Trnava – Senica 2:4 (kon.) | Poprad – Košice 2:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Bardejov 7:3 (kon.)
Martin – Trenčín 3:1 (kon.) | Pelhřimov – Pelhřimov B 16:13 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
HK Poprad
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
HC Košice
sk Úterý 11.09.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Posledná tretina tohto záverečného stretnutia letnej prípravy nám priniesla pomerne vyrovnaný výkon. Jednu z mála popradských chýb však efektívne využil v 48. minúte Marcel Haščák, ktorý priniesol Košiciam zaslúžené vedenie a napokon aj víťazstvo v najtesnejšom rozdiele - 2:3.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna, v ktorom sa vrámci Tipsport extraligy stretnú Kamzíci dňa 21. 9. 2012 od 17:00 opäť s tímom HC Košice. To bude už však boj o cenné tabuľkové body.
    Podarí sa Popradčanom vrátiť požičané?

    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:10:36)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Pravdepodobne poslednú akciu popradských kamzíkov po strele od Kovačeviča nepresne stečoval Roman Tomas!
     
    59:35
    Popradčania sa odhodlali na Powerplay! Sú pri puku a útočia!
     
    59:27
    Popradský tréner Jozef Škrak si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:03
    Máme tu poslednú minútu zápasu a puk majú v moci popradskí hráči, ktorí útočia! Ich snahu však doposiaľ skvele eliminujú košickí defensemani!
     
    58:25
    Nepresnú ďalekotonážnu prihrávku nám predviedol Jakub Špelda. Tento popradský obranca sa napokon previnil zakázaným uvoľnením.
     
    57:39
    Košickí obrancovia majú v moci puk a snažia sa vysunúť svojich kolegov z ofenzívy, no zatiaľ je popradský forčeking úspešný.
    Je však potrebné poznamenať, že Popradčania sú tí, ktorí by mali začať útočiť.
     
    56:45
    Po miernych nepresnostiach v strednom pásme sa k puku dostali Košičania, ktorí útočia! Popradčania majú na vyrovnanie len tri minúty!
    Podarí sa im to?
     
    55:54
    Popradskí Kamzíci poriadne dobiedzajú pred košickou bránou, čo robí vrásky na čele nielen gólmanovi Hylákovi, ale aj prítomným košickým bekom. Zatiaľ sa však Košičania držia nad vodou.
     
    55:06
    Popradčania sa dostali opäť do útoku, no ich snahu Košičania eliminovali. Snažili sa zaútočiť a po chvíli stratili puk. Do útoku išli Kamzíci, ale čiarový rozhodca im ukázal offsajdový verdikt.
     
    54:11
    Popradskí hráči si vytvorili zaujímavú streleckú pozíciu, po ktorej sa blysli košickí obrancovia. Nejako popadali pred gólmana Hyláka, a tak gól z tejto šance ani byť nemohol.
     
    53:20
    V uplynulých minútach vidíme väčšiu snahu na popradských hokejkách. Veď práve Popradčania sú tí, ktorí musia zabrať. Zatiaľ sa im však nedarí prekonať pozorného gólmana Hyláka.
     
    52:29
    Po skvelej krátkej prihrávke od Petra Kloudu bol pred Hylákom osamotený a nebránený Dávid Skokan, ktorý však túto nádhernú palebnú pozíciu gólovo nevyužil! Košický gólman mu predviedol efektívny zákrok v podaní jeho lapačky!
     
    51:37
    Popradskí hráči sú pri puku a útočia. Momentálne sa však jeden z nich previnil neúmyselným vyhodením puku, za ktoré sa buly posúva do stredného pásma.
     
    51:00
    Vedenie puku je tentokrát ako na hojdačke. Momentálne si ho v obrannom pásme držia Popradčania, ktorí však musai poriadne zabrať, ak chcú z tohto zápasu aspoň čestnú remízu.
     
    50:21
    Na druhej strane sa snažil z pravého kruhu zakončovať Dušan Pašek! Jeho projektilu však výraznú STOP-ku svojou výstrojou predviedol obratný a pozorný gólman Nikkilä!
     
    49:59
    Marcel Šterbák nám predviedol na pravej strane tvrdé zakončenie od modrej čiary, na ktoré však gólman Alexandr Hylák reagoval úspešne! Vytiahol pekný zákrok svojím ľavým betónom.
     
