Lvov – Targu Mures 6:3 (kon.) | Chrudim – Leotar Trebinje 4:0 (kon.)
konec
SK Energia Lvov
6:3 (2:1)
City US Targu Mures
Středa 05.09.2012, 17:30 • Zimní stadion, Chrudim • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    Zápas nyní skončil. O postupu tak rozhodnuto není, Energie získává první tři body do tabulky a vše je tak otevřené. Za nějakých čtyřicet minut začíná souboj Era-Packu Chrudim a Leotarem Trebinje. (19:23:30)
     
    Konec zápasu.
     
    39:47
    Lvov právě vstřelil branku!
    A třetí gól do odkryté klece v podání Energie! Rumuni si neporozuměli v rozehrávce a od MAXIMA PAVLENKA inkasují šestou branku - 6:3!
     
    39:41
    Rumuni byli opět u míče a vykoledovali si faul. Žlutě je potrestán Denys Ovsjannikov.
     
    39:26
    Po inkasované brance si ukrajinský kouč vybírá oddechový čas.
     
    39:26
    Targu Mures právě vstřelil branku!
    V samotném závěru při hře bez brankáře přišla pěkná kombinace rumunského týmu, po kterém do prázdné branky zakončuje souhru COSMIN GHERMAN - 5:3!
     
    38:46
    Rumunský tým nezvládá emoce, nyní inkasuje žlutou kartu Gherman a Radu.
     
    38:22
    Lvov právě vstřelil branku!
    A další branka do odkryté rumunské svatyně! Targu Mures již hraje vabank a inkasuje popáté ze sálovky STEPANA STRUKA - 5:2! Bez asistence.
     
    37:52
    Lvov právě vstřelil branku!
    Čtvrtá branka ukrajinského týmu padá trochu na vrub rumunského brankáře. Ten velmi předčasně vyběhl z branky, jeho kolegové ztratili míč, který po Kovalově přihrávce dopravil do branky DENYS OVSJANNIKOV - 4:2! Asistence: Sergej Koval.
     
    36:51
    Ukrajinský Lvov se včera marně bránil power-play Era-Packu, při které inkasoval rozhodující gól. Nyní si však počíná mnohem lépe a nedovoluje si Targu Mures připravit dobrou střeleckou pozici.
     
    36:20
    Rumuni kombinují v pěti lidech a snaží se ještě něco udělat se zápasem. Případná prohra by jim silně zkomplikovala situaci na postup a oni to vědí moc dobře.
     
    34:40
    Koval se z pravé strany pokusil přelobovat rumunského brankáře, ten plachtil vzduchem co uměl a vyškábl míč nad branku!
     
    34:19
    Brankář Lysenko získal míč a výkopem se ho pokusil dopravit do branky, vracející hráč ho stihl ještě před brankovou čarou odpálit na rohový kop! Energie zůstane u míče.
     
    33:07
    Targu Mures hrají ihned bez brankáře s pěti muži v poli a kombinují.
     
    33:06
    Targu Murs si vybral oddechový čas, místo porady ale všichni bezhlavě pokřikují na rozhodčí. Rumunským nadávkám ale bohužel nerozumím...
     
    33:06
    Lvov právě vstřelil branku!
    Napodruhé se již Energie Lvov nemýlila! Po jasné ruce se kopala penalta a tu nekompromisně proměnil VALERIJ LEGČANOV - 3:2!
     
    33:06
    Velké emoce na stadionu! Je to penalta pro Energii Lvov! Rumunský hráč zahrál rukou a to se velmi nelíbilo jeho spoluhráčům. Celá střídačka vlétla na hrací plochu jako jeden muž, ale s rozhodnutím nic neudělají! Suma sumárum, již druhá penalta pro Lvov!
     
    32:19
    Mírně aktivnější je v tuto chvíli ukrajinský tým, zakončení mu ale stále nevychází podle představ.
     
