Jihlava – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Zlín – Francie 3:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (3:0, 1:0, 1:2)
BK Havlíčkův Brod
Středa 08.08.2012, 11:45Zápasy mládeže
Partner:
     
    Vítejte u dnešního on-line přenosu! V přípravném souboji před startem nového ročníku extraligy staršího dorostu přivítá domácí Dukla Jihlava celek Havlíčkova Brodu. Svěřenci Františka Zemana dokázali po dvou porážkách zdolat na domácím ledě Královské Lvi z Hradce Králové vysoko 7:1. Naváží jihlavští dorostenci na tento výkon, nebo si vítězství z přípravného duelu odnese rival z Havlíčkova Brodu? Sledujte náš on-line přenos!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Vacek (Svoboda) - Košař, Mandát, Port, Kochánek, Žůček, Půža, Salát, Severa, Jícha, Anděl, Beran, Mahůt, Dvořák, Vykouk, Bambula, Indruch, Hotař, Kittler

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Brož) - Vala, Klofáč, Cívka, Bancíř, Krajcigr, Mendl, Hlídek, Ludvík, Mozr, Maki, Nováček, Krajhanzl, Brázda, Polák, Svatuška, Semrád, Vavřička, Přibyl

    Rozhodčí: .
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:33
    Velmi divoké uvodní vteřiny utkání. Jako první se dopředu vydali Rebelové, jejich snaha však ztroskotala na nepřesné rozehrávce. Dukla si v následném pokusu nevedla příliš lépe.
     
    01:15
    Přechod přes střední pásmo teď domácím mladíkům příliš nevyšel. Přihrávající bek dal totiž pasu příliš velkou razanci, díky čemuž doputoval kotouč až na zakázané uvolnění.
     
    01:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté jdou do vedení! Domácí sevřeli soupeře v obranné třetině, načež se v rohu nejlépe zorientoval a puk do mezikruží poslal Jan Mahút. JAROSLAV HOTAŘ pak bekhendem vymetl pravý horní růžek Vaněčkovy klece. Asistence: Jan Mahút.
     
    02:46
    Hosté si zahrají v početní výhodě. Václav Půža (JIH) obdržel dvě minuty za podražení.
     
    03:32
    Havlíčkobrodský Dominik Cívka chyboval na modré čáře, a tak se domácí osvobodili. Další přechod do útočné třetiny pokazilo Rebelům postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    04:46
    Domácí v plném počtu. Havlíčkův Brod sice v závěru početní výhodu Duklu svíral, výraznější střeleckou pozici si však vypracovat nedokázal.
     
    05:13
    Lukáš Jícha se hbitě natlačil před Vaněčka, což se hostujícím obráncům pochopitelně nelíbilo. Došlo tak k malé strkanici, kterou ale ponechal hlavní arbitr bez trestu.
     
    05:59
    Lapačku havlíčkobrodského brankáře teď zle prověřil Lukáš Vykouk. Ani tentokráte ale Dukla úspěch neslavila, Vítek Vaněček byl pozorný a pokus šikovného forvarda lapil.
     
    06:45
    Na dlouhý pas z vlastní třetiny Jiří Severa nedosáhl. Hra se tak po zakázaném uvolnění vraci zpět před Vacka.
     
    07:42
    Stejným prohreškem se nyní prezentovali také Rebelové. Na ledové ploše se začíná čímdál více přitvrzovat, a to zejména na straně hostujícího celku.
     
    09:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští mladíci navyšují své vedení. Na konci přesného pasu Lukáše Anděla byl DAVID KOŠAŘ, který nekompromisní ranou překonal Vaněčka. Asistence: Lukáš Anděl.
     
    09:31
    Ta "katr" putuje také havlíčkobrodský hokejista. Radek Brázda (HBR) dostává menší trest za podražení.
     
    10:37
    Rebelové se ale zatím brání bez potíží a nepištějí Duklu do útočné třetiny. Následné lehké nahození Vladimíra Porta od modré kryje Vaněček. Vhazuje se po levici gólmana Rebelů.
     
    11:31
    Hosté v plném počtu. Dukle se početní výhoda vůbec nepovedla, nevypracovala si téměř žádnou příležitost ke skórování.
     