    49:40
    Po ďalšej nepresnosti na košickej strane sa nám puk presúva pred gólmana Hyláka, konkrétne buly bude po jeho pravici.
     
    49:15
    Momentálne môžeme vidieť na popradskom ľade veľmi nestabilnú hru s obrovským množstvom zbytočných nepresností na oboch stranách.
     
    48:48
    Dušan Pašek si efektívne zbiehal k popradskému gólmanovi! Ten mal puk neďaleko od seba a rozhodol sa ho radšej pokryť.
     
    48:33
    Nervozita sa na popradskom zimnom štadióne dá priam krájať! Ďalší náznak potyčky sa však tentokrát trestať nebude.
     
    47:51
    Momentálne vidíme vylúčenie na oboch stranách. Za attackovanie oblasti hlavy zinkasoval dve minúty Sabolič a za následné napadnutie dve minúty Erik Piatak.
     
    47:31
    Popradčania sa po inkasovaní gólu mierne pozviechali a snažili sa zaútočiť! Z ľavého kruhu to skúšal Roman Tomas, no bol proti Hylákovi neúspešný.
     
    47:08
    Košice dali gól!
    Košičania predsa skórujú v presilovej hre. 19 sekúnd pred návratom vylúčeného Popradčana sa pri popradskej bráne uvoľnil MARCEL HAŠČÁK, ktorý zinkasoval nádhernú krížnu prihrávku od Dušana Pašeka. Haščákovi ostávalo už len puk zasunuť za bezmocného gólmana Nikkiläho, čo sa mu aj podarilo.
    Asistencie si pripisujú hráči Dušan Pašek a Daniel Brejčák.
     
    46:16
    Po nádhernom uvoľnení nám predviedol delové zakončenie z pravého kruhu Michal Novák! Pálil do protipohybu gólmana Nikkiläho z ťažkého uhlu, no popradský brankár mu predviedol efektívny reflexívny zákrok lapačkou.
     
    45:59
    Popradčania sa snažia oslobodiť, no zatiaľ sa im to nedarí. Oliver Jokeľ drží puk tvrdo pri mantineli.
     
    45:27
    Košičania si zahrajú presilovú hru. Za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche zinkasovala popradská lavička dvojminútový trest.
     
    44:44
    Náznak protiútoku nám Kamzíci síce predviedli, no zakončujúci Sabahudin Kovačevič videl STOP-ku od hokejky jedného z košických obrancov.
     
    43:53
    Košičania sa zatiaľ efektívne bránia vysokým forčekingom, cez ktorý nedokážu popradskí hráči prejsť. Podarí sa im prekvapiť a predviesť protiútok spoza Nikkilävej brány?
     
    43:27
    Košický hráč Martin Chovan zinkasoval dvojminútové vylúčenie za hákovanie. Popradskí hráči si zahrajú presilovú hru.
     
    42:49
    Popradčania boli jemne zatlačení v obrannom pásme. Nepresné a dlhé vyhodenie prináša zakázané uvoľnenie a buly po ľavici Nikkiläho.
     
    42:06
    Oba tímy sú v plnom počte a pri puku sú Košičania. Tí sa snažili zaútočiť, no pozorná popradská obrana efektívne zachytáva ich nepresné prihrávky.
     
    41:16
    Košičania sa snažili kombinačne preniknúť do pásma, no nepodarilo sa im to. Popradskí obrancovia ich efektívne odstavili a snažia sa zaútočiť.
     
    40:32
    V úvode tretej tretiny sme začali opatrne. Košický útok bol eliminovaný už v strednom pásme a Popradčania sa zase previnili offsajdom.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Na konci druhej tretiny sme videli potyčku medzi Michalom Novákom a Attem Pentikainenom. Obaja zinkasovali po dve minúty za hrubosť.
     
    Na konci druhej tretiny sme mohli vidieť potyčku, po ktorej určite prídu aj vylúčenia. Tie nám však budú oznámené až neskôr.
    Druhá tretina nám priniesla už kvalitný a vyrovnaný výkon na oboch stranách, ktorý by malo priniesť východoslovenské extraligové derby.
    Popradčania v strede hry vyrovnali na 1:1 zásluhou Kovačeviča. Po krátkej chvíli gólovo odpovedali Košičania, ktorí sa lepšie zorientovali v chaose pred popradskou bránou zásluhou Richarda Jenčíka a obnovili tak svoje vedenie.
    Domáci Kamzíci sa však nevzdali a napokon vyrovnali na 2:2 zásluhou gólu z hokejky Róberta Saboliča. Záver druhej tretiny bol mierne utlmený a kostrbatý, no oba tímy ho dokázali ustáť bez inkasovania gólu.