    31:55
    Obě mužstva hrají velmi ofenzivně a trochu zapomínají na obranu. Otázkou bude, kdo jako první promění nabídnutý protiútok.
     
    29:38
    Hraje se velmi dlouho bez jakéhokoliv přerušení, dobrou šanci měl opět Gherman, ke kterému se odrazil vykopnutý míč Lysenkem. Rumunský hráč se ale rozhodl míč podržet a nezakončovat, následně o něj přišel.
     
    27:46
    Střílenou přihrávku posílal na branku Energie Gherman, brankář Lysenko však stihl sklapnout nohy včas a míč za brankovou čáru nepustil.
     
    26:52
    Targu Mures se za poslední tři minuty nepodívalo ze své poloviny, pokud nebudu počítat bezhlavé odkopy jejich brankáře.
     
    25:20
    Energia zatím skvěle kombinuje a svírá soupeře na jejich polovině. Ostatně to včera dělala Era-Packu celý zápas a jak to dopadlo...
     
    24:16
    První střelu po nevyžádané pauze vyslal Makajev, Iancu však ukryl míč do své náruče.
     
    Tak pozor, ego obou celků povolilo! Zápas bude co nevidět pokračovat. Vypadlé osvětlení začíná však pomalu naskakovat!
     
    Máme zprávu, že chyba je někde mimo stadion, za této síly světla by se však dalo hrát. Smůla je v tom, že Rumuni i Ukrajinci trvají na plné světelné kapacitě.
     
    Na stadionu zní opravdu uspávající hudba, která přidává do melancholické atmosféry zde.Odhaduji, že se na zápase, kdy nehraje Era-Pack, sešlo okolo tří stovek diváků.
     
    Osvětlení se nám stále nehýbe, hráči se rozehrávají na hrací ploše. Nikoho od techniků ale nevidíme, snad se problém opravdu řeší.
     
    Ve volném čase hlasatel oznámil program rozhodčí a delegátů UEFA na zítřek, všichni pojedou na výlet do Kutné Hory. Po včerejších zápasech se právě delegát fotbalová federace vyjádřil, že je překvapen, jak kvalitně se Chrudim pořadatelství zhostila. Ocenil také počet diváků a atmosféru na zápasech. Můžeme se jen domnívat, zda jeho hodnocení bude stačit k tomu, aby bylo pořadatelství případné Elite Round přiděleno opět do tohoto východočeského města.
     
    23:48
    Na chrudimském zimním stadionu vypadla řada světel a za tohoto osvětlení duel rozhodně pokračovat nemůže. Hlasatel vyzval někoho z technické čety, aby s tím něco udělal. Uvidíme, za jak dlouho bude duel pokračovat.
     
    23:45
    Ignat postupoval sám na brankáře, ale Lysenko ho bravurně vychytal!
     
    22:22
    Rumunský mistr hraje o mnoho zodpovědněji než v prvním poločase a i když je pod tlakem, tak svého soupeře nepouští do žádných větších gólových šancí.
     
    21:17
    Ovsjannikov vedl míč v přečíslení tři na dva, jeho střela však mířila doprostřed branky, kde byl dobře postaven Iancu.
     
    20:12
    Targu Mures právě vstřelil branku!
    Vážení, smekám! Tak nyní to rumunský tým vykonal opravdu náramně! FLOREI MATEI potvrdil pověst střelce, když mu jeho kolega z Targu Mures poslal přihrávku na nohu a ten ji neskutečnou ranou poslal přímo do šibenice Lysenkovy svatyně - 2:2! Energia stejně jako v prvním poločase prováhala začátek.
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je nyní u konce, šťastnější mohou být prozatím hráči ukrajinské Energie, která vede zásluhou Makajeva a Kovala 2:1. V samotném závěru poté ještě střelec druhé branky neproměnil pokutový kop pro Lvov. Tento stav je poměrně vyrovnaný a nic není rozhodnuto. Druhá půlka začne v18:26.
     
