Lipt. Mikuláš – Toruń 0:0 (zruš.) | Litoměřice – Soligorsk 3:2 (po s.n.) | Perm – Motor ČB 5:1 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.) | Vítkovice – Francie 6:2 (kon.) | Žilina – Zvolen 2:8 (kon.)
Břeclav – Trnava 6:3 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 7:2 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 4:7 (kon.)
Banská Bystrica – Poprad 0:0 (zruš.) | Piešťany – Trenčín 1:2 (kon.)
konec
MsHK Žilina
2:8 (1:3, 0:4, 1:1)
HKM Zvolen
sk Pátek 10.08.2012, 17:00 • DOXXbet Aréna Žilina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Važení diváci, skončil sa prípravný zápas MsHK DOXXbet Žilina vs. HKM Zvolen a to pomerom 2:8. Ďalší prípravný zápas je na pláne o týždeň v piatok, Onlajny.eu samozrejme nebudú chýbať. Prajeme príjemný zvyšok dňa a krásny víkend. (18:58:13)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Hostia v plnom počte.
     
    58:01
    Do konca tretej tretiny a s vysokou pravdepodobnosťou, hraničiacou s istotou, i celého zápasu, nám ostávajú necelé dve minúty.
     
    57:55
    Vylúčenie Zvolen, 2 minúty dostáva Tomáš Méry za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    56:31
    Tibor Varga druhý krát v úniku, tentoraz sa mu Lukáša Škrečka prekabátiť nepodarilo.
     
    55:00
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty dostáva Jakub Loydl za hákovanie.
     
    54:37
    Žilina dala gól!
    Do úniku sa dostal žilinský TIBOR VARGA a rutinérsky zakončil medzi Škrečkove betóny. Gól : Varga Tibor. Asistencie : Sekáč Miroslav, Horanský Stanislav.
     
    53:59
    Hra sa pomaly, ale isto vyrovnáva, do vyložených šancí sa nedostáva v tejto časti hry ani jeden tím.
     
    52:38
    Domáci v plnom počte.
     
    50:38
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty dostáva Tomáš Troliga za údery.
     
    48:59
    Zápas je v týchto momentoch v obojstranne rýchlom tempe, hostia chcú evidentne dosiahnúť povestnú "desinku" na konte domácich.
     
    46:47
    Domáci hráči v presilovej hre nič vážne nevymysleli. Jedinou a aj to chabou strelou sa prezentoval český center v službách Žiliny Vladimír Škoda.
     
    46:47
    Hostia v plnom počte.
     
    44:47
    Vylúčenie Zvolen, 2 minúty dostáva Michal Pichnarčík za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    44:07
    Michalovi Kokavcovi praskli nervy a počas prerušenej hry strčil do hráča Zvolena Čankyho. Ten mu neostal nič dlžný a tak obaja borci inkasujú osobné 10-minútové tresty.
     
    41:58
    Zvolen dal gól!
    Ďalší excelentný gól v podaní Zvolena. Michal Šiška našiel na útočnej modrej voľného TOMÁŠA MÉRYHO. Ten si puk potiahol kúsok doľava, vyskúšal príklep a trafil skutočne perfektne pravý horný hor Johanesovej bránky. Lapačka Riša Johanesa síce vystrelila hore, ale neskoro. Gól : Méry Tomáš. Asistencia : Michal Šiška.
     
    40:56
    Tomáš Brcko od modrej vyskúšal brankára hostí. Lukáš Škrečko ostal ľadovo kľudný a v pohode chytá.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Skončila sa druhá tretine, po ktorej je stav 7:1 v prospech hostí zo Zvolena. Tento stav hovorí za všetko a je plne zaslúžený. Záverečná tretina sa začne približne 18:27.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:01
    Do konca druhej tretiny ostáva necelá minúta.
     
    38:29
    Oba tímy tvrdo dohrávajú všetky osobné súboje.
     
    37:30
    Domáci v plnom počte.
     
    37:07
    Zvolen hrá presilovú hru zaujímavým spôsobom. Zatiaľ čo väčšina tímov sa snaží hru roztiahnuť a vytvoriť klasický lichobežník, hostia naopak hru čo najviac zužujú a snažia sa nahadzovať puk na teč pred bránku.
     
    36:01
    Dnes sa hrá v pomerne rýchlom tempe, s minimom prerušení.
     
    35:30
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty dostáva Igor Rúfus.
     
    33:49
    Hostia v plnom počte.
     