    Ktorému z tímov sa podarí napokon v tomto poslednom zápase letnej prípravy triumfovať?
    Tretia tretina začína približne o 18:33.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:56
    V posledných sekundách z ľavej strany backhandom zakončoval Dušan Pašek! Jeho projektil však gólman Nikkilä úspešne vyráža do bezpečia.
     
    39:10
    Máme tu necelú minútu do konca prvej tretiny a pri puku sú popradskí hráči. Tí sa snažia prebiť cez košickú defenzívu, no zatiaľ sa im to veľmi nedarí.
     
    38:19
    Oliver Jokeľ zinkasoval sympatickú prihrávku na stred, po ktorej síce odstavil popradských obrancov, no na gólmana Nikkiläho už nárok nemal. Tento popradský ochranca svätyne jeho úmysel vystihol a pekne reflexívne zasiahol svojou výstrojou.
     
    37:39
    Košičanom sa podarilo oslobodiť. Po peknom úniku sa usadili v útočnom pásme, kde najskôr od modrej nepresne zakončoval Marcel Haščák. Po malej chvíli sa na druhej strane uvoľnil Daniel Brejčák, ktorý strieľal tiež od modrej, no jeho projektilu museli čeliť Nikkiläho reflexy!
     
    36:50
    Po vyrovnávajúcom góle z hokejky Saboliča Popradčania pridali na útočnej snahe a ich súperi v defenzíve majú s tým zjavné problémy.
     
    35:58
    Poprad dal gól!
    Z rýchleho protiútoku sa podarilo popradským hráčom skórovať! Po maximálne presnej prihrávke od Kovačeviča sa na pravom kruhu uvoľnil RÓBERT SABOLIČ, ktorý tvrdým projektilom prekonal doposiaľ pozorné Hylákove betóny!
    Asistencie si pripisujú hráči Sabahudin Kovačevič a Samuel Takáč.
     
    35:29
    Ondrej Gmitter sa dostal do nádherného samostatného prieniku! Efektívne ho však odstavil svojím fyzickým zákrokom obranca Suchý!
     
    34:45
    Po peknej prihrávke od Suchého stál na ľavom krídle Marcel Šterbák, ktorý hokejku poriadne napriahol, no jeho projektil minul košickú bránu.
     
    34:02
    Popradčania budú hrať opäť presilovú hru o dvoch hráčov! Nedovolenou hrou so zdvihnutou hokejkou sa previnil Marcel Haščák.
     
    34:02
    Radoslav Suchý sympaticky zakončoval z pravej strany! Z tejto pomerne dobrej palebnej pozície však trafil len dobre postavené Hylákove betóny.
     
    33:39
    Marcel Šterbák sa ocitol nebránený na hranici ľavého kruhu, odkiaľ aj vypálil! Jeho strela však letela len do ochranného skla za košickou bránou.
     
    33:31
    Popradskí hráči si zahrajú presilovú hru. Menší trest za hákovanie zinkasoval Richard Jenčík.
     
    32:59
    Po rozohratí útoku spoza Nikkilävej brány prichádza výrazná STOP-ka dobre rozbehnutých popradských útočníkov v znení offsajdového verdiktu.
     
    32:10
    Momentalne srší z hry na popradskom zimnom štadióne mierny zmätok, z ktorého však podľa môjho názoru viac ťažia Košičania. Popradskí Kamzíci sa však zatiaľ efektívne bránia a predvádzajú nám účinný forčeking.
     
    31:24
    Košičania sa po vstrelení gólu dostali do enormnej hernej chute. Z ľavej strany si sympaticky nakorčuľoval Marcel Haščák, ktorý sa však tentokrát nedokázal proti popradskému gólmanovi presadiť.
     
    30:38
    Košice dali gól!
    Košická presilová hra sa stáva premenenou. Pred popradskou bránou nastal poriadny zmätok, po ktorom sa najlepšie zorientoval RICHARD JENČÍK! Tento hráč jednoducho zasunul puk spoza brány za bezmocného Nikkiläho.
    Asistencie si pripisujú hráči Marek Slovák a Gabriel Spilár.
     