    11:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Červenožlutí však ke skórování přesilovou hru nepotřebují! LUKÁŠ ANDĚL dostal přihrávku od Lukáše Jíchy, vyjel si do mezikruží a přesným švihem propálil havlíčkobrodského muže v masce. Asistence: Lukáš Jícha.
     
    13:05
    Nebezpečným pokusem se nyní prezentoval Marek Indruch. Pokus jihlavského útočníka ale do sítě neprošel. Dukla je však v těchto fázích hry lepším celkem.
     
    13:17
    Rebelové si zahrají další přesilovou hru. Tomáš Kochánek (JIH) dostává dvě minuty za drýení protihráče.
     
    15:04
    Dukla se však brání bez větších potíží. Havlíčkub Brod je nyní absoliutně bezzubý.
     
    15:57
    Rozehrávka se domácí Dukla nevyvedla. Kotouč nabral rychlost a putoval přes všechny čáry. Vhazovat se bude před Davidem Vackem.
     
    16:58
    David Krajhanzl teď zůstal s bolestivou grimasou na ledové ploše. Zdá se, že jde o problém s pravou rukou. S pomocí lékaře hostí nakonec odešel na střídačku po svých.
     
    17:53
    Ve hře se na obou stranách objevuje řada nepřesností, dění na hrací ploše postrádá jakýkoliv systém.
     
    18:33
    Lukáš Vykouk teď vyslal dělovku od modré čáry. Vaněčkova lapačka však byl v pozoru. Buly bude provedeno po levé ruce havlíčkobrodského gólmana.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi úvdoní třetina přípravného duelu. Ve hře se objevila řada pěkných akcí a ve druhé polovině dějství především důrazu. Celkově však lepším dojmem působili domácí, kteří také svou převahu přetavili ve tři branky. Rebelům se nepodařilo skórovat ani v jednom případě, a tak si Dukla nese do dalších dvou dvacetiminutovek solidní tříbrankový náskok.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Rebelové se hned po vhazování vydali dopředu. Bombu Tomáše Ludvíka z hranice pravého kruhu ale Vacek bez potíží vyrazil až do ochranné sítě.
     
    20:57
    Před Vaněčkovu branku si teď až z vlastní třetiny vybruslil Lukáš Jícha. Jedné, co jihlavskému forvardovi chybělo, bylo přesnější zakončení. Hostující muž v masce totiž levým betonem poksu vytěsnil.
     
    21:38
    Po faulu domácího obránce na unikajícího Filipa Nováčka je nařízeno trestné střílení.
     
    21:38
    To ale havlíčkobrodský zástupce neproměňuje! Pokus o blafák do bekhendu skončil na boční síti domácí klece.
     
    22:34
    Dukla Jihlava si zahraje další početní výhodu. Marek Bancíř (HBR) dostává dvě minuty za hákování.
     
    23:20
    O lehké nahození od modré se pokusil Michal Mandát. Kotouč doputoval až do náruče Víta Vaněčka. Následná rána z mezikruží byla zblokována až do ochranné sítě.
     
    24:28
    Bude se znovu vylučovat! Po několika vteřinách začne Rebelům přesilová hra. Jiří Balmbula (JIH) se provnil hákováním.
     
    25:13
    Vynikajícím zákrokem se teď prezentoval David Vacek! Jihlavský brankář v rozkleku zabránil zkorigování skóre. Skutečně výjimečný zásah.
     
    26:11
    Minelu Václava Půži nedokázali hosté potrestat. Útočníkovi Rebelů sklouzl v rozhodující fázi kotouč z hole.
     
    26:28
    Domácí v plném počtu. Ani Rebelové si větší šanci v početní výhodě nevytvořili. Nutno dodat, že druhá třetina přinesla mnohem svědomitější defenzivní činnost, a to z obou stran.
     
    28:22
    Hraje se především ve střední třetině, ani jedno z mužstev se nemůže probojovat do třetiny soupeře. Až nyní se zdálo, že Rebelové zahrozí, leč přechod útočné modré překazil nepřesný pas.
     
