Lvov – Targu Mures 6:3 (kon.) | Chrudim – Leotar Trebinje 4:0 (kon.)
konec
FK Chrudim
4:0 (2:0)
KMF Leotar Trebinje
Středa 05.09.2012, 20:00 • Zimní stadion, Chrudim • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    Chrudim tento zápas naprosto jednoznačně ovládla a myslím si, že si ho i užila. Konečný výsledek je 4:0, když si branky rozdělili Dentinho, Vladyka, Max a Cacau. To je pro dnešek ze Zimního stadionu z Chrudimi vše, s posledními zápasy skupiny se přihlásím opět v pátek, tentokrát již v 15:30. (21:34:01)
     
    Konec zápasu.
     
    39:30
    Dentinho potřetí v dnešním zápase trefuje tyč!
     
    39:27
    Bude to nadějná standartní situace pro Era-Pack, Cacau a Jaroslav Bartůšek si ještě vybírají oddechový čas.
     
    39:21
    Chrudim se ještě snaží o pátou branku, příliš času jí již nezbývá.
     
    38:15
    Celá tribuna pomalu vstává a podporuje svůj tým ve stoje! Je jistá šance, že Chrudim uvidí i Elite round, v současné době je to ve hvězdách. Co je však již jisté, že Era-Pack bude její součástí.
     
    37:50
    Dnešnímu utkání přihlíží 1 028 diváků!
     
    37:29
    Blíží se nám závěr zápasu, Chrudim kontroluje stav.
     
    36:31
    Stále stejný obrázek, na stadionu se již mohutně slaví. Tým doprovodila i dnes velice slušná kulisa.
     
    35:07
    Při vstupu do poslední pětiminutovky je tu sáhodlouhá kombinace Era-Packu. Fanoušci slaví, po šesté za sebou Chrudim nebude chybět mezi šestnácti nejlepšími týmy Evropy!
     
    34:12
    Mohlo to být tu, Dentinho však zamířil pouze do tyče!
     
    34:00
    Naprosto totožnou věc včera Era-Pack předváděl proti Energii, když si snad dvě minuty přihrával a poté udeřil...
     
    33:12
    A Chrudim chce zápas dohrát v poklidu, tudíž přistupuje ke hře bez brankáře.
     
    33:02
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak se to dělá, trenére! CACAU byl na konci naprosto ukázkové kombinace do prázdné branky, kterou dokončil v pádu a ještě o tyč! Chrudim s největší pravděpodobností postupu do další fáze UEFA Futsal Cupu - 4:0!
     
    32:29
    Dentinho po krásné individuální akci trefuje levou tyč Berakovy branky!
     
    31:19
    Vypadá to, že dnes již Era-Pack o vítězství nikdo nepřipraví. Leotar nedokáže najít recept na celistvou obranu Chrudimi...
     
    30:02
    První žlutou kartu dostává náhradní brankář Sulaver.
     
    29:45
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Následoval rohový kop a ten již končí v síti Leotaru Trebinje! Krásnou akci ve stoje předvedli Roman Mareš, jenž rohový kop rozehrával. Našel přesně nohu MAXE a on poslal balón po zemi přesně k tyči, kam se Berak natahoval marně - 3:0! Asistence: Roman Mareš.
     
    29:41
    Roman Mareš šel nejprve do úniku jeden na jednoho, akci zastavil a počkal si na Matěje Slováčka, kterého ze strany vychytal brankáře Leotaru! To byla zatím největší příležitost druhého poločasu.
     
    28:23
    Mírným varováním pro Chrudim může být to, že i včera vedla dvoubrankovým náskokem. Lvov ale tlačil mnohem více, než tým z Bosny a Hercegoviny.
     
    27:18
    Poprvé v historii se nyní na ploše objevila kompletní brazilská formace ve složení Cacau, Max, Douglas a Dentinho! Ta tam však vydržela jen chvíli, protože hrající kouč Cacau a Max šli po několika sekundách střídat.
     
    26:39
    Vladyka střílel z ostrého úhlu, ale Beraka zaskočit nedokázal.
     
    25:50
    Utkání se nám začíná kouskovat, přerušuje se po několika vteřinách. Hráči Leotaru vysunuli forčekink a díky tomu se dostávají k balónu rychleji.
     
    25:21
    Douglas se šikovně uvolnil na levé straně, střela se mu ale příliš nevyvedla. Míč skončil na plexiskle daleko za brankou.
     
    24:23
    Vlayka zaznamenal první akumulovaný faul ve druhém poločase, Trebinje má na kontě nulu.
     
    23:34
    Dentinho háčkoval, háčkoval, až doháčkoval. Vběhl mezi dva protihráče, kteří ho bez větších problémů obrali o míč.
     
    22:44
    Na chrudimský zimní stadion o přestávce dorazili významní pánové, zmíním jen Miroslava Peltu, předsedu Fotbalové Asociace České republiky.
     
    22:08
    Druhý poločas se hraje velmi svižně, hra není rozkouskovaná, jako jsme mohli vidět včera. Chrudim kombinuje a hledá ideální střelecké pozice.
     