    30:00
    Pri hre štyroch na štyroch sa Popradčania snažia brániť pomerne rýchlych Košičanov, čo sa im zatiaľ aj veľmi dobre darí.
     
    29:34
    Po menšej výmene názorov za košickou bránkou prichádza vylúčenie Dávida Skokana, ktorý zinkasoval 2 minúty za seknutie a 10minútový osobný trest za nešportové správanie. Hra na 40 sekúnd početne vyrovná.
     
    28:40
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa nádherne rozložili v útočnom kolotoči a po krátkych prihrávkach prišla dlhá krížna prihrávka na ľavý kruh! Tam pozorne čakal SABAHUDIN KOVAČEVIČ, ktorý fantastickým zakončením v podaní jeho zápästia vymetá ľavý horný roh Hylákovej brány!
    Asistencie si pripisujú hráči Atte Pentikainen a Róbert Sabolič.
     
    28:14
    Popradčania si zahrajú dvojnásobnú početnú výhodu! Slovák sa pridáva k Takáčovi! Tento Košičan sa pre zmenu previnil seknutím.
     
    27:31
    Po strele od Marcela Šterbáka bola košická svätyňa nebezpečne odkrytá! Voľný priestor vo svojej bránke však pred popradským tlakom uchránili statný košický obrancovia.
     
    27:04
    Košičan Milan Takáč zinkasoval dvojminútový trest za nedovolené bránenie pri popradskom prieniku.
     
    26:10
    Košičania sa oslobodili spod mierneho popradského tlaku a snažia sa vstreliť druhý gól. Útok hostí sympaticky vedie Oliver Jokeľ, ktorý tlačí puk pred popradskú bránu.
     
    25:26
    Košickí hráči sú pod miernym tlakom. Po zakázanom uvoľnení Popradčania vyhrali buly v útočnom pásme a napokon sa dostali aj do zakončenia. Z pravej strany pálil Branislav Rapáč, ktorý však zlyhal na pozornom gólmanovi Nikkilävi!
     
    24:51
    Popradčania nám predviedli zakázané uvoľnenie, po ktorom zinkasovali ich súperi ľahký puk v útočnom pásme.
    Buly však vyhrali Popradčania a začínajú dobiedzať v útočnom pásme.
     
    24:02
    Po offsajdovom verdikte pre Poprad Košičania vyhrali buly a natlačili sa do útočného pásma. Tento tlak však netrval dlho, keďže pekným obranným zákrokom zareagoval popradský obranca Kramár.
     
    23:21
    Na druhej strane dobiedzal pred Hylákovou svätyňou Roman Tomas, ktorý priniesol zopár jemných zakončení z medzikružia. Jeho útočná snaha však po malej chvíli stroskotala na pozornom gólmanovi Hylákovi.
     
    22:35
    Po ľavej strane si bravúrne zkorčuľoval Oliver Jokeľ! Tento košický útočník sa síce prekľučkoval cez celú popradskú obranu, no na pozorné reflexy popradského gólmana už nemal nárok!
    Nikkilä podržal svoj tím zákrokom svojich betónov.
     
    22:09
    Košičania sa snažia založiť útok z hĺbky svojho obranného pásma, no zatiaľ sa im to nedarí. Popradčania vysoko forčekujú.
     
    21:17
    V útočnom pásme boli nakrátko aj Popradčania, no po pár sekundách zlyhali v prihrávke. Košice sa vyhrnuli po pravej strane do útoku. Richard Jenčík sa pekne uvoľnil spod popradskej obrany a zakončil do protipohybu popradského gólmana. Nikkilä ho však efektívne odstavil ľavým betónom.
     
    20:19
    Richard Huna využíva prvý prienik Košíc do pásma na presnú prihrávku pre Pavla Kuběnu na druhú stranu. Kuběna sa síce za prihrávkou pekne otočil, no nedokázal už dobre postaveného gólmana Nikkiläho strelecky prekonať.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    V prvej tretine posledného prípravného zápasu sme mohli vidieť pomerne opatrný začiatok na oboch stranách. Popradskú opatrnosť však jednoduchou akciou zúžitkoval Marcel Haščák, ktorý poslal hostí do jednogólového vedenia. Po vstrelení prvého gólu sa dostali Košičania do pomerne hernej pohy, ktorú však v závere prvej tretiny Popradčania mierne narušili. Vďaka sympatickému výkonu oboch gólmanov, no hlavne toho popradského (i keď jedenkrát inkasoval) vidíme na ukazovateli stav 0:1 pre Košice.