    První poločas skončil.
     
    19:41
    Time out pro ukrajinský tým.
     
    18:21
    Závěr poločasu patří jednoznačně ukrajinskému týmu, který si hlasitě říká o třetí branku. Iancu zatím velice houževnatě hájí svoji branku.
     
    17:00
    Koval se vystřelil k pravé tyči, ale těsně minul branku Ianca!
     
    17:00
    Šestý akumulovaný faul rumunského celku znamená penaltu pro Lvov!
     
    16:35
    Targu Mures se snaží odpovědět a srovnat stav zápasu. Jenže Lvov zatím napodobuje výkon ze včerejšího duelu proti Era-Packu Chrudim.
     
    15:13
    Lvov právě vstřelil branku!
    Možná nefauluje, ale Targu Mures chyby v obraně dělá určitě! Jeden z hráčů udělal neskutečnou minelu v rozehrávce, kdy namazal balón SERGEJE KOVALA a ten ranou o pravou tyč otočil skóre ve prospěch Energie Lvov - 2:1! Bez asistence.
     
    14:49
    Je vidět, že rumunský tým si velmi nechává záležet na tom, aby nefauloval.. Zatím se mu to daří.
     
    14:14
    Marius Matei poslal na brankáře Lysenka dělovou ránu, která nakonec jen těsně minula branku Energie! Rána byla nakonec tečovaná, bude se kopat roh!
     
    13:13
    Hodně podezřelý zákrok nyní předvedl Lupu, sudí ale jen zakroutil hlavou. Pokutový kop je opravdu na spadnutí.
     
    12:24
    Targu Mures jsou nyní pod tlakem a v tuto chvíli dosáhli pátého akumulovaného faulu. To jim dává nůž na krk, po jakémkoliv dalším faulu následuje penalta.
     
    10:56
    Volný přímý kop pro Lvov žádný úspěch nepřinesl, o několik sekund později šli Ukrajinci do nadějného přečíslení, které ale doslova zahodil Pikčurov.
     
    10:14
    Kapitán Targu Mures Robert Lupu uviděl za zbytečný faul u postranní čáry žlutou kartu.
     
    09:40
    Lvov právě vstřelil branku!
    Nyní se však ukrajinský tým dočkal vyrovnání! Podobná akce jako u gólu Targu Mures. Čeporňuk nejprve vystřelil, odražený míč se k němu opět dostal, avšak on ho chytře patičkou posunul na nohu ILDARA MAKAJEVA, jenž ranou do horní poloviny branky rozvlnil síť - 1:1!
     
    08:36
    Pičkurovova pumelice skončila na rukavicích Ianca. Energii se v zakončení příliš nedaří.
     
    06:45
    Targu Mures nyní předvedli to, co jim jde nejlépe. Míč na protější lajnu na nohu Alpara, který protáhl ukrajinského brankáře! Z následného rohového kopu Rumuni nic nevytěžili!
     
    06:29
    Sledujeme velmi svižný futsal, s málo přerušeními a hodně šancemi. Hraje se poměrně vyrovnaně, ani jeden z týmů si nedokáže vytvořit větší tlak.
     
    05:01
    Iancu se začíná v brance opravdu rozehřívat, nyní předvedl dva obtížné zákroky proti Čeporňukově a Strukově střele!
     
    03:55
    Targu Mures šlo nyní do zajímavého přečíslení, po kterém měl dobrou příležitost, ale nakonec nezamířil mezi tři tyče, Lysenko se pouze ohlédl.
     
    02:57
    Zatím sledujeme stále stejný obrázek, Energia se snaží najít skulinku v rumunské obraně. Jejich postupná kombinace však zatím nepochodila.
     
    01:55
    Od inkasované branky Lvov svého soupeře nepustil k balónu a přesnou kombinací si snaží vytvářet střelecké příležitosti. Brankář Iancu ale ještě zasahovat nebezpečněji nemusel.
     