    20:35
    Hned v úvodu Slováček nepřesně přihrál a byl z toho střelecký pokus mezi tři tyče v podání Vladisavljeviče. Meller však neměl žádný problém.
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi, Chrudim díky brankám Dentinha a Vladyky 2:0. I Leotar měl několik dobrých příležitostí ke skórování, ale nebylo mu to nic platné. Era-Pack má vše ve svých rukou, případná výhra by jim však ještě plně postup do Elite round nezajišťovala. Druhá půlka začne zhruba v 20:53.
     
    První poločas skončil.
     
    19:35
    Ještě došlo k ošetřování bosenského hráče, ale nevypadá to dobře. Hráč je opřen o reklamní banner a je v péči lékaře, tudíž nemohu určit jeho totožnost.
     
    19:01
    Poslední minuta první půle začala a Chrudim fandí ve stoje. Za výkon v prvních dvaceti minutách si to hráči Era-Packu opravdu zaslouží.
     
    18:18
    Roman Mareš si sběhl k postranní čáře pro přihrávku a vyzkoušel na Beraka lob. Ten ho trefil do hrudi a následuje roh. Vedoucí tým zůstane u míče a může pokračovat v kombinaci.
     
    17:52
    A Vladyku nyní rozhodně štípou záda, protože další Dentinhovu pumelici zastavil právě on. To mu ale nezabrání pokračovat ve střídání.
     
    17:18
    Po delší době se nám jedovatou ranou ozval Dentinho, ještě teď musí bosenského Beraka štípat ruce po jeho zákroku.
     
    16:11
    Tak ne, přímá střela Michala Mareše trefila pouze stojící zeď.
     
    16:04
    Cacau vybojoval již ztracený míč a bránící Savo Andrič ho musel nedovoleným způsobem zastavit. Chystá se nám zde opět nějaký signál Chrudimi?
     
    15:03
    Přesně takhle! Nyní si oba aktéři předchozí zpackané kombinace role vyměnili, Roman Mareš poslal míč na zadní tyč, kam o několik setin sekundy později doklouzal Brazilec Max! K míči mu chyběl opravdový kousek!
     
    14:16
    Kombinace Chrudimi přece jen není ideální, Max si nerozuměl s Romanem Marešem a na jeho očích bylo poté vidět něco ve smyslu "jak si to asi představuješ?".
     
    13:56
    Slováček nasadil jesličky Nikoličovi, tomu se to samozřejmě nelíbilo. Po přerušení musí na kobereček k hlavnímu rozhodčímu.
     
    13:35
    Trebinje tráví několik málo chvil před Mellerem, bude zahrávat již třetí rohový kop za sebou.
     
    13:11
    Max dostal míč do běhu a tak moc hledal někoho před brankou, až zapomněl balón zpracovat. Poté se jen sám seřval a mazal do obrany.
     
    11:51
    Po oddechovém čase se i Leotar snaží poněkud více držet balón a vypracoval si i více než stoprocentní příležitost. Chrudim se snaží odpovědět stejnou mincí.
     
    10:35
    One-man show ze včerejška pokračuje! Již v duelu proti ukrajinskému týmu Meller přiváděl střelce k šílenství a to se mu zatím daří i dnes! Dva sami na brankáře šli Vico a Felix Da Silva, přičemž druhý jmenovaný dostal přesný pas, ale napálil pouze dobře přesouvajícího se chrudimského gólmana!
     
    10:11
    Oddechový čas pro bosenský klub. Jeho trenér se snaží se zápasem něco udělat. Hosté to však mají velice složité, protože kvůli žlutým kartám jim chybí dvě opory. Era-Pack je prozatím jasným pánem.
     
    10:06
    Chrudimští svírají svého soupeře na jeho polovině, další stoprocentní šanci měl Max, kterého ale vychytal pozorný Berak!
     
    09:05
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Chrudim nyní ukázala, jak se zakončuje, když rychlý protiútok přenesl míč na nohu Dentinha. Možná i hráči Leotaru byli sami překvapeni, že brazilský hráč, jak je jeho zvykem, nestřílí, ale ještě vymýšlí krásnou přihrávku na PETRA VLADYKU. Ten měl před sebou odkrytou branku a nebylo, co řešit - 2:0! Asistence: Dentinho.
     
    08:56
    To byla zatím největší šance Leotaru! Sám na branku postupoval Srdjan Andrič, ale skvěle ho vychytal brankář Meller!
     
    08:23
    Další Dentinhův pokus, nyní byl však zablokován obránci Trebinje. Následný rohový kop Chrudim rozehrála nakrátko a již opět kombinuje.
     
    07:45
    Po necelých osmi minutách hry má Chrudim na kontě tři střelecké pokusy a všechny je měl na starosti Brazilec Dentinho. Jen jednou však mířil přesně, i to ale zatím Era-Packu stačí k mírné spokojenosti.
     
    07:19
    Kapitán Leotaru Srdjan Andrič prošel po levé straně a snažil se hledat někoho ze spoluhráčů před brankou. Tam však byla připravena pouze náruč Tomáše Mellera.
     