    Podarí sa Popradčanom v druhej tretine pozviechať, a tak pred poslednou staťou aspoň vyrovnať stav tohto prípravného stretnutia?

    Druhá tretina začne približne o 17:45.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:47
    Popradčania prišli o puk a do útoku sa hrnú Košičania. Prichádza však posledný súboj o puk a koniec prvej tretiny.
     
    19:09
    Po peknom prieniku od Filipa Jánošíka prišlo aj sympatické zakončenie. Na tento projektil však úspešne reagoval Alexandr Hylák, ktorý zakročil svojím pravým betónom.
     
    18:21
    Aj Popradčania pekne zakombinovali! Z ľavej strany uvoľnil Róberta Saboliča peknou krížnou prihrávkou Ante Pentikainen. Sabolič síce vypálil z prvej a tvrdo, no míňa košickú svätyňu.
     
    18:05
    Klouda nám na ľavom kruhu predviedol jemné zakončenie, ktoré však narobilo gólmanovi Hylákovi veľké problémy! Napokon je však všetko v košickom bezpečí. Hylák sa zorientoval v poslednej chvíli a puk pokryl!
     
    17:51
    Košičania opäť nádherne! Tentokrát nám predviedli nacvičený kombinačný signál, na ktorého konci stál Michal Šeda! Tento košický obranca však nedokázal prekonať famóznu STOP-ku gólmana Nikkiläho!
     
    17:19
    Hosťujúci hráči sa nakrátko usadili v útočnom pásme, kde nám predviedli len nepresnú prihrávku, ktorá Popradčanov oslobodzuje!
     
    16:25
    Pri puku sú opäť Košičania, ktorý sa snažia utlmiť Popradčanov, čo sa im však zatiaľ nedarí.
     
    15:39
    Aj Popradčania sa dostali do peknej gólovej šance! Z ľavého kruhu technicky zakončoval Roman Tomas! Jeho zakončenie síce letelo presne do pravého horného rohu košickej brány, no puk napokon fantastickým reflexom v ramene pokrýva gólman Hylák!
     
    14:50
    Košický hráč Pavel Kuběna sa akosi vymkol spod kontroly popradských obrancov a ostal nebránený v medzikruží! Z tejto méty sa rozhodol zakončovať delovkou, no gólman Popradu Nikkilä bol zjavne proti a puk po chvíli pokrýva!
     
    14:23
    Pre mnohých je to možno prekvapivé, ale Košičania momentálne predvádzajú nádherný ofenzívny výkon, s ktorým má popradská defenzíva zjavné problémy.
     
    13:38
    Na pravú stranu zinkasoval Košičan Erik Piatak efektívnu prihrávku, po ktorej bol však tvrdo bránený a jeho zakončenie z ťažkého uhlu prináša puk do moci domácich hráčov.
     
    12:51
    Po skvelej prihrávke od Marcela Haščáka prišiel na scénu Dušan Pašek! Tento košický útočník si pekne vyšachoval popradskú obranu a následne zakončoval! Proti jeho strele zápästím však popradský gólman vytiahol bravúrny zákrok súhrou svojich rúk!
     
    12:02
    Domáci hráči nám predvádzajú snahu útočiť, no tá sa im zatiaľ proti pozornej košickej defenzíve stáva neúspešnou. Košičania nám predvádzajú efektívny vysoký forčeking.
     
    11:16
    Richard Huna takmer zavaril popradským hráčom podruhýkrát! Bleskovo nakorčuľoval s pukom až k popradskej bráne, no napokon nedokázal pozornú ľavačku gólmana Nikkiläho prekonať!
     
    10:24
    Popradskí hráči sa snažili gólovo presadiť strelami od modrej čiari, no tie im veľmi nevychádzali. Obe skončili mimo košickej brány.
     
    09:44
    Mierne som to zariekol. Po strate puku v podaní Kamzíkov si po pravej strane zkorčuľoval Erik Piatak, ktorý následne aj z pravého kruhu zakončil! Jeho strela však proti gólmanovi Nikkiläovi neúspešná.
     
    09:28
    V hre štyroch na štyroch sú zatiaľ aktívnejšími Popradčania, ktorým sa však nedarí priniesť nejaké to zaujímavé zakončenie.
     
