Hr. Králové – Jablonec 2:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
2:2 (0:1)
FK Jablonec
Pátek 03.08.2012, 20:15 • Všesportovní stadion pod lízátky • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí publikum rázem prožívá extázi. Vojtěch Štěpán zatáhl balón po levé straně, udělal kličku a po zemi přihrál na DUŠANA UŠKOVIČE, který nejprve z bezprostřední blízkosti trefil pouze Valeše. Následnou dorážku z těžké pozice už ale proměnil!
     
    69
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Domácí tedy přece jenom nakonec snižují. K exekuci pokutového kopu se postavil PAVEL DVOŘÁK, přičemž s přehledem vymetl pavučinku Valešovy branky.
     
    53
    Jablonec právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Zelený šel na své polovině zbytečně do kličky a o balón přišel. Z protiútoku pak Jablonec nemilosrdně udeřil! K míči se dostal JAN KOPIC a střelou přes obránce zasazuje další tvrdý direkt. Jeho rána ve vzduchu zaplavala a Lindr ji nedokázal zkrotit, přestože šel míč přímo na něho.
     
    13
    Jablonec právě vstřelil branku!
    No tak to je pro Hradecké velký šok! Vůbec první vážnější akce utkání končí brankou. Jablonečtí rozehrávali rohový kop, na který si parádně naskočil DAVID LAFATA. Jiří Lindr se sice natahoval, seč mu síly stačily, ale této hlavičce zabránit nedokázal.

    Sanny Muharem


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 69. Dvořák, 85. Uškovič (Štěpán) – 13. Lafata (Kovařík), 53. Kopic (Piták)

    Karty:   90+1. Dvořák (HKR) – 68. Beneš (JAB), 71. Novák (JAB), 73. Eliáš (JAB)


    FC Hradec Králové: Lindr - Holeš, Hochmeister, Fukal, Poděbradský - Pávek (60. Uškovič), Šisler (84. Jedunov), Štěpán, Harba, Zelený (57. Rezek) - Dvořák
    FK Jablonec: Valeš - Čížek (78. Vaněk), Eliáš, Novák, Beneš - Jablonský, Kopic (86. Třešňák), Piták, Loučka, Kovařík (63. Zoubele) - Lafata

    Rozhodčí: Kocourek – Filípek, Nádvorník
    bahis siteleri