    06:54
    Letitá spolupráce bratří Marešů zaskřípala, starší Roman musel poté přistoupit k faulu. Je to druhý akumulovaný faul pro Chrudim, což zatím není žádná pohroma.
     
    06:31
    Max v rohu hrací plochy čistě ubráněn Vladisavljevičem, bosenský tým si chvíli užije balónu.
     
    05:53
    Chvílemi se mi zdá, že hráči Trebinje postrádají naprosté základy futsalu. Pojmy jako přesné zpracování je jim na míle vzdálené...
     
    05:12
    Dentinho v sobě jen těžko utišuje pověst střeleckého mistra a nyní se pokusil o druhou branku. Jeho ráně z levé strany ale přece jen něco chybělo. Brankář Berak bude vykopávat od své branky.
     
    04:28
    Upřímně, ještě jsem si nevšiml, že si Leotar dal jednu přesnou přihrávku. Takhle s týmem, jako je český mistr, rozhodně hrát vyrovnanou partii nebude.
     
    03:53
    Hosté se také snaží kombinovat, ale to se jim vůbec nedaří. Zdá se mi, že jsou zaskočeni kvalitou Chrudimi a také skvělou atmosférou, jaká na zimním stadionu panuje.
     
    03:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Brazilský kanonýr se vrací do Chrudimi! Muž, který předminulou sezónu vyhrál tabulku střelců nejvyšší české soutěže, se poprvé v soutěžním zápase prosazuje! Dostal míč na středu hřiště, udělal ještě kličku a poté přesně mířenou střelou k tyči překonal DENTINHO Beraka - 1:0! Bez asistence.
     
    02:09
    Max obětavě zabojoval a podařilo se mu získat míč nazpět. Přitom si ale pomohl faulem, a tak je nadějně vypadající protiútok u konce.
     
    01:23
    Chrudimští jsou mnohem aktivnější a čeká se to od nich po celé střetnutí. Leotar v prvním zápase po většinu času bránil a nyní se již od úvodních minut zatahuje do defenzívy.
     
    00:24
    A máme tu první střelecký pokus. Postaral se o něj Max, jenž včera brankou dvě minuty před koncem rozhodl o výhře Era-Packu. Tentokrát však střela mířila doprostřed branky, kde stál připraven Berak.
     
    00:09
    Hráči Leotaru se hned na úvod předvedli hodně nepřesnou rozehrávkou, k míči se dostává chrudimský celek.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky právě vešly na hrací plochu a po podání rukou se připravují na výkop. Hráči z Bosny a Hercegoviny dostali od Chrudimi dárkové tašky a přímo na hřišti do nich nakukují a zjistili, co od soupeře obdrželi. Opravdu si museli připadat jako o Vánocích.
     
    Úvodní sestavy:

    FK ERA-PACK Chrudim: Meller (Žďánský) - Mareš R., Mareš M., Max, Slováček, Kopecký, Dentinho, Vladyka, Cacau, Douglas, Koudelka

    KMF Leotar Trebinje: Berak (Sulaver)- Andrič Savo, Andrič Srdjan, Felix Da Silva, Vico, Vladisavljevič, Šešelj, Nikolič, Kapor, Mičeta
     
    Chrudim sehrála dramatické klání s ukrajinským Lvovem. Po velmi rychlé vstřelené brance Vladyky se Era-Pack dostal do poměrně velké defenzívy, ale do poločasu dokázal neinkasovat. Ani Douglasovo navýšení náskoku nestačilo, Lvov dokázal srovnat, ale i přesto na body nedosáhl. Vše pro Chrudim vyhrál Max, který při hře bez brankáře rozhodl o výhře Era-Packu 3:2!
     
    Leotar včera sehrál zajímavý zápas s rumunským týmem CityUS Targu Mures. Celé utkání byl bosenský klub pod tlakem, ale velmi dobře organizovanou obranou nepouštěl soupeře k žádné velké příležitosti. Po první inkasované brance přispěchal s odpovědí Mulina, ale vícekrát se již Leotar neprosadil. Nakonec z toho byla porážka 3:1, která Trebinje nedává dobré šance pro další pokračování v turnaji.
     
    Ve druhém dnešním zápase se o definitivní pojistku pokusí osminásobný český mistr Era-Pack Chrudim, který má před sebou papírově nejslabšího soupeře ze skupiny C, který je celek z Bosny a Hercegoviny Leotar Trebinje.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Petr Dejnožka

    Branky: 3. Dentinho, 9. Vladyka (Dentinho), 29. Max (Mareš R.), 33. Cacau

    Karty:   30. Sulaver (TRE)


    FK Chrudim: Meller (Žďánský) - Mareš R., Mareš M., Max, Slováček, Kopecký, Dentinho, Vladyka, Cacau, Douglas, Koudelka
    KMF Leotar Trebinje: Berak (Sulaver)- Andrič Savo, Andrič Srdjan, Felix Da Silva, Vico, Vladisavljevič, Šešelj, Nikolič, Kapor, Mičeta

    Diváci: 1028
    bahis siteleri