Trnava – Senica 2:4 (kon.) | Poprad – Košice 2:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Bardejov 7:3 (kon.)
Martin – Trenčín 3:1 (kon.) | Pelhřimov – Pelhřimov B 16:13 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
HK Poprad
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
HC Košice
sk Úterý 11.09.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Posledná tretina tohto záverečného stretnutia letnej prípravy nám priniesla pomerne vyrovnaný výkon. Jednu z mála popradských chýb však efektívne využil v 48. minúte Marcel Haščák, ktorý priniesol Košiciam zaslúžené vedenie a napokon aj víťazstvo v najtesnejšom rozdiele - 2:3.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna, v ktorom sa vrámci Tipsport extraligy stretnú Kamzíci dňa 21. 9. 2012 od 17:00 opäť s tímom HC Košice. To bude už však boj o cenné tabuľkové body.
    Podarí sa Popradčanom vrátiť požičané?

    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:10:36)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Pravdepodobne poslednú akciu popradských kamzíkov po strele od Kovačeviča nepresne stečoval Roman Tomas!
     
    59:35
    Popradčania sa odhodlali na Powerplay! Sú pri puku a útočia!
     
    59:27
    Popradský tréner Jozef Škrak si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:03
    Máme tu poslednú minútu zápasu a puk majú v moci popradskí hráči, ktorí útočia! Ich snahu však doposiaľ skvele eliminujú košickí defensemani!
     
    58:25
    Nepresnú ďalekotonážnu prihrávku nám predviedol Jakub Špelda. Tento popradský obranca sa napokon previnil zakázaným uvoľnením.
     
    57:39
    Košickí obrancovia majú v moci puk a snažia sa vysunúť svojich kolegov z ofenzívy, no zatiaľ je popradský forčeking úspešný.
    Je však potrebné poznamenať, že Popradčania sú tí, ktorí by mali začať útočiť.
     
    56:45
    Po miernych nepresnostiach v strednom pásme sa k puku dostali Košičania, ktorí útočia! Popradčania majú na vyrovnanie len tri minúty!
    Podarí sa im to?
     
    55:54
    Popradskí Kamzíci poriadne dobiedzajú pred košickou bránou, čo robí vrásky na čele nielen gólmanovi Hylákovi, ale aj prítomným košickým bekom. Zatiaľ sa však Košičania držia nad vodou.
     
    55:06
    Popradčania sa dostali opäť do útoku, no ich snahu Košičania eliminovali. Snažili sa zaútočiť a po chvíli stratili puk. Do útoku išli Kamzíci, ale čiarový rozhodca im ukázal offsajdový verdikt.
     
    54:11
    Popradskí hráči si vytvorili zaujímavú streleckú pozíciu, po ktorej sa blysli košickí obrancovia. Nejako popadali pred gólmana Hyláka, a tak gól z tejto šance ani byť nemohol.
     
    53:20
    V uplynulých minútach vidíme väčšiu snahu na popradských hokejkách. Veď práve Popradčania sú tí, ktorí musia zabrať. Zatiaľ sa im však nedarí prekonať pozorného gólmana Hyláka.
     
    52:29
    Po skvelej krátkej prihrávke od Petra Kloudu bol pred Hylákom osamotený a nebránený Dávid Skokan, ktorý však túto nádhernú palebnú pozíciu gólovo nevyužil! Košický gólman mu predviedol efektívny zákrok v podaní jeho lapačky!
     
    51:37
    Popradskí hráči sú pri puku a útočia. Momentálne sa však jeden z nich previnil neúmyselným vyhodením puku, za ktoré sa buly posúva do stredného pásma.
     
    51:00
    Vedenie puku je tentokrát ako na hojdačke. Momentálne si ho v obrannom pásme držia Popradčania, ktorí však musai poriadne zabrať, ak chcú z tohto zápasu aspoň čestnú remízu.
     
    50:21
    Na druhej strane sa snažil z pravého kruhu zakončovať Dušan Pašek! Jeho projektilu však výraznú STOP-ku svojou výstrojou predviedol obratný a pozorný gólman Nikkilä!
     
    49:59
    Marcel Šterbák nám predviedol na pravej strane tvrdé zakončenie od modrej čiary, na ktoré však gólman Alexandr Hylák reagoval úspešne! Vytiahol pekný zákrok svojím ľavým betónom.
     
    49:40
    Po ďalšej nepresnosti na košickej strane sa nám puk presúva pred gólmana Hyláka, konkrétne buly bude po jeho pravici.
     
    49:15
    Momentálne môžeme vidieť na popradskom ľade veľmi nestabilnú hru s obrovským množstvom zbytočných nepresností na oboch stranách.

    Branky a nahrávky: 29. Kovačevič (Pentikainen, Sabolič), 36. Sabolič (Kovačevič, Takáč) - 2. Haščák (D. Brejčák), 31. Jenčík (Slovák, Spilár), 48. Haščák (Pašek, D. Brejčák )


    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Suchý, Šterbák, Kovačevič, Pentikainen, Špelda, Kramár, Malina, Gáborčík - Skokan, Klouda ("C"), Tomas - Homa, Sabolič, Takáč - Jánošík, Rapáč, Macejka - Gapa, Vojtaššák, Gríger.
    Tréner: Jozef Škrak.

    HC Košice: Hylák (Riečický) - Šeda, Deyl, Kolba, Novák, D. Brejčák, Chovan, Takáč, Gajdoš - Richard Huna, Róbert Huna, Kuběna - Jenčík ("C"), Slovák, Spilár - Pašek, Haščák, Svitana - Jokeľ, Piatak, Gmitter.
    Tréner: Radim Rulík.

    Rozhodčí: T. Orolín - Kacej, V. Smášel
    bahis siteleri