    29:53
    Zcela osamocen číhal před Vaněčkem Jiří Severa! Do přihrávky Lukáše Jíchy ale vložil hostující brankář hůl, čímž uhasil hrozící nebezpečí.
     
    30:00
    Jihlavští hokejisté vystřídali brankáře, do brankoviště přichází Dominik Svoboda.
     
    30:59
    Michal Semrád (HBR) dostává dvě minuty za hákování. Dukla má tak další možnost hry v početní výhodě. Zlepší tuto bilanci?
     
    32:19
    Nahození Radima Žůčka zblokováno až do ochranné sítě. Bhazovat se bude pro pravici brankáře hostí. Dukla zatím Vaněčka příliš neohrozila.
     
    32:59
    Hosté v plném počtu. Ani Dukle se hra v početní výhodě příliš nevede. Vaněčka k přílišné akci nedonutila.
     
    33:53
    Rebelové se nyní provinili přihrvkou rukou. V právě probíhajících minutách je Dukla Jihlava lepším mančaftem. Rozdíl mezi oběma družinami je především v bruslení. Červenožlutí jsou všude o krok dříve.
     
    35:36
    Dukla teď měla obrovskou příležitost. Zcela osamocen uháněl na Vaněčka Lukáš Jícha. Forhendový blafák se mu ale nepovedl. Úspěch neslavil ani dorážející Lukáš Anděl.
     
    35:43
    Tomáš Ludvík (HBR) obdržel dvě minuty za krosček. Další přesilová hra pro domácí dorostence.
     
    37:09
    Jihlavští hokejisté nemohou najít kýženou střeleckou pozici. Situaci pak musí řešit lehkými ranami, které nepřidělávají Vaněčkovi příliš starostí.
     
    37:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se ale domácí přeci jenom prosadili. Po mírném závaru před brankou Rebelů se k dorážce dostal LUKÁŠ JÍCHA. Červenožlutý útočník se nemýli a využil tak přesilovou hru. Asistence: Tomáš Kochánek, Lukáš Anděl.
     
    38:00
    Přesilovku si ale zahrají i hosté. Simon Beran (JIH) je potresrán menším trestem za hákování.
     
    38:21
    Rebelové ale nazačali početní výhodu dobře. Pokus o rozehrávku končí na zakázaném uvolnění. Hosté tak budou muset započít snahu o ofenzivu před vlastním brankářem.
     
    39:20
    Také v dalším průběhu oslabení se Dukla brání bez větších problému. Rebelové se nemohou usadit v útočné třetině.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhé dějství, které přineslo především velmi neuspořádanou hru.Jediným úspěšným střelce této dvacetiminutovky se stal Lukáš Anděl, který navýšil vedení domácích již na 4:0. Zdá se, že je o vítězi duelu rozhodnuto.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:22
    Třetí dějství začalo velice aktivně, obě družstva především dobře bruslí. Hře však chybí myšlenka, jenž by posunula jakýkoliv celek do šance. Hra je nyní přerušena kvůli posunuté hostující brance.
     
    42:31
    Před Vaněčkem teď nastal velký závar! Hosté nemohli poskakující puk dlouho zkrotit, Dukla si však vedla obdobně. Neposedný kus gumové pryže nakonec přeci jen gólman Rebelů lapil.
     
    43:19
    Rebelové zkazili nadějně vypadající rozehrávku. Puk putoval přes všechny čáry, a tak se bude vhazovat před havličkobrodským brankářem.
     
    44:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se dočkali snížení. TOMÁŠ LUDVÍK prosvištěl podél levého mantinelu do útočného pásma, sjel si k brance Dukly a trochu se štěstím propasíroval puk za Dominika Sovobodu. Asistence: Marek Bancíř.
     
    46:14
    Dukla delší dobu operovala v útočné třetině. O ohrožení havlíčkobrodské branky se pokusil Tomáš Kochánek, jehož pokusu ale scházela potřebná razance.
     
    46:32
    Rebelové mají příležitost k další korekci skóre. Za sekání odchází zahřívat lavici hanby Vladimír Port (JIH).
     
    46:57
    Havlíčkův Brod se tlačil před Svobodu velmi nebezpečně a tvrdě. Jihkavský muž v masce ale několika dorážkám odolal. Následně bylo odpískáno postavení útopčícího hráče v brankovišti.
     
