou našel v šestnáctce Cesca Fábregase, jehož následný centr pod sebe uklidil hlavou do brány DAVID SILVA. Španělsko se ujímá vedení.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    FB

    Branky: 14. Silva, 41. Alba, 84. Torres, 88. Mata

    Karty:   25. Piqué (ESP) - 45. Barzagli (ITA)


    Španělsko: Casillas (c) - Arbeloa, Piqué, Ramos, Alba - Xavi, Busquets, Alonso - Silva (59. Pedro), Fábregas (75. Torres), Iniesta (87. Mata).
    Itálie: Buffon (c) - Abate, Barzagli, Bonucci, Chiellini (21. Balzaretti) - Pirlo - Marchisio, Montolivo (57. Motta), De Rossi - Cassano (46. Di Natale), Balotelli.

    Rozhodčí: Proenca - Miranda, Santos (všichni Port.)
    bahis siteleri