Senec – Slavia 20:27 (17:00)
před zápasem
ŠKP Piccard Senec
20:27 (11:15)
DHC Slavia Praha
Neděle 09.09.2012, 17:00 • Senecká mestská športová hala • Interliga ženy
Vsaďte si
     
    (0:0) (19:58:34)
     
    Hlasy z oboch táborov pred dnešným stretnutím:
    Peter Olšavský (tréner, ŠKP Piccard Senec):
    Favoritom zápasu je Slávia, my ale svoju kožu lacno nepredáme. Ideme zabojovať o prvé tohtosezónne body. Ak hráčky splnia taktické pokyny, potom verím, že sa nám to dnes môže podariť.

    Veronika Rezlerová (pivotka, DHC Slávia Praha):
    Chceme vyhrať. Vprvomrade, ale musíme ubrániť ich kľúčovú hráčku Pollákovú a keď sa bude dariť našim spojkám, tak verím, že vyhráme dnes aj viac ako o tri góly.
    (0:0)
     
    V minulej sezóne sa Senec stretol so Sláviou Praha dva krát a v oboch prípadoch ťahal za kratší koniec. Ich prvý vzájomný duel sa skončil jasným víťazstvom červenobielych pomerom 38:19 a rovnako suverénne si Slávia počínala proti minulosezónnemu nováčikovi aj v odvete v Senci kde zvíťazila 33:19. (0:0)
     
    Nový tréner Senca Peter Olšavský kaučoval z lavičky svoje zverenky na úvod súťaže proti favorizovanej Šali. Po vyrovnanom prvom polčase sa zdalo, že to v meste chemičiek bude poriadna dráma. Niekoľkonásobný slovenský majster však v polovici druhého polčasu zlomil zápas vo svoj prospech a Senec odprevadil domov s prehrou 29:25. V drese Piccardu strelecky zahviezdila Polláková, ktorá sieť súperiek rozvlnila až 10 krát. (0:0)
     
    Tréner Slávie Praha Richard Řezáč absolvoval so svojím družstvom neúspešnú ouvertúru v tejto súťaži, keď na domácej pôde nestačli jeho zverenky na MOST a podľahli mu výsledkom 30:27. Bol to súboj dvoch rozdielnych polčasov. Prvý vyhrali rozdielom šiestich gólov domáce hráčky, ale po obrátke už dominovalo družstvo Mostu. Najlepšou strelkyňou zošívaných bola v tomto súboji Černá, autorka 9 gólov. (0:0)
     
    Pekný deň. Dnes v podvečer je na programe posledný zápas 2. kola spoločnej slovensko-českej súťaže hádzanárok (WHIL), v ktorom ŠKP Piccard Senec privíta na domácej pôde český tím DHC Slavia Praha. (0:0)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Tomáš Daniš


    Hledáme zpravodaje pro tým ŠKP Piccard Senec. Více informací zde.

    ŠKP Piccard Senec: E. Vargová, M. Martanovičová, A. Neštická, K. Gáliková, M. Palková, M. Ladiscová, D. Kodajová, K. Tučnovičová, K. Kupkovičová, D. Kurčinová, S. Štefíková, Z. Rychtarechová, K. Popovičová, K. Hubertová, P. Štetáková, Z. Koníková, A. Marčeková, A. Gallisová, M. Kováčová, L. Leviczká, M. Dašková
    Tréner: Peter Olšavský

    DHC Slavia Praha: L. Kantůrková, A. Raková, J. Knedlíková, E. Vaňková, K. Vondráčková, M. Weisenbilderová, K. Burdová, N. Palasová, A. Romanczinová, K. Pekařová, B. Janoušková, L. Mouleová, K. Černá, A. Konigová, L. Satrapová, M. Jonášová, E. Jačková, P. Kudláčková, P. Kuběnová, H. Kutlvašrová, M. Kvasničková, K. Vélová, T. Pokorná, M. Jedličková, P. Vítková, V. Rezlerová, K. Keclíková, A. Stellnerová, Š. Peerová
    Tréner: Richard Řezáč

    Rozhodčí: Volentics, Záhradník
    bahis siteleri