Lvov – Targu Mures 6:3 (kon.) | Chrudim – Leotar Trebinje 4:0 (kon.)
konec
FK Chrudim
4:0 (2:0)
KMF Leotar Trebinje
Středa 05.09.2012, 20:00 • Zimní stadion, Chrudim • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    39:30
    Dentinho potřetí v dnešním zápase trefuje tyč!
     
    37:50
    Dnešnímu utkání přihlíží 1 028 diváků!
     
    34:12
    Mohlo to být tu, Dentinho však zamířil pouze do tyče!
     
    33:02
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak se to dělá, trenére! CACAU byl na konci naprosto ukázkové kombinace do prázdné branky, kterou dokončil v pádu a ještě o tyč! Chrudim s největší pravděpodobností postupu do další fáze UEFA Futsal Cupu - 4:0!
     
    32:29
    Dentinho po krásné individuální akci trefuje levou tyč Berakovy branky!
     
    30:02
    První žlutou kartu dostává náhradní brankář Sulaver.
     
    29:45
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Následoval rohový kop a ten již končí v síti Leotaru Trebinje! Krásnou akci ve stoje předvedli Roman Mareš, jenž rohový kop rozehrával. Našel přesně nohu MAXE a on poslal balón po zemi přesně k tyči, kam se Berak natahoval marně - 3:0! Asistence: Roman Mareš.
     
    29:41
    Roman Mareš šel nejprve do úniku jeden na jednoho, akci zastavil a počkal si na Matěje Slováčka, kterého ze strany vychytal brankáře Leotaru! To byla zatím největší příležitost druhého poločasu.
     
    15:03
    Přesně takhle! Nyní si oba aktéři předchozí zpackané kombinace role vyměnili, Roman Mareš poslal míč na zadní tyč, kam o několik setin sekundy později doklouzal Brazilec Max! K míči mu chyběl opravdový kousek!
     
    10:35
    One-man show ze včerejška pokračuje! Již v duelu proti ukrajinskému týmu Meller přiváděl střelce k šílenství a to se mu zatím daří i dnes! Dva sami na brankáře šli Vico a Felix Da Silva, přičemž druhý jmenovaný dostal přesný pas, ale napálil pouze dobře přesouvajícího se chrudimského gólmana!
     
    10:06
    Chrudimští svírají svého soupeře na jeho polovině, další stoprocentní šanci měl Max, kterého ale vychytal pozorný Berak!
     
    09:05
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Chrudim nyní ukázala, jak se zakončuje, když rychlý protiútok přenesl míč na nohu Dentinha. Možná i hráči Leotaru byli sami překvapeni, že brazilský hráč, jak je jeho zvykem, nestřílí, ale ještě vymýšlí krásnou přihrávku na PETRA VLADYKU. Ten měl před sebou odkrytou branku a nebylo, co řešit - 2:0! Asistence: Dentinho.
     
    08:56
    To byla zatím největší šance Leotaru! Sám na branku postupoval Srdjan Andrič, ale skvěle ho vychytal brankář Meller!
     
    03:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Brazilský kanonýr se vrací do Chrudimi! Muž, který předminulou sezónu vyhrál tabulku střelců nejvyšší české soutěže, se poprvé v soutěžním zápase prosazuje! Dostal míč na středu hřiště, udělal ještě kličku a poté přesně mířenou střelou k tyči překonal DENTINHO Beraka - 1:0! Bez asistence.

    Petr Dejnožka

    Branky: 3. Dentinho, 9. Vladyka (Dentinho), 29. Max (Mareš R.), 33. Cacau

    Karty:   30. Sulaver (TRE)


    FK Chrudim: Meller (Žďánský) - Mareš R., Mareš M., Max, Slováček, Kopecký, Dentinho, Vladyka, Cacau, Douglas, Koudelka
    KMF Leotar Trebinje: Berak (Sulaver)- Andrič Savo, Andrič Srdjan, Felix Da Silva, Vico, Vladisavljevič, Šešelj, Nikolič, Kapor, Mičeta

    Diváci: 1028
    bahis siteleri