Kometa Brno – Havířov 1:7 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:7 (0:1, 0:5, 1:1)
AZ Havířov
Středa 05.09.2012, 18:00 • KAJOT ARENA • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    44:00
    Kometa právě vstřelila branku!

    Přeci jen se domácí prosazují. Grünwald vypálil z pravého křídla a Turšner tentokrát dokázal puk vyrazit pouze před sebe. Tam však byl připravený JAN VAVERKA, který zavřel oči, mocně napřáhl a ostrou pumelicí málem protrhl síť. Branku však pochopitelně oslavil velmi střídmě. Asistence: Hynek Grünwald.
     
    41:20
    Havířov právě vstřelil branku!

    Ani přestávka nezastavila brankový příděl hostí. Chyby se teď dopustil brankář Ptáček. PATRIK GOLA se snažil křižným pasem přes brankoviště najít spoluhráče, puk se však k jeho štěstí odrazil od betonů domácího gólmana za brankovou čáru. Skutečně když se daří, tak se daří. Asistence: Radek Pořízek.
     
    34:10
    Havířov právě vstřelil branku!

    To je vskutku nářez. Neuběhla ani další půlminuta a je to o šest branek. Hattrick dovršil DOMINIK SYNEK, který se prosadil střelou příklepem z pravého kruhu k bližší tyčce. Hráči Komety nevěří vlastním očím, jaké skóre svítí na světelné kostce. Asistence: Jakub Orság, Adam Heinzl.
     
    33:45
    Havířov právě vstřelil branku!

    A to se mu nepovedlo ani nyní. Kometa deset minut hosty k ničemu nepustila, přesto opět inkasuje a je zralá na ručník. Václav Potočný vypálil po ledu od modré čáry a do dráhy puku vložil šikovně hůl DAVID BAHOUNEK. Ptáček inkasuje poprvé, Kometa již popáté. Asistence: Václav Potočný, Ondřej Cabol.
     
    20:59
    Havířov právě vstřelil branku!

    Šílená minuta, během které Havířov vsítil tři branky. Trenér Beran si sice vzal time-out, byl mu však k ničemu. JAKUB ORSÁG zatáhl puk za branku, vyjel zpoza ni a překvapil Jekela. Ten se po této brance vydal směrem ke střídačce a pustil do branky Martina Ptáčka. Bez asistence.
     
    20:25
    Havířov právě vstřelil branku!

    Po ledové sprše padají na domácí hráče přímo krystalky ledu. Havířov se znovu usadil v útočném pásmu, Pořízek ideálně nabil mezi kruhy volnému PATRIKU GOLOVI a ten prudkou bombou z voleje vstřelil třetí branku hostí v zápase. Jekel zahlédl puk až v síti. Asistence: Radek Pořízek.
     
    20:10
    Havířov právě vstřelil branku!

    Studená sprcha pro domácí, hosté se prosazují deset vteřin po úvodním buly druhé periody. Střelec první branky DOMINIK SYNEK se protáhl mezi domácími beky až před Jekela a překonal jej technickou střelou nad rameno. Bez asistence.
     
    09:53
    Havířov právě vstřelil branku!

    Nedáš, dostaneš. Hosté se vrátili do plného počtu a ihned se dostávají do vedení. Právě Patrik Gola, který seděl na trestné lavici, podnikl průnik po levém křídle, odkud nabídl kotouč DOMINIKU SYNKOVI. Ten dokázal najít skulinu mezi betony domácího gólmana. Asistence: Patrik Gola.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 44. Vaverka (Grünwald) - 10. Synek (Gola), 21. Synek, 21. Gola (Pořízek), 21. Orság, 34. Bahounek (Potočný V., Carbol), 35. Synek (Orság, Heinzl), 42. Gola P. (Pořízek)


    HC Kometa Brno: Jekel od 21. Ptáček – Denk, Koch, Štancl, Kozel, Marcello, Švejda, Nohel, Dymáček, Vaverka, Vlček, Jenyš, Balaštík, Garčic, Kusko (C), Zbořil, Zohorna, Král, Boltvan, Grünwald, Kubeš
    AZ Havířov: Turšner (Sroka) – Orság, Bahounek, Dudek, Pořízek, Carbol, Heinzl, Kalus (C), Fejko, Sonnek, Šmíd, Staš, Gola R., Bednář, Synek, Chroboček, Gola P., Potočný V., Kurowski, Potočný J., Caruk

    Rozhodčí: Přikryl - Bryška, Novák
    bahis siteleri