    08:51
    Sily na ľade sa bleskovo vyrovnajú! Veľmi okaté podrazenie v strednom pásme nám predviedol Košičan Daniel Brejčák.
     
    08:41
    Popradský hráč Gríger zinkasoval dve minúty za seknutie a 10minútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    08:28
    Offsajdový verdikt po malej chvíli vidia aj košickí hráči.
    Po vyhratom buly sa do útoku dostali Popradčania, za ktorých zakončoval Peter Gapa! Tento popradský hráč si nakorčuľoval na ľavý kruh, odkiaľ však nedokázal prekonať Košičana Hyláka!
     
    08:13
    Na popradských hráčoch môžeme vidieť jemnú nervozitu, ktorá tentokrát vyústila do offsajdového verdiktu.
    Po vhadzovaní získali puk Košičania.
     
    07:33
    Za Košice to skúšal Oliver Jokeľ, ktorý si síce vybojoval peknú streleckú pozíciu na pravom kruhu, no zakončil len do výstroje pozorného popradského gólmana Nikkiläho!
     
    07:09
    Roman Tomas sa sympaticky uvoľnil v medzikruží, odkiaľ sa snažil prekonať košického gólmana Hyláka. Ten si však pekne vykorčuľoval a následne puk pokryl vo svojej moci.
     
    06:33
    Košický útočník Patrik Svitana sa pekne presúval po pravej strane a napokon aj zakončil. Jeho puk bol síce mierne rotujúci, no popradský gólman Nikkilä ho dokázal úspešne pokryť.
     
    05:47
    Košičania hrajú už v plnom počte. Popradčania majú za sebou veľmi nevydarenú presilovku, po ktorej majú určite čo naprávať.
     
    05:05
    Na modrej čiare sa sympaticky uvoľnil Sabahudin Kovačevič, ktorý z pravej strany vyslal peknú strelu. Alexand Hylák ju však efektívne vyráža svojou výstrojou.
     
    04:25
    Popradskí Kamzíci nám zatiaľ predvádzajú len veľmi slabú presilovú hru. Ďalšie oslobodenie vybojoval Šeda.
     
    03:46
    Hosťujúci hráči sa zatiaľ veľmi sympaticky oslobodzujú. Puk vyhadzuje do bezpečia Erik Piatak.
     
    03:18
    Košický hráč Slovák si odchádza na dve minúty schladiť hlavu za nedovolené seknutie.
     
    02:34
    Popradčania sa snažili odpovedať. Pekným spôsobom prenikol po pravej strane Takáč, ktorý sa snažil prihrať na Kloudu. Klouda síce puk zinkasoval, no už nedokázal efektívne zakončiť. Košický gólman Hylák si pripisuje úspešný zákrok.
     
    01:46
    Košice dali gól!
    Košičania sa presadzujú ihneď z prvého útoku! Po sympatickom súboji pri mantineli sa na strede uvoľnil MARCEL HAŠČÁK! Tento košický útočník po prvom vyrazenom puku od gólmana Nikkiläho vystrelil zápästím, a tak získava pre svoj tím dôležité vedenie! Asistenciu si pripisuje Daniel Brejčák.
     
    01:07
    Popradský útok v prečíslení! Homa si však s Takáčom nedokázali puk spracovať podľa svojich predstáv!
     
    00:37
    Začiatky sú opatrné takmer v každom zápase. Inak tomu nie je ani v Poprade. Momentálne sú v útočnom pásme Košičania.
     
    00:19
    V úvode stretnutia sme mohli vidieť výhru vhadzovania pre popradský tím. Ten sa síce po malej chvíli tlačil do útoku, no zatiaľ neúspešne.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Popradskí hráči sa nám v dnešnom zápase predstavia v červenobielomodrých retro dresoch a Košičania oblečú dresy biele.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Suchý, Šterbák, Kovačevič, Pentikainen, Špelda, Kramár, Malina, Gáborčík - Skokan, Klouda ("C"), Tomas - Homa, Sabolič, Takáč - Jánošík, Rapáč, Macejka - Gapa, Vojtaššák, Gríger.
    Tréner: Jozef Škrak.

    HC Košice: Hylák (Riečický) - Šeda, Deyl, Kolba, Novák, D. Brejčák, Chovan, Takáč, Gajdoš - Richard Huna, Róbert Huna, Kuběna - Jenčík ("C"), Slovák, Spilár - Pašek, Haščák, Svitana - Jokeľ, Piatak, Gmitter.
    Tréner: Radim Rulík.

