Hr. Králové – Jablonec 2:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
2:2 (0:1)
FK Jablonec
Pátek 03.08.2012, 20:15 • Všesportovní stadion pod lízátky • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Do rychlého útoku se hnal Novák. Za záchrannou brzdu musel zatáhnout Pavel Dvořák a dostává žlutou kartu.
     
    90
    A Jablonec mohl znovu udeřit! Z penaltového puntíku trefil David Lafata pouze tyč! Následná dorážka Víta Beneše efektivně vyrazil Jiří Lindr! Tak to jsou věci, které se v závěru dějí na hradeckém stadionu.
     
    86
    Ze hřiště odchází střelec druhé branky Jan Kopic. Na trávník putuje Lukáš Třešňák.
     
    85
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí publikum rázem prožívá extázi. Vojtěch Štěpán zatáhl balón po levé straně, udělal kličku a po zemi přihrál na DUŠANA UŠKOVIČE, který nejprve z bezprostřední blízkosti trefil pouze Valeše. Následnou dorážku z těžké pozice už ale proměnil!
     
    84
    A je tu poslední střídání na domácí straně. Zápasové tempo okusí Alexej Jedunov. Ze hřiště míří Šisler.
     
    78
    Jablonec podruhé střídá. Václav Kotal posílá na plac Ondřeje Vaňka. Dohráno má Tomáš Čížek.
     
    77
    A další obrovská možnost domácích! Pavel Dvořák skvěle zatáhl míč po pravé straně, zasekl jej a nacentroval na úplně osamoceného Štěpána. Ten se snažil střílet z voleje a rána mu vůbec nesedla!
     
    75
    A Hradec Králové mohl vyrovnat! Na další nadýchaný centr si naskočil Haris Harba, ale Roman Valeš předvedl parádní zákrok, kterým vyráží balón na roh!
     
    73
    Další ostrý zákrok z dílny Jabloneckých. Ve středu hřiště si počínal neomaleně Pavel Eliáš, za což vidí od hlavního arbitra žlutou kartu.
     
    71
    S entuziasmem to nyní přehnal Filip Novák a je karetně napomenut.
     
    69
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Domácí tedy přece jenom nakonec snižují. K exekuci pokutového kopu se postavil PAVEL DVOŘÁK, přičemž s přehledem vymetl pavučinku Valešovy branky.
     
    68
    Vít Beneš dostává k údivu všech jen žlutou kartu.
     
    68
    Penalta! Hradec bude kopat pokutový kop. Jeden z domácích mířil do zcela odkryté branky a Vít Beneš zahrál rukou a vyrazil míč pryč!
     
    63
    I kouč Václav Kotal střídá. Na hřiště posílá Lukáše Zoubeleho, jenž nastoupí místo Kovaříka.
     
    60
    Hradecký trenér Plíšek musí na tento stav reagovat. Na hřiště posílá čerstvou krev. Slovenský útočník Dušan Uškovič bude mít příležitost ukázat, co v něm je. Dolů jde naopak Pávek.
     
    57
    Ještě předtím ale přichází střídání v domácích řadách. Ze hry odstupuje Jaroslav Zelený, na trávník se podívá Tomáš Rezek.
     
    53
    Jablonec právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Zelený šel na své polovině zbytečně do kličky a o balón přišel. Z protiútoku pak Jablonec nemilosrdně udeřil! K míči se dostal JAN KOPIC a střelou přes obránce zasazuje další tvrdý direkt. Jeho rána ve vzduchu zaplavala a Lindr ji nedokázal zkrotit, přestože šel míč přímo na něho.
     
    51
    Jan Šisler měl ve středu hrací plochy kus volného prostoru, a tak nad ničím nelamentoval a napřáhl z pětadvaceti metrů. Jeho rána jen těsně minula Valešovu branku! Zatím největší příležitost domácích v zápase.
     
    20
    A Jablonec se mohl dostat do dvoubrankového vedení! Jablonečtí vysunuli na pravé straně Jana Kopice, jenž bez rozmyslů přihrával do malého vápna Janu Kovaříkovi, jenž měl na kopačce jasnou brankou! Snad z metru ji ale trestuhodně minul!
     
    13
    Jablonec právě vstřelil branku!
    No tak to je pro Hradecké velký šok! Vůbec první vážnější akce utkání končí brankou. Jablonečtí rozehrávali rohový kop, na který si parádně naskočil DAVID LAFATA. Jiří Lindr se sice natahoval, seč mu síly stačily, ale této hlavičce zabránit nedokázal.

    Sanny Muharem


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 69. Dvořák, 85. Uškovič (Štěpán) – 13. Lafata (Kovařík), 53. Kopic (Piták)

    Karty:   90+1. Dvořák (HKR) – 68. Beneš (JAB), 71. Novák (JAB), 73. Eliáš (JAB)


    FC Hradec Králové: Lindr - Holeš, Hochmeister, Fukal, Poděbradský - Pávek (60. Uškovič), Šisler (84. Jedunov), Štěpán, Harba, Zelený (57. Rezek) - Dvořák
    FK Jablonec: Valeš - Čížek (78. Vaněk), Eliáš, Novák, Beneš - Jablonský, Kopic (86. Třešňák), Piták, Loučka, Kovařík (63. Zoubele) - Lafata

    Rozhodčí: Kocourek – Filípek, Nádvorník
    bahis siteleri