Žilina – Martin 3:2 (po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Bardejov 3:5 (kon.) | Zvolen – Košice 3:4 (kon.)
Chomutov – Litvínov 3:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Beroun 5:2 (kon.) | Piešťany – Dunaújváros 5:4 (po s.n.)
Hr. Králové – Benátky n/J 0:2 (kon.) | Nový Jičín – Vsetín 5:5 (kon.) | Zlín – Trenčín 1:2 (kon.)
Jihlava – Pelhřimov 5:2 (kon.) | Sokolov – Klášterec nO 7:6 (kon.) | Litoměřice – Most 5:1 (kon.)
Havířov – Šumperk 6:2 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 2:3 (kon.) | Frýdek-M. – Karviná (Baník) 1:5 (kon.)
Opava – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Prostějov – Přerov 2:8 (kon.)
konec
HKM Zvolen
3:4 (1:1, 0:1, 2:2)
HC Košice
sk Úterý 04.09.2012, 17:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    Zvolen tak síce znížil stav stretnutia, prehre sa však nevyhol, keďže Košice dosiahli o gól viac. Zvolenčania ale zožali potlesk aspoň za snahu v závere stretnutia, ktorá sa samozrejme cení. Celý zápas sme videli vyrovnané dianie, Košice však boli o niečo efektívnejšie, no určite nie lepšie, oba tímy mali svoje slabšie a samozrejme aj tie svetlejšie momenty v tomto zápase.

    Zo Zvolena Vám prajeme príjemný zvyšok dňa ! (19:05:28)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Zvolen dal gól!
    Z Chovanovej aktivity tažil MICHAL JURAŠKO, ktorý z otočky strieľa gól do prázdnej bránky zmätenému Hylákovi, ktorý nemal potuchy, kde je puk, keďže domáci zakombinovali v pásme viac ako 5krát. Asistencie: Peter Hraško, Andrej Podkonický.
     
    59:45
    Michal Chovan sa ešte dostáva do šance, zabezpečil však iba získanie pásma.
     
    59:29
    Hraško strieľa ihneď po vhadzovaní iba do mantinelu, jeho druhý pokus mieril už do pravého betónu Hyláka.
     
    59:10
    Na trestnú lavicu smeruje Róbert Huna, nasleduje prvá presilová hra HKm, Huna je vylúčený za podrazenie.
     
    58:44
    Po súboji pri mantinely pred Hylákom musí byť hra prerušená, puk totiž hlavný rozhodca Jakubec nevidel, pre domácich je to už zväčša beznádejné.
     
    57:43
    Zvolenčania stále so snahou, no zatiaľ bez efektu, hostia riešia situáciu v 57. minúte vyhodením puku cez všetky čiary, čo znamená zakázané uvoľnenie.
     
    57:02
    Vhadzovanie pred Hylákom vyhrávajú síce domáci, po súboji pri mantinely sa však puk dostáva rýchlo pred domáceho brankára, Lukáš Škrečko likviduje strelu z ľavého kruhu, bude sa vhadzovať po jeho pravej ruke.
     
    56:19
    Štvrtá formácia HKm nenarobila veľké problémy domácej obrane, Milan Čanky už korčuloval do brejku a pýtal si puk, obranca HKm ho však nevidel a tak sa Čanky ani len nedotkol puku.
     
    55:35
    Záver je už zbrklý z oboch strán, sem tam vidíme lepšiu akciu, zväčša však na strane hostí, Róbert Huna strieľal teraz z ľavého kruhu presne do výstroje Lukáša Škrečka.
     
    Puk ostal pred bránkoviskom, do dorážky sa vrhá Michal Chovan, obranca hostí je však rýchlejší a puk dostáva von z pásma, čím spôsobuje Chovanovi menšiu bolesť, z ktorej sa dostáva hráč HKm až po krátkej chvíli.
     
    55:01
    Štvrtá formácia hostí na čele s Erikom Piatakom narobila problémy Škrečkovi, ten všetko zobral s rozumom a puk kryje.
     
    54:31
    Mucha korčuluje za pukom po miernom nahodení hostí k bránke Škrečka, po jeho získaní ihneď presúva hru do stredného pásma, kde domáci nečakane strácajú puk.
     
    53:56
    Jenčík padá pri vstupe do pásma a je bez puku, jeho spoluhráči to samozrejme nezageristrovali a do pásma prešli bez obáv, puk však bol v pásme neskôr ako hráči, tým pádom sa hra prerušuje.
     
    53:03
    Michal Chovan sa hnevá po nepresnej prihrávke na korčule, následne musel ihneď zasahovať Lukáš Škrečko, ktorý úspešne prikryl puk po Slovákovom natlačení sa pred bránku.
     
    52:29
    Milan Čanky spracoval peknú prihrávku do medzikružia a rúti sa sám na bránku ! Podarilo sa mu prehodiť si puk na bekhend, z neho však triafa iba výstroj Hyláka.
     
    51:44
    Hokej sa hrá dostatočne rýchly, šancí je však samozrejme pomenej, Zvolen znova zbrzil po inkasovanom góle, domáci sa však vlastnými chybami dostali k momentálnemu stavu stretnutia.
     
    50:35
    Košice dali gól!
    RICHARD JENČÍK dosahuje aj tretí gól svojho tímu, keď s prehľadom strieľa popod vyrážačku brankára HKm, Lukáš Škrečko je už z tohto hráča smutný. Asistencie: Marek Kolba, Gabriel Spilár.
     
    50:13
    Richard Jenčík nastreľuje tyčku bránky Lukáša Škrečka, nešlo o tvrdú strelu, domáci brankár mal však zakrytý výhľad.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 4. Peter Zuzin (Michal Chovan), 47. Peter Zuzin (Michal Chovan), 60. Juraško (Hraško, Podkonický) - 10. Jenčík (Novák), 26. Svitana (Gajdoš, Novák), 41. Jenčík (Slovák), 51. Jenčík (Kolba, Spilár)


    HKM Zvolen: Škrečko (Šimko) - Hraško, Juraško (A) - Ťavoda, Mucha - Pokovič, Výborný - Pichnarčík - Michal Chovan, Brabenec (C), Peter Zuzin - Škvaridlo, Podkonický, Ľubor Zuzin - Puliš, Milan Jurík, Sikela - Čanky, Huňady, Buda - Méry
    HC Košice: Hylák (Riečický) - Šeda (A), Deyl - Kolba, Novák - Brejčák, Martin Chovan - Takáč, Gajdoš - Richard Huna, Robert Huna, Kubena - Jenčik (C), Slovák, Spilár - Nagy, Haščák, Svitana - Jokeľ, Piatak, Gmitter

    Rozhodčí: Jakubec - Babeliak, Číž
    bahis siteleri