Austrálie - JAR 1:0 (kon.) | Nizozemsko - Jižní Korea 3:2 (kon.)
Japonsko - Belgie 1:1 (kon.) | Čina - Velká Británie 2:1 (kon.)
USA - Nový Zéland 2:3 (kon.) | Německo - Argentina 1:3 (kon.)
konec
Čina - Velká Británie

2:1

(0:0)

Sobota 04.08.2012, 17:00 • Riverbank Arena, Londýn • Olympijské hry - Pozemní hokej (ženy)
Sledujte:
     
    To je ode mne vše! Děkuji vám za pozornost a těším se u dalších přenosů napočtenou! (18:26:28)
     
    Druhý poločas nabídl opět urputnou bitvu a i když se Britky snažily, tak jim Čína zásluhou tří trestných rohů odskočila na 2:0 a ani snížení z hole Cullenové nepomohlo a Čína slaví překvapivé vítězství!
     
    70
    Konec zápasu.
     
    70
    Britky mají velmi málo času, vypadá to, že poprvé na turnaji prohrají...
     
    69
    Velká Británie právě vstřelila branku!

    Trestný roh opět zahrávala CRISTA CULLENOVÁ, která tentokrát pokořila brankářku Yimeng Zhang napoprvé a je tu zaděláno na drama! Poslední minuta bude velmi zajímavá!
     
    68
    Tak že by? Trestný roh pro Velkou Británii. Šance na kontaktní branku.
     
    67
    Nervozita nabírá na stále silnějším tempu. Pokud myslí Britky na bodový zisk, tak to chce ovšem co nejdřív položit základ a vstřelit kontaktní branku. Času již mají zoufale málo...
     
    65
    A ani nyní se Brtiky nedostaly před obranný val. Prostě chybí lepší finální přihrávka a více klidu v zakončení.
     
    63
    Na hřišti přituhuje. Brtiky se stále nedokáží propracovat ke gólové šanci a Čína je čím dál tím blíž k celkem nečekanému vítězství.
     
    62
    Ne, ne a zase ne. Číňanky jsou dnes na dobré cestě ke druhé výhře a postupu do vyřazovacích bojů. Velká Británie totiž stále nedokáže svou hrou vybudovat základ ke gólové akci.
     
    60
    Deset minut do konce zápasu. Stav stále 2:0. Vypadá to ze strany Velké Británie na fiasko. Diváci však stále věří ve zvrat, nebo alespoň bodovou dělbu, a neúnavně povzbuzují hráčky svého týmu.
     
    58
    Je to téměř neuvěřitelné, ale při stavu 2:0 je poměr střel 3:7! Čína navíc nevystřelila ani jednou z pole. Vždy jen z trestného rohu. Tady je vidět, kde je aktivita a kde produktivita.
     
    57
    Britkám dochází, co se děje a tlačí se znovu dopředu, ale Číňanky vydatně nadopované dvougólovým vedením nepouští soupeřky k větší akci, kterou by mohly zakončit gólem. A když jo, tak je tam brankářka Yimeng Zhang.
     
    55
    Britky se snaží o srovnání stavu. Nyní se ke střele z pole dostala Waltonová, ale Yimeng Zhang je dnes Číně velkou oporou.
     
    53
    Číňanky vycítily šanci, jelikož se chtějí dostat ze základní skupiny dál a hrají nyní velice dobře. Napadají aktivně rozehrávku soupeře.
     
    51
    Do konce zápasu ještě zbývá téměř dvacet minut, ale pokud nechtějí hráčky Velké Británie odejít ze hřiště jako poražené, tak musí zabrat a vstřelit branku.
     
    49
    To je pro domácí šok, ale i tak fanoušci ženou své hráčky kupředu. Tam však je pevná čínská obrana, která jim úniky příliš nepovoluje. Naopak sami Číňanky hrají ve velké pohodě. Aby také ne, když si zničehonic vypracovaly vedení 2:0.
     
    47
    Čína právě vstřelila branku!

    A další trestný roh pro Číňanky znamená vedení 2:0! Diváci v publiku jen nevěřícně kroutí hlavami a ústa mají doširoka otevřená! Přesně se trefila YUDIAO ZHAO! To je pro domácí hráčky velká komplikace!
     
    45
    A nyní dokonce zahrávaly trestný roh, ale Honxia Li svou střelou nepřekonala brankářku Storryovou.

    Richard Wagner

    Soledad Iparraguirrová, Carol Metchettová (obě FIH)
    Videorozhodčí: Michelle Joubertová (FIH)
    Statistiky
    Branky: 41. Baorong Fu, 47. Yudiao Zhao - 69. Cullenová.

    Karty:

    Z: 0:0
    Ž: 0:0
    Č: 0:0
    ______________________________________________

    Sestavy:

    Čína: Yimeng Zhang - Yibo Ma, Mengyu Wang, Wei Ma, Ye Ren "C" - Hongxia Li, Qingling Song, Xiaoxu Xu - Baorong Fu, Lihua Gao, Yudiao Zhao (náhradnice: Qiuxia Cui, Sinan Sun, Jiaojiao de, Meiyu Liang, Yang Peng)
    Trenér: Sangryul Kim (KOR)

    Velká Británie: Storryová - Maguireová, Unsworthová, Cullenová, Walshová "C" - Richardsonová, Twiggová, Ballová - MacLeodová, Dansonová, Thomasová (náhradnice: Panterová, Waltonová, Rogersová, Whiteová, Bartlettová)
    Trenér: Craig Parnham

    Rozhodčí: Soledad Iparraguirrová, Carol Metchettová (obě FIH)
    Videorozhodčí: Michelle Joubertová (FIH)
    bahis siteleri