    47:56
    A znovu závar před jihlavským brankářem! O snížení se pokoušel kapitán Rebelů Tomáš Ludvík. Svoboda si ale útočníka hostí pohlídal a kotouč ve své síti odmítl.
     
    48:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové dramatizují utkání! Jihlavští obránci opět dopustili skrumáž před Dominikem Svobodou, čehož využil TOMÁŠ LUDVÍK a snížil na rozdíl dvou branek.
     
    48:29
    Hosté mají výhodu další přesilové hry. Lukáš Anděl (JIH) obdržel dvě minuty za podražení.
     
    49:40
    Ránu Rebelů od modré čáry teď Dominik Svoboda bez problémů kryje. Vhazuje se po pravici jihlavského brankáře.
     
    50:29
    Domácí v plném počtu. Dukla již další branku ve své síti nepřipustila, naopak se vydala ohrozit soupeřovu branku. Střelu Indrucha Vaněček schoval do rukavice.
     
    51:18
    Utkání začíná být stále více vyhecované. Dukla nyní sevřela Rebely u mantinelu, což se hostím evidentně nelíbilo. Hlavní sudí je však vě věci mírných strkanic velice benevolentní.
     
    52:06
    Nepřesná přihrávka Havlíčkova Brodu končí až na zakázaném uvolnění. Hra se stěhuje před Vaněčka.
     
    53:14
    Hosté se pokouší dostat Duklu pod závěrečný tlak. To ale domácí hokejisté nepřipouštějí a velmi aktvině Rebely napadají.
     
    54:13
    Pokus Lukáše Vykouka vytěsnil Vaněček lapačkou až do ochranné sítě. Gólman Rebelů pak podržel hosty i při dalším ofenzivním výpadu Dukly.
     
    55:18
    Obrovskou šanci Štěpána Mozra nyní zlikvidoval Sovboda. Haličkobrodský útočník jel na domácího brankáře zcela sám. Ten byl ale pozorný a puk mezi betony nepustil.
     
    55:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí si definitivně pojišťují vítězství! Po přihrávce Tomáše Kochánka překonal Vítka Vaněčka dnes již podruhé LUKÁŠ ANDĚL. Asistence: Tomáš Kochánek.
     
    56:50
    Rebely zastavuje při přechodu do útočného pásma postavení mimo hru. Vhazuje se ve střední třetině.
     
    57:33
    Tvrdou přízemní ránu Jana Mahúta od modré Vaněček bez potíží schovává do své rukavice.
     
    58:10
    Dukla nepuští svého soupeře přes polovinu, i v závěru utkání je velice aktivní. Rebelové se zatím k závěrečnému náporu nenadechli.
     
    58:53
    Hosté budou mít šanci snížit! Na trestnou lavici si jde sednout David Košař (JIH) za podražení.
     
    59:31
    Rebelové kombinují, ale do větší šance se zatím nedostávají. Nakonec jejich útočné snažení maří ofsajd.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! I přes zlepšený výkon Rebelů ve třetí třetině Dukla dovedla utkání do vítězného konce - 5:2. Nutno dodat, že zcela zaslouženě, neboť byla naprostou většinu zápasu aktivnějším a lepším celkem. Děkuji za pozornost, loučím se s vámi a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (14:00:28)

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 2. Hotař (Mahút), 10. Košař (Anděl), 12. Anděl (Jícha), 38. Jícha (Kochánek, Anděl), 56. Anděl (Kochánek) - 45. Ludvík (Bancíř), 49. Ludvík


    HC Dukla Jihlava: Vacek (30. Svoboda) - Košař, Mandát, Port, Kochánek, Žůček, Půža, Salát, Severa, Jícha, Anděl, Beran, Mahůt, Dvořák, Vykouk, Bambula, Indruch, Hotař, Kittler
    BK Havlíčkův Brod: Vaněček (Brož) - Vala, Klofáč, Cívka, Bancíř, Krajcigr, Mendl, Hlídek, Ludvík, Mozr, Maki, Nováček, Krajhanzl, Brázda, Polák, Svatuška, Semrád, Vavřička, Přibyl
    bahis siteleri