    32:31
    Zvolen dal gól!
    Hostia dávajú gól vo vlastnom oslabení. Michal Chovan umne vypichol puk obrancovi Žiliny, posunul ho JÁNOVI MUCHOVI. Ten šliapol na plyn, na 5 metroch obrancovi Žiliny zmizol, a keď tento znovu uvidel puk, už sa trepotal v ľavom hornom horu domácej bránky. Gól : Mucha Ján. Asistencia : Michal Chovan.
     
    31:49
    Vylúčenie Zvolen, 2 minúty dostáva Ján Ťavoda za napadnutie.
     
    29:15
    Snaha o akú takú útočnú akciu Žiliny. Chomič sa predral cez húštinu zvolenských obrancov. Naslepo posielal puk pred bránku Lukáša Škrečka. Nenašiel však ani spoluhráča a dokonca ani protihráča. Nuž, keď sa darí, tak sa darí...
     
    27:40
    Zvolen dal gól!
    Hostia využívajú presilovú hru. Po prihrávke Milana Juríka sa opäť presadil TOMÁŠ ŠKVARIDLO. Gól : Škvaridlo Tomáš. Asistencia : Milan Jurík.
     
    27:01
    Zvolenčania zatvorili domáci tím v obrannom pásme...Čo z toho bude???
     
    25:58
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty dostáva Jakub Drábek.
     
    24:30
    Zvolen dal gól!
    Výstavný kúsok v podaní MICHALA CHOVANA. Od pravého mantinelu sa vydal na výlet pred žilinskú bránku, cestou sa sťahovačkou zbavil dotierajúceho obrancu. Rovnakú sťahovačku následne použil i na gólmana Johanesa a poslal puk pomedzi jeho betóny do siete. Krásna individuálna akcia. Gól : Chovan Michal. Bez asistencie.
     
    22:15
    Václav Chomič sa predral po pravej strane do útočného pásma, skúsil príklep, ktorým vyprášil pravý Škrečkov betón.
     
    20:25
    Zvolen dal gól!
    Parádny začiatok druhej tretiny v podaní Zvolena. Ján Ťavoda našiel MICHALA CHOVANA, ktorý strelou po ľade medzi betóny Richarda Johanesa upravuje na 1:4. Gól : Chovan Michal. Asistencia : Ján Ťavoda.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    V prvej tretine sme boli svedkami rušného hokeja. Zaslúžene však vedú hostia zo Zvolena a to pomerom 3:1. Druhá tretina sa začne približne 17:45.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:25
    Zvolen dal gól!
    Zvolen sa opäť dostáva do výraznejšieho vedenia. Michal Chovan našiel na pravej strane voľného TOMÁŠA ŠKVARIDLA, ktorý na prekvapenie všetkých prítomných ľahkou žabkou prekonáva Richarda Johanesa v bránke Žiliny. Gól : Škvaridlo Tomáš. Asistencia : Michal Chovan.
     
    19:01
    Začína sa posledná minúta úvodnej tretiny.
     
    18:34
    Na ľade sa nám začína priostrovať v osobných súbojoch. Neviem veru, či dnes nebudeme náhodou svedkami pästnej výmeny názorov.
     
    16:30
    Po tvrdej rane Igora Rúfusa od modrej čiary zazvonila ľavá žrď zvolenskej bránky. Lukášovi Škrečkovi bude ešte asi dlho zvoniť v ušiach.
     
    15:49
    Hostia v plnom počte.
     
    14:12
    Žilina dala gól!
    Nacvičená akcia v podaní Vlkov slávila úspech. Tomáš Troliga vyhral buly, prihral puk Tiborovi Vargovi, ktorý sa stiahol za súperovu bránku. Chvíľu sa pohral s pukom, počkal si na pohyb MICHALA KOKAVCA, ktorému nerobilo problém skórovať do prázdnej bránky. Gól : Kokavec Michal. Asistencie : Tibor Varga, Tomáš Troliga.
     
    13:49
    Vylúčenie Zvolen, 2 minúty dostáva Lubor Zuzin za vyhodenie puku z ľadovej plochy.
     
    13:12
    Vylúčenie Zvolen, 2 minúty dostáva Lukáš Jurík.
     
    12:38
    Veľká šanca domáceho tímu. Tibor Varga sa vrútil do útočného pásma spoločne s Michalom Kokavcom. V ceste im stál iba jeden zvolenský obranca. Varga namiesto prihrávky volil strelu a Lukáš Škrečko ju bez problémov chytil.
     
    12:01
    Hostia v plnom počte.
     
