Jihlava – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Zlín – Francie 3:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (3:0, 1:0, 1:2)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Středa 08.08.2012, 11:45Zápasy mládeže
Partner:
     
    Je dobojováno! I přes zlepšený výkon Rebelů ve třetí třetině Dukla dovedla utkání do vítězného konce - 5:2. Nutno dodat, že zcela zaslouženě, neboť byla naprostou většinu zápasu aktivnějším a lepším celkem. Děkuji za pozornost, loučím se s vámi a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (14:00:28)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Rebelové kombinují, ale do větší šance se zatím nedostávají. Nakonec jejich útočné snažení maří ofsajd.
     
    58:53
    Hosté budou mít šanci snížit! Na trestnou lavici si jde sednout David Košař (JIH) za podražení.
     
    58:10
    Dukla nepuští svého soupeře přes polovinu, i v závěru utkání je velice aktivní. Rebelové se zatím k závěrečnému náporu nenadechli.
     
    57:33
    Tvrdou přízemní ránu Jana Mahúta od modré Vaněček bez potíží schovává do své rukavice.
     
    56:50
    Rebely zastavuje při přechodu do útočného pásma postavení mimo hru. Vhazuje se ve střední třetině.
     
    55:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí si definitivně pojišťují vítězství! Po přihrávce Tomáše Kochánka překonal Vítka Vaněčka dnes již podruhé LUKÁŠ ANDĚL. Asistence: Tomáš Kochánek.
     
    55:18
    Obrovskou šanci Štěpána Mozra nyní zlikvidoval Sovboda. Haličkobrodský útočník jel na domácího brankáře zcela sám. Ten byl ale pozorný a puk mezi betony nepustil.
     
    54:13
    Pokus Lukáše Vykouka vytěsnil Vaněček lapačkou až do ochranné sítě. Gólman Rebelů pak podržel hosty i při dalším ofenzivním výpadu Dukly.
     
    53:14
    Hosté se pokouší dostat Duklu pod závěrečný tlak. To ale domácí hokejisté nepřipouštějí a velmi aktvině Rebely napadají.
     
    52:06
    Nepřesná přihrávka Havlíčkova Brodu končí až na zakázaném uvolnění. Hra se stěhuje před Vaněčka.
     
    51:18
    Utkání začíná být stále více vyhecované. Dukla nyní sevřela Rebely u mantinelu, což se hostím evidentně nelíbilo. Hlavní sudí je však vě věci mírných strkanic velice benevolentní.
     
    50:29
    Domácí v plném počtu. Dukla již další branku ve své síti nepřipustila, naopak se vydala ohrozit soupeřovu branku. Střelu Indrucha Vaněček schoval do rukavice.
     
    49:40
    Ránu Rebelů od modré čáry teď Dominik Svoboda bez problémů kryje. Vhazuje se po pravici jihlavského brankáře.
     
    48:29
    Hosté mají výhodu další přesilové hry. Lukáš Anděl (JIH) obdržel dvě minuty za podražení.
     
    48:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové dramatizují utkání! Jihlavští obránci opět dopustili skrumáž před Dominikem Svobodou, čehož využil TOMÁŠ LUDVÍK a snížil na rozdíl dvou branek.
     
    47:56
    A znovu závar před jihlavským brankářem! O snížení se pokoušel kapitán Rebelů Tomáš Ludvík. Svoboda si ale útočníka hostí pohlídal a kotouč ve své síti odmítl.
     
    46:57
    Havlíčkův Brod se tlačil před Svobodu velmi nebezpečně a tvrdě. Jihkavský muž v masce ale několika dorážkám odolal. Následně bylo odpískáno postavení útopčícího hráče v brankovišti.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 2. Hotař (Mahút), 10. Košař (Anděl), 12. Anděl (Jícha), 38. Jícha (Kochánek, Anděl), 56. Anděl (Kochánek) - 45. Ludvík (Bancíř), 49. Ludvík


    HC Dukla Jihlava: Vacek (30. Svoboda) - Košař, Mandát, Port, Kochánek, Žůček, Půža, Salát, Severa, Jícha, Anděl, Beran, Mahůt, Dvořák, Vykouk, Bambula, Indruch, Hotař, Kittler
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Brož) - Vala, Klofáč, Cívka, Bancíř, Krajcigr, Mendl, Hlídek, Ludvík, Mozr, Maki, Nováček, Krajhanzl, Brázda, Polák, Svatuška, Semrád, Vavřička, Přibyl
    bahis siteleri