    Rozhodca: T. Orolín - Kacej, V. Smášel.
     
    Srdečne Vás vítam pri záverečnom stretnutí letnej prípravy, v ktorom si na popradskom ľade zmeria sily domáci celok HK Poprad a vicemajster HC Košice.

    Domáci popradský tím mal úvod prípravy veľmi kostrbatý. V úvodných dvoch dueloch prehral s výberom ukrajinského nováčika Donbass Doneck (1:7) a výberom extraligového MHC Mountfield Martin (0:4).
    Po týchto dvoch nevydarených herných prejavoch prišiel veľký BOOM v podobe výhry nad Spišskou Novou Vsou v pomere 8:0!
    Po tejto výhre nasledoval domáci Tatranský pohár, v ktorom Popradčania privítali slovenskú 20tku, Duklu Trenčín a ich dnešného súpera - HC Košice.
    Popradčania si trofej pri tejto konkurencii dokázali ustrážiť, a tak pokračovali v sympatickom hernom výkone aj naďalej.
    Kamzíci sa rozhodli vykorčuľovať aj po druhú trofej na rumunský Csiki Sör Cup, kde účinkovali okrem nich ešte dva rumunské tímy - HSC Csíkszereda a ASC Corona Brašov.
    Táto púť im však nevyšla, keďže hneď v úvodnom dueli podľahli domácemu tímu v pomere 1:2 na samostatné nájazdy.

    Vicemajster z Košíc začal svoju prípravu u našich západných susedov - v Českej republike. Najskôr ich privítal celok HC Oceláři Třinec, ktorý im uštedril prehru v pomere 4:2. O deň na to sa Košičania predsavili na štadióne tímu HC Vítkovice Steel. Aj títo českí zverenci im uštedrili prehru - tentokrát v pomere 3:1.
    Do tretice si Košičania zmerali sily s nováčikom KHL - tímom Donbass Doneck, ktorému podľahli po samostatných nájazdoch v pomere 2:3. Košická príprava pokračovala na Rona Cup-e - Memoriáli Pavla Demitru, v ktorom si košickí hráči postupne zmerali sily s tímami PSG Zlín, Verva Litvínov a Oceláři Třinec. Po výhre, remíze a prehre však podľa skóre obsadili len nesympatickú štvrtú priečku.
    Košičania sa nám predviedli aj v ďalšom súboji o trofej, a to na popradskej pôde, kde sa bojovalo o cenný Tatranský pohár. Po nepriaznivej bilancii sa však Košičania usadili len na treťom mieste.
    Následne prišli dve výhry. Prvá na domácom ľade, kde deklasovali Banskú Bystricu v pomere 5:0 a druhá vo Zvolene, ktorý dokázali zdolať v pomere 4:3.

    Čo sa týka favorita tohto stretnutia, tak táto téma je veľmi otázna. Oba tímy majú pomerne sympaticky rozbehnutú prípravu, no podľa môjho názoru sú na tom o niečo lepšie Popradčania, ktorí by mali po nie ľahkom a maximálne vyrovnanom zápase zopakovať výhru z Tatranského pohára - 5:4 po samostatných nájazdoch.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Branky a nahrávky: 29. Kovačevič (Pentikainen, Sabolič), 36. Sabolič (Kovačevič, Takáč) - 2. Haščák (D. Brejčák), 31. Jenčík (Slovák, Spilár), 48. Haščák (Pašek, D. Brejčák )


    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Suchý, Šterbák, Kovačevič, Pentikainen, Špelda, Kramár, Malina, Gáborčík - Skokan, Klouda ("C"), Tomas - Homa, Sabolič, Takáč - Jánošík, Rapáč, Macejka - Gapa, Vojtaššák, Gríger.
    Tréner: Jozef Škrak.

    HC Košice: Hylák (Riečický) - Šeda, Deyl, Kolba, Novák, D. Brejčák, Chovan, Takáč, Gajdoš - Richard Huna, Róbert Huna, Kuběna - Jenčík ("C"), Slovák, Spilár - Pašek, Haščák, Svitana - Jokeľ, Piatak, Gmitter.
    Tréner: Radim Rulík.

    Rozhodčí: T. Orolín - Kacej, V. Smášel
    bahis siteleri