Rusko – Polsko 4:1 (kon.) | Maďarsko – Irsko 2:1 (kon.) | Itálie – Lichtenštejnsko 7:0 (kon.)
Gruzie – Estonsko 2:1 (kon.) | Belgie – Norsko 1:3 (kon.) | Ukrajina – Malta 5:1 (kon.)
Skotsko – Lucembursko 3:0 (kon.) | Slovinsko – Švédsko 2:1 (kon.)
konec
Rusko
4:1 (1:1)
Polsko
Čtvrtek 06.09.2012, 16:00 • Centralnyj, Jekatěrinburg • Kvalifikace ME U21
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To je definitivní a velmi nespravedlivý hřebíček do polské rakve. Hráč Realu Madrid DENIS ČERYŠEV si všiml vysokého postavení Skorupského, neváhal a díky pasivitě Olkowského jej také přehodil.
     
    90+2
    Žlutá ještě přistála na účtu Arseniho Logašova.
     
    88
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se to ale Rusům povedlo. FEDOR SMOLOV obelstil polskou obranu, v šestnáctce si přehodil míč na pravou nohu a obstřelil Olkowského i se Skorupskim na zadní tyč.
     
    81
    Daniel Lukasik uhasil chybu jeho spoluhráčů faulem na Čeryševa před šestnáctkou a je za to vyloučen. Šance Poláků se tak ještě více zmenšily.
     
    80
    Poslední střídání utkání: Šotu Bibilova nahradil Alexandr Zotov.
     
    74
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To je obrovské polské neštěstí. DENIS ČERYŠEV prošel jako nůž máslem až k šestnáctce, kde obstřelil Kaminského a s přispěním mokrého trávníku překonal smutného Skorupského, před nímž míč nepříjemně skočil a následně si zaplaval do branky.
     
    71
    Pavla Jakovleva vystřídal Maxim Grigorjev.
     
    70
    Arkadiusze Milika nahradil Jakub Šwierczok.
     
    65
    Olkowski centrem od postranní čáry dobře našel Sobiecha, jenž z první nastřelil jen Čičerina a získal další roh! Nebýt Čičerina, zřejmě by se změnilo skóre.
     
    61
    Milik ale míč poslal do šestnáctky znovu a Rusové měli velké štěstí, že Kaminski svou hlavičkou na přední tyči jen těsně minul tu zadní!
     
    60
    Žyro se chvíli po příchodu na hřiště mohl stát polským hrdinou, nepřesnou hlavičku Čičerina ale využil jen ke střele do pravé tyče ze stoprocentní pozice!
     
    57
    Michal Žyro vystřídal Tomasze Kupisze.
     
    46
    Fedor Smolov do druhého poločasu nahradil Maxima Kanunnikova. Kanunnikovi muselo ve hře zabránit zranění ze souboje ze závěru první půle. Kvůli výkonu to určitě není.
     
    45+1
    Na závěr došlo k další nadějné akci Rusů - Kanunnikov šel skoro úplně sám na Skorupského, na záda mu dýchal Olkowski, ruské křídlo si ale nakonec moc předkoplo míč a díky Skorupskému gól do šatny nevstřelilo!
     
    44
    Rusové přestáli ošemetnou situaci, kdy Zabolotnyj před Sobiechem pouze vyrazil míč před sebe a měl tolik štěstí, že Klichovi se při snaze zakončit do prázdné branky zamotal míč mezi nohama!
     
    37
    Nejprve se do nadějné pozice prodral Šatov, tomu ale zakončení nevyšlo a jeho práci se na penaltě pokoušel dodělat Čeryšev, avšak místo toho přepadl přes nohu Skorupského a čekal, co přijde. Pokutový kop to ale nebyl.
     
    33
    Maxim Beljaev zastavil zatáhnutím za dres Sobiecha a je třetím Rusem v utkání, který uviděl žlutou kartu.
     
    30
    Mateusz Matras zcela evidentně stáhl k zemi Jakovleva a Rusové tak dostali k dispozici další nadějnou standardní situaci.
     
    22
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Poláci naprosto nezvládli bránění této standardní situace, na centr Čeryševa si naskočil ŠOTA BIBILOV, jenž prodloužil míč na zadní tyč a nepříjemně překvapil s celým stadionem i Skorupského.
     
    21
    Zranění Damiana Byrteka je natolik vážné, že si vyžádalo střídání. Na hrací ploše jej zastoupí Piotr Malarczyk.
     
    20
    Rusové jsou teď o poznání lepší, Kanunnikov obdržel míč na hranici šestnáctky a protáhl Skorupskiho, jenž raději vyrazil míč na roh!
     
    13
    Žlutou obdržel také Nikita Čičerin.
     
    18
    Oleg Šatov nedovoleně zastavil unikajícího Kupisze a dostal za to žlutou kartu.
     
    14
    Druhou polskou branku mohl přidat druhý útočník Milik, ten ale první z voleje trefil prostor, kde stál připravený Zabolotnyj, jenž míč vyrazil znovu k polskému šutérovi, který následně branku v pádu přestřelil!
     
    7
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Rusové se znovu hnali do rychlého protiútoku, ten byl ale zastaven, Poláci se rychle natlačili na ruskou polovinu, Klich chytře uvolnil ARTURA SOBIECHA, jenž se vymanil z Beljaevova sevření a jako správný kapitán v jasné šanci nezklamal - střelou na zadní tyč překonal Zabolotného.

    Daniel Polách

    Branky: 22. Bibilov, 74. Čeryšev, 88. Smolov, 90+4. Čeryšev - 7. Sobiech

    Karty:   13. Čičerin (RUS), 18. Šatov (RUS), 33. Beljaev (RUS), 90+2. Logašov (RUS) - 30. Matras (POL)   81. Lukasik (POL)


    Rusko: Zabolotnyj - Callagov, Logašov, Čičerin, Beljaev - Bibilov (80. Zotov), Petrov, Šatov, Kanunnikov (46. Smolov) - Čeryšev, Jakovlev (71. Grigorjev)
    Polsko: Skorupski - Dziwniel, Kaminski, Byrtek (21. Malarczyk), Olkowski, Matras - Kupisz (57. Žyro), Lukasik, Klich - Sobiech, Milik (70. Šwierczok)

    Rozhodčí: Özkahya - Satman, Sezertam (všichni TUR)
    bahis siteleri