Benátky n/J – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.) | Jihlava – Písek 7:1 (kon.) | Třebíč – Mladá Boleslav 1:2 (po s.n.)
Ústí n/L – Olomouc 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Litoměřice 2:3 (kon.) | Šumperk – Most 1:2 (po s.n.)
Kadaň – Beroun 4:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
Středa 26.09.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:39
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Jenže brankový stav na svou stranu strhávají zase hosté, sledujeme tak už třetí obrat v zápase! Hradeckou obranou propadla dlouhá přihrávka na ADAMA LAPŠANSKÉHO, který po pár tempech v útočném pásmu zacílil k bližší tyčce. Čechův zásah nebyl dostatečný a puk se došoural až do sítě - 2:3! Asistence: Ladislav Slížek, Ondřej Martinka.
     
    47:52
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak to byl neskutečný fofr! Jaroslav Hašek vyhrál buly na hokejku MARTINA NOVÁKA, který se s tím nepáral a rovnou vypálil. Trefil neskutečně přesně, Jakub Čech ve svém postoji nestačil pokrýt mezeru mezi betony a máme tu znovu vyrovnaný stav - 2:2! Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    44:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Až na desátý pokus proměňují hradečtí hokejisté přesilovou hru v gól! Lukáš Finsterle vystřelil z pravého kruhu a Sedláček vyrazil kotouč pouze před sebe. Tam ho našel Patrik Moskal a postrčil vedle sebe DAVIDU ŠVAGROVSKÉMU, který před odkrytou bránou nezaváhal - 2:1! Asistence: Patrik Moskal, Lukáš Finsterle.
     
    35:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak až do téhle chvíle chytal Vojtěch Sedláček výborný zápas. Když ale zachytil hradecké nahození a chtěl rozehrát, jen namazal puk MILANU VALÁŠKOVI, který poté už střílel do prázdné brány! Máme vyrovnáno - 1:1. Bez asistence.
     
    03:39
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    První šance hostů, možná dokonce první střela, a hned je z toho gól! Malá hradecká hala ztichla poté, co se Jaroslav Hašek dostal za domácí obranu a vyzval ke skórování u druhé tyče JANA RUDOVSKÉHO. Ten nezaváhal - 0:1! Asistence: Jaroslav Hašek, Jan Veselý.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 36. Valášek, 45. Švagrovský (Moskal, Finsterle) - 4. Rudovský (Hašek, Veselý), 48. Novák (Hašek), 52. Lapšanský (Slížek, Martinka)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Roupec, Chmelíř, Čížek, Vágner "C", Karlíček, Hendrich, Čáp – Kubica, Mikeska, Haluza – Finsterle, Švagrovský, Moskal – Půlpán, Brož, Říha – Valášek, Macháň, Berger – Luštinec. Trenér: Martin Hosták.
    HC Stadion Litoměřice: Sedláček (Brýl) – Kolář, Toman, Žovinec, Veselý, Švaříček, Martinka, Kříž, Sobotka – Mrňa, Žálčík, Kafan – Rudovský, Hašek, Novák – Lapšanský, Slížek "C", Šinágl – Tvrzník, Hlusička, Antončík. Trenér: Milan Vrzal.

    Rozhodčí: Doležal – Svoboda, Lučan.
    bahis siteleri