    01:14
    Energia se velmi rychle snaží o vyrovnání! Po dvou rohových kopech napálil Ovsjannikov míč do břevna!
     
    00:50
    Targu Mures právě vstřelil branku!
    Ale právě rumunský tým se velmi rychle dostává do vedení! FLOREI MATEI, střelec dvou branek ze včerejšího duelu, vyslal z pravé strany přesnou střelu. Tu brankář Lysenko dokázal vyrazit, ale na dorážku stejného hráče byl i on krátký - 0:1! Bez asistence.
     
    00:11
    Ukrajinští hráči chtějí potvrdit skvělý výkon ze včerejšího zápasu, který však nakonec na body nestačil. Dnes hrají v zelených dresech, Targu zvolilo bílou kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Energia Lvov: Lysenko (Kardaš) - Koval, Legčanov, Pavlenko, Ovsjannikov, Cheporňuk, Struk, Pikčurov, Bondar, Rogačov, Makajev

    City US Targu Mures: Iancu (Klein) - Ignat, Matei F., Lupu, Gherman, Daniel, Radu, Matei M., Muntean, Stoica, Alpar

    Rozhodčí: Rafiq (Norsko), Enchev (Bulharsko).
     
    Lvov je tedy v poměrně nepříjemné pozici, protože v případě dnešní prohry se může s největší pravděpodobností s postupem rozloučit a právě pro Energii by to bylo velké zklamání. Dnes by měla tedy rozhodně zabrat! Zejména kanonýr Pavlenko by měl začít proměňovat své šance, jelikož včera jich spálil opravdu hodně.
     
    Energia Lvov sehrála napínavé utkání s chrudimským Era-Packem, po celý zápas byla lepším týmem a nějaký ten bod by si rozhodně zasloužila. Dokázala totiž stáhnout dvoubrankovou ztrátu, jenže nakonec kvůli Maxově brance přesně dvě minuty před koncem na Chrudim nestačila v poměru 2:3.
     
    Ve včerejším dnu rumunský mistr Targu Mures svedl souboj s bosenským klubem Leotar Trebinje. Skóre otevřel již ve druhé minutě Florei Matei, ale poté se střelecký prach Rumunů poměrně vyčerpal. Soupeř velmi houževnatě bránil a po jednom z rohových kopů dokonce dokázal srovnat. Po poločase se však prosazoval již jen Targu Mures a dvěma brankami rozhodl o svém vítězství. Případná dnešní výhra by mu zajistila postup do Elite round.
     
    Futsalová Liga mistrů pokračuje druhým dnem na chrudimském zimním stadionu. Odpolední program nám svede proti sobě týmy Energie Lvov a Targu Mures. Již před turnajem se předpovídalo, že právě toto by měl být přímý souboj o druhé postupové místo. Včerejší zápasy napověděli, že by to tak mohlo být, k jejich průběhu se ještě vrátíme.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Petr Dejnožka

    Branky: 9. Makajev (Čeporňuk), 15. Koval, 33. Legčanov (pen.), 37. Ovsjannikov (Koval), 38. Struk, 39. Pavlenko - 0. Matei F., 20. Matei F., 39. Gherman

    Karty:   39. Ovsjannikov (LVO) - 10. Lupu (MUR), 38. Gherman (MUR), 38. Radu (MUR)


    SK Energia Lvov: Lysenko (Kardaš) - Koval, Legčanov, Pavlenko, Ovsjannikov, Čeporňuk, Struk, Pikčurov, Bondar, Rogačov, Makajev
    City US Targu Mures: Iancu (Klein) - Ignat, Matei F., Lupu, Gherman, Daniel, Radu, Matei M., Muntean, Stoica, Alpar

    Rozhodčí: Rafiq (Norsko), Enchev (Bulharsko)
    bahis siteleri