    11:01
    Máme za sebou minútu presilovej hry domáceho tímu. Vlkom sa zatiaľ nepodarilo ani dostať sa do útočného pásma, nieto sa tam ešte udržať.
     
    10:01
    Vylúčenie Zvolen, 2 minúty dostáva Lubor Pokovič za nedovolené bránenie v hre.
     
    05:17
    Zvolen dal gól!
    Rozohrávka po prvom góle hostí. Radovan Puliš prihral voľnému Kamilovi Brabencovi. Brabenec zužitkoval svoje skúsenosti, lišiacky posunul puk na MARTINA ZÁBRANSKÉHO a ten dáva druhý gól hostí. Gól : Zábranský Martin. Asistencie : Kamil Brabenec, Radovan Puliš.
     
    04:57
    Zvolen dal gól!
    Pekná kombinačná akcia hostí, Michal Pichnarčík posunul puk na ľavú stranu na PETRA ZUZINA, ktorý sa pozrel na bránku Žiliny, a peknou strelou zápästím poslal hostí do vedenia. Gól : Zuzin Peter. Asistencia : Michal Pichnarčík.
     
    02:12
    Úspešný zákrok Richarda Johanesa. Brabenec sa dostal pred bránku z ľavej strany, snažil sa puk poslať k pravej tyčke. Tam už bol však betón pozorného domáceho gólmana.
     
    00:32
    Snaha o prvú útočnú akciu v podaní HKM Zvolen. Troliga prehral vhadzovanie, Lukáš Jurík posunul puk na voľného Tomáša Škvaridla. Ten však skákajúci puk z prvej netrafil.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Žilinskí vlci v prvom prípravnom zápase prehrali doma s tímom HC Ertis Pavlodar 3:4 po sam.nájazdoch. Pre tím Zvolena je dnešný zápas prvým prípravným. Nutno poznamenať, že Zvolen má dnes tím rozdelený na 2 časti. Prvá časť hrá dnes v Žiline, druhá na ľade účastníka nadnárodnej MOL ligy Ice Tigers Nové Zámky. Samotný zápas sa začne o necelú minútku.
     
    Príjemné letné popoludnie vážení diváci. Opäť sa vám hlásime zo žilinskej DOXXbet Arény, kde budeme sledovať druhý zo série prípravných zápasov MsHK DOXXbet Žilina pred nastávajúcou extraligovou sezónou. Dnešným súperom Vlkov zo Žiliny budú hráči HKM Zvolen.
     
    Úvodné zostavy:

    MsHK DOXXbet Žilina: Johanes (Pisio) – Rúfus, Brcko, Loydl, Leško, Ondrej, Krčula, Sekáč, Niník – Kokavec, Troliga, Varga, Važan, Škoda, Drevenák, Smotrila, Valášek, Drábek, Horanský, Linet, Chomič.

    HKm Zvolen: Škrečko (Šimko) - Ťavoda, Mucha, Hraško, Juračko, Pichnarčík, Šiška, Pokovič – Škvaridlo, L. Jurík, Chovan, Méry, P. Zuzin, L. Zuzin, Puliš, Babenec, Zábranský, Ďaloga, M. Jurík, Čanky.

    Rozhodca: Lajčiak - Hronský, I. Gajdošík..
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 15. Kokavec Michal (Varga Tibor, Troliga Tomáš), 55. Varga Tibor (Sekáč Miroslav, Horanský Stanislav) - 5. Zuzin Peter (Pichnarčík Michal), 6. Zábranský Martin (Brabenec Kamil, Puliš Radovan), 20. Škvaridlo Tomáš (Chovan Michal), 21. Chovan Michal (Ťavoda Ján), 25. Chovan Michal, 28. Škvaridlo Tomáš (Jurík Milan), 33. Mucha Ján (Chovan Michal), 42. Méry Tomáš (Šiška Michal)


    MsHK Žilina: Johanes (Pisio) – Rúfus, Brcko, Loydl, Leško, Ondrej, Krčula, Sekáč, Niník – Kokavec, Troliga, Varga, Važan, Škoda, Drevenák, Smotrila, Valášek, Drábek, Horanský, Linet, Chomič.
    HKM Zvolen: Škrečko (Šimko) - Ťavoda, Mucha, Hraško, Juračko, Pichnarčík, Šiška, Pokovič – Škvaridlo, L. Jurík, Chovan, Méry, P. Zuzin, L. Zuzin, Puliš, Babenec, Zábranský, Ďaloga, M. Jurík, Čanky.

    Rozhodčí: Lajčiak - Hronský, I. Gajdošík.
    bahis siteleri