Trnava – Senica 2:4 (kon.) | Poprad – Košice 2:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Bardejov 7:3 (kon.)
Martin – Trenčín 3:1 (kon.) | Pelhřimov – Pelhřimov B 16:13 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
HK Poprad
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
HC Košice
sk Úterý 11.09.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:50
    Pravdepodobne poslednú akciu popradských kamzíkov po strele od Kovačeviča nepresne stečoval Roman Tomas!
     
    59:35
    Popradčania sa odhodlali na Powerplay! Sú pri puku a útočia!
     
    59:27
    Popradský tréner Jozef Škrak si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:03
    Máme tu poslednú minútu zápasu a puk majú v moci popradskí hráči, ktorí útočia! Ich snahu však doposiaľ skvele eliminujú košickí defensemani!
     
    52:29
    Po skvelej krátkej prihrávke od Petra Kloudu bol pred Hylákom osamotený a nebránený Dávid Skokan, ktorý však túto nádhernú palebnú pozíciu gólovo nevyužil! Košický gólman mu predviedol efektívny zákrok v podaní jeho lapačky!
     
    50:21
    Na druhej strane sa snažil z pravého kruhu zakončovať Dušan Pašek! Jeho projektilu však výraznú STOP-ku svojou výstrojou predviedol obratný a pozorný gólman Nikkilä!
     
    49:59
    Marcel Šterbák nám predviedol na pravej strane tvrdé zakončenie od modrej čiary, na ktoré však gólman Alexandr Hylák reagoval úspešne! Vytiahol pekný zákrok svojím ľavým betónom.
     
    47:51
    Momentálne vidíme vylúčenie na oboch stranách. Za attackovanie oblasti hlavy zinkasoval dve minúty Sabolič a za následné napadnutie dve minúty Erik Piatak.
     
    47:08
    Košice dali gól!
    Košičania predsa skórujú v presilovej hre. 19 sekúnd pred návratom vylúčeného Popradčana sa pri popradskej bráne uvoľnil MARCEL HAŠČÁK, ktorý zinkasoval nádhernú krížnu prihrávku od Dušana Pašeka. Haščákovi ostávalo už len puk zasunuť za bezmocného gólmana Nikkiläho, čo sa mu aj podarilo.
    Asistencie si pripisujú hráči Dušan Pašek a Daniel Brejčák.
     
    46:16
    Po nádhernom uvoľnení nám predviedol delové zakončenie z pravého kruhu Michal Novák! Pálil do protipohybu gólmana Nikkiläho z ťažkého uhlu, no popradský brankár mu predviedol efektívny reflexívny zákrok lapačkou.
     
    45:27
    Košičania si zahrajú presilovú hru. Za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche zinkasovala popradská lavička dvojminútový trest.
     
    43:27
    Košický hráč Martin Chovan zinkasoval dvojminútové vylúčenie za hákovanie. Popradskí hráči si zahrajú presilovú hru.
     
    40:00
    Na konci druhej tretiny sme videli potyčku medzi Michalom Novákom a Attem Pentikainenom. Obaja zinkasovali po dve minúty za hrubosť.
     
    38:19
    Oliver Jokeľ zinkasoval sympatickú prihrávku na stred, po ktorej síce odstavil popradských obrancov, no na gólmana Nikkiläho už nárok nemal. Tento popradský ochranca svätyne jeho úmysel vystihol a pekne reflexívne zasiahol svojou výstrojou.
     
    37:39
    Košičanom sa podarilo oslobodiť. Po peknom úniku sa usadili v útočnom pásme, kde najskôr od modrej nepresne zakončoval Marcel Haščák. Po malej chvíli sa na druhej strane uvoľnil Daniel Brejčák, ktorý strieľal tiež od modrej, no jeho projektilu museli čeliť Nikkiläho reflexy!
     
    35:58
    Poprad dal gól!
    Z rýchleho protiútoku sa podarilo popradským hráčom skórovať! Po maximálne presnej prihrávke od Kovačeviča sa na pravom kruhu uvoľnil RÓBERT SABOLIČ, ktorý tvrdým projektilom prekonal doposiaľ pozorné Hylákove betóny!
    Asistencie si pripisujú hráči Sabahudin Kovačevič a Samuel Takáč.
     
    35:29
    Ondrej Gmitter sa dostal do nádherného samostatného prieniku! Efektívne ho však odstavil svojím fyzickým zákrokom obranca Suchý!
     
    34:02
    Popradčania budú hrať opäť presilovú hru o dvoch hráčov! Nedovolenou hrou so zdvihnutou hokejkou sa previnil Marcel Haščák.
     
    33:31
    Popradskí hráči si zahrajú presilovú hru. Menší trest za hákovanie zinkasoval Richard Jenčík.
     
    30:38
    Košice dali gól!
    Košická presilová hra sa stáva premenenou. Pred popradskou bránou nastal poriadny zmätok, po ktorom sa najlepšie zorientoval RICHARD JENČÍK! Tento hráč jednoducho zasunul puk spoza brány za bezmocného Nikkiläho.
    Asistencie si pripisujú hráči Marek Slovák a Gabriel Spilár.
     
