Rusko – Polsko 4:1 (kon.) | Maďarsko – Irsko 2:1 (kon.) | Itálie – Lichtenštejnsko 7:0 (kon.)
Gruzie – Estonsko 2:1 (kon.) | Belgie – Norsko 1:3 (kon.) | Ukrajina – Malta 5:1 (kon.)
Skotsko – Lucembursko 3:0 (kon.) | Slovinsko – Švédsko 2:1 (kon.)
konec
Rusko
4:1 (1:1)
Polsko
Čtvrtek 06.09.2012, 16:00 • Centralnyj, Jekatěrinburg • Kvalifikace ME U21
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To je definitivní a velmi nespravedlivý hřebíček do polské rakve. Hráč Realu Madrid DENIS ČERYŠEV si všiml vysokého postavení Skorupského, neváhal a díky pasivitě Olkowského jej také přehodil.
     
    88
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se to ale Rusům povedlo. FEDOR SMOLOV obelstil polskou obranu, v šestnáctce si přehodil míč na pravou nohu a obstřelil Olkowského i se Skorupskim na zadní tyč.
     
    74
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To je obrovské polské neštěstí. DENIS ČERYŠEV prošel jako nůž máslem až k šestnáctce, kde obstřelil Kaminského a s přispěním mokrého trávníku překonal smutného Skorupského, před nímž míč nepříjemně skočil a následně si zaplaval do branky.
     
    22
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Poláci naprosto nezvládli bránění této standardní situace, na centr Čeryševa si naskočil ŠOTA BIBILOV, jenž prodloužil míč na zadní tyč a nepříjemně překvapil s celým stadionem i Skorupského.
     
    7
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Rusové se znovu hnali do rychlého protiútoku, ten byl ale zastaven, Poláci se rychle natlačili na ruskou polovinu, Klich chytře uvolnil ARTURA SOBIECHA, jenž se vymanil z Beljaevova sevření a jako správný kapitán v jasné šanci nezklamal - střelou na zadní tyč překonal Zabolotného.

    Daniel Polách

    Branky: 22. Bibilov, 74. Čeryšev, 88. Smolov, 90+4. Čeryšev - 7. Sobiech

    Karty:   13. Čičerin (RUS), 18. Šatov (RUS), 33. Beljaev (RUS), 90+2. Logašov (RUS) - 30. Matras (POL)   81. Lukasik (POL)


    Rusko: Zabolotnyj - Callagov, Logašov, Čičerin, Beljaev - Bibilov (80. Zotov), Petrov, Šatov, Kanunnikov (46. Smolov) - Čeryšev, Jakovlev (71. Grigorjev)
    Polsko: Skorupski - Dziwniel, Kaminski, Byrtek (21. Malarczyk), Olkowski, Matras - Kupisz (57. Žyro), Lukasik, Klich - Sobiech, Milik (70. Šwierczok)

    Rozhodčí: Özkahya - Satman, Sezertam (všichni TUR)
    bahis siteleri