Lvov – Targu Mures 6:3 (kon.) | Chrudim – Leotar Trebinje 4:0 (kon.)
konec
SK Energia Lvov
6:3 (2:1)
City US Targu Mures
Středa 05.09.2012, 17:30 • Zimní stadion, Chrudim • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    39:47
    Lvov právě vstřelil branku!
    A třetí gól do odkryté klece v podání Energie! Rumuni si neporozuměli v rozehrávce a od MAXIMA PAVLENKA inkasují šestou branku - 6:3!
     
    39:26
    Targu Mures právě vstřelil branku!
    V samotném závěru při hře bez brankáře přišla pěkná kombinace rumunského týmu, po kterém do prázdné branky zakončuje souhru COSMIN GHERMAN - 5:3!
     
    38:22
    Lvov právě vstřelil branku!
    A další branka do odkryté rumunské svatyně! Targu Mures již hraje vabank a inkasuje popáté ze sálovky STEPANA STRUKA - 5:2! Bez asistence.
     
    37:52
    Lvov právě vstřelil branku!
    Čtvrtá branka ukrajinského týmu padá trochu na vrub rumunského brankáře. Ten velmi předčasně vyběhl z branky, jeho kolegové ztratili míč, který po Kovalově přihrávce dopravil do branky DENYS OVSJANNIKOV - 4:2! Asistence: Sergej Koval.
     
    33:06
    Lvov právě vstřelil branku!
    Napodruhé se již Energie Lvov nemýlila! Po jasné ruce se kopala penalta a tu nekompromisně proměnil VALERIJ LEGČANOV - 3:2!
     
    20:12
    Targu Mures právě vstřelil branku!
    Vážení, smekám! Tak nyní to rumunský tým vykonal opravdu náramně! FLOREI MATEI potvrdil pověst střelce, když mu jeho kolega z Targu Mures poslal přihrávku na nohu a ten ji neskutečnou ranou poslal přímo do šibenice Lysenkovy svatyně - 2:2! Energia stejně jako v prvním poločase prováhala začátek.
     
    15:13
    Lvov právě vstřelil branku!
    Možná nefauluje, ale Targu Mures chyby v obraně dělá určitě! Jeden z hráčů udělal neskutečnou minelu v rozehrávce, kdy namazal balón SERGEJE KOVALA a ten ranou o pravou tyč otočil skóre ve prospěch Energie Lvov - 2:1! Bez asistence.
     
    09:40
    Lvov právě vstřelil branku!
    Nyní se však ukrajinský tým dočkal vyrovnání! Podobná akce jako u gólu Targu Mures. Čeporňuk nejprve vystřelil, odražený míč se k němu opět dostal, avšak on ho chytře patičkou posunul na nohu ILDARA MAKAJEVA, jenž ranou do horní poloviny branky rozvlnil síť - 1:1!
     
    00:50
    Targu Mures právě vstřelil branku!
    Ale právě rumunský tým se velmi rychle dostává do vedení! FLOREI MATEI, střelec dvou branek ze včerejšího duelu, vyslal z pravé strany přesnou střelu. Tu brankář Lysenko dokázal vyrazit, ale na dorážku stejného hráče byl i on krátký - 0:1! Bez asistence.

    Petr Dejnožka

    Branky: 9. Makajev (Čeporňuk), 15. Koval, 33. Legčanov (pen.), 37. Ovsjannikov (Koval), 38. Struk, 39. Pavlenko - 0. Matei F., 20. Matei F., 39. Gherman

    Karty:   39. Ovsjannikov (LVO) - 10. Lupu (MUR), 38. Gherman (MUR), 38. Radu (MUR)


    SK Energia Lvov: Lysenko (Kardaš) - Koval, Legčanov, Pavlenko, Ovsjannikov, Čeporňuk, Struk, Pikčurov, Bondar, Rogačov, Makajev
    City US Targu Mures: Iancu (Klein) - Ignat, Matei F., Lupu, Gherman, Daniel, Radu, Matei M., Muntean, Stoica, Alpar

    Rozhodčí: Rafiq (Norsko), Enchev (Bulharsko)
    bahis siteleri