    29:34
    Po menšej výmene názorov za košickou bránkou prichádza vylúčenie Dávida Skokana, ktorý zinkasoval 2 minúty za seknutie a 10minútový osobný trest za nešportové správanie. Hra na 40 sekúnd početne vyrovná.
     
    28:40
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa nádherne rozložili v útočnom kolotoči a po krátkych prihrávkach prišla dlhá krížna prihrávka na ľavý kruh! Tam pozorne čakal SABAHUDIN KOVAČEVIČ, ktorý fantastickým zakončením v podaní jeho zápästia vymetá ľavý horný roh Hylákovej brány!
    Asistencie si pripisujú hráči Atte Pentikainen a Róbert Sabolič.
     
    28:14
    Popradčania si zahrajú dvojnásobnú početnú výhodu! Slovák sa pridáva k Takáčovi! Tento Košičan sa pre zmenu previnil seknutím.
     
    27:31
    Po strele od Marcela Šterbáka bola košická svätyňa nebezpečne odkrytá! Voľný priestor vo svojej bránke však pred popradským tlakom uchránili statný košický obrancovia.
     
    27:04
    Košičan Milan Takáč zinkasoval dvojminútový trest za nedovolené bránenie pri popradskom prieniku.
     
    22:35
    Po ľavej strane si bravúrne zkorčuľoval Oliver Jokeľ! Tento košický útočník sa síce prekľučkoval cez celú popradskú obranu, no na pozorné reflexy popradského gólmana už nemal nárok!
    Nikkilä podržal svoj tím zákrokom svojich betónov.
     
    18:05
    Klouda nám na ľavom kruhu predviedol jemné zakončenie, ktoré však narobilo gólmanovi Hylákovi veľké problémy! Napokon je však všetko v košickom bezpečí. Hylák sa zorientoval v poslednej chvíli a puk pokryl!
     
    17:51
    Košičania opäť nádherne! Tentokrát nám predviedli nacvičený kombinačný signál, na ktorého konci stál Michal Šeda! Tento košický obranca však nedokázal prekonať famóznu STOP-ku gólmana Nikkiläho!
     
    15:39
    Aj Popradčania sa dostali do peknej gólovej šance! Z ľavého kruhu technicky zakončoval Roman Tomas! Jeho zakončenie síce letelo presne do pravého horného rohu košickej brány, no puk napokon fantastickým reflexom v ramene pokrýva gólman Hylák!
     
    14:50
    Košický hráč Pavel Kuběna sa akosi vymkol spod kontroly popradských obrancov a ostal nebránený v medzikruží! Z tejto méty sa rozhodol zakončovať delovkou, no gólman Popradu Nikkilä bol zjavne proti a puk po chvíli pokrýva!
     
    12:51
    Po skvelej prihrávke od Marcela Haščáka prišiel na scénu Dušan Pašek! Tento košický útočník si pekne vyšachoval popradskú obranu a následne zakončoval! Proti jeho strele zápästím však popradský gólman vytiahol bravúrny zákrok súhrou svojich rúk!
     
    11:16
    Richard Huna takmer zavaril popradským hráčom podruhýkrát! Bleskovo nakorčuľoval s pukom až k popradskej bráne, no napokon nedokázal pozornú ľavačku gólmana Nikkiläho prekonať!
     
    08:51
    Sily na ľade sa bleskovo vyrovnajú! Veľmi okaté podrazenie v strednom pásme nám predviedol Košičan Daniel Brejčák.
     
    08:41
    Popradský hráč Gríger zinkasoval dve minúty za seknutie a 10minútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    03:18
    Košický hráč Slovák si odchádza na dve minúty schladiť hlavu za nedovolené seknutie.
     
    01:46
    Košice dali gól!
    Košičania sa presadzujú ihneď z prvého útoku! Po sympatickom súboji pri mantineli sa na strede uvoľnil MARCEL HAŠČÁK! Tento košický útočník po prvom vyrazenom puku od gólmana Nikkiläho vystrelil zápästím, a tak získava pre svoj tím dôležité vedenie! Asistenciu si pripisuje Daniel Brejčák.

    Branky a nahrávky: 29. Kovačevič (Pentikainen, Sabolič), 36. Sabolič (Kovačevič, Takáč) - 2. Haščák (D. Brejčák), 31. Jenčík (Slovák, Spilár), 48. Haščák (Pašek, D. Brejčák )


    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Suchý, Šterbák, Kovačevič, Pentikainen, Špelda, Kramár, Malina, Gáborčík - Skokan, Klouda ("C"), Tomas - Homa, Sabolič, Takáč - Jánošík, Rapáč, Macejka - Gapa, Vojtaššák, Gríger.
    Tréner: Jozef Škrak.

    HC Košice: Hylák (Riečický) - Šeda, Deyl, Kolba, Novák, D. Brejčák, Chovan, Takáč, Gajdoš - Richard Huna, Róbert Huna, Kuběna - Jenčík ("C"), Slovák, Spilár - Pašek, Haščák, Svitana - Jokeľ, Piatak, Gmitter.
    Tréner: Radim Rulík.

    Rozhodčí: T. Orolín - Kacej, V. Smášel
    bahis siteleri