Benátky n/J – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.) | Jihlava – Písek 7:1 (kon.) | Třebíč – Mladá Boleslav 1:2 (po s.n.)
Ústí n/L – Olomouc 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Litoměřice 2:3 (kon.) | Šumperk – Most 1:2 (po s.n.)
Kadaň – Beroun 4:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
Středa 26.09.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Hosté dostali puk přes celé hřiště, a to jen těsně vedle branky! Další icing.
     
    58:33
    Hradecká střídačka si vybírá oddechový čas a Jakub Čech zůstává na střídačce. Domácí to zkusí v šesti!
     
    57:50
    Po přetahované před brankovištěm se kotouč dostal na modrou do jízdy Milanu Karlíčkovi. Diváci si už přáli vidět kotouč v brance, jenže Sedláček měl před sebou výhled a s jistotou ukryl puk v lapačce.
     
    56:32
    Mezi kruhy se k puku dostal Zdeněk Kubica a vybral si bližší dolní růžek. Vynikající Vojtěch Sedláček však jeho střelu vykopnul mimo!
     
    54:00
    Vojtěch Sedláček skvěle zastavil tečovanou střelu Milana Karlíčka, vzápětí mohl z dorážky skórovat Jan Berger. Nejprve však puk netrefil a pak už mu v cestě zase ležel brankář.
     
    53:29
    Stadion ujel v oslabení do přečíslení, které však zastavil svým skluzem pod nohy Martin Vágner. Pak už nebylo kudy přihrát.
     
    52:47
    Hradecký obránce Zdeněk Čáp byl v útočném pásmu tvrdě poslán na hrazení, nicméně po určité době se zvednul a vypadá v pořádku. Každopádně z toho plyne trest pro Ondřeje Kříže na dvě plus deset minut.
     
    51:39
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Jenže brankový stav na svou stranu strhávají zase hosté, sledujeme tak už třetí obrat v zápase! Hradeckou obranou propadla dlouhá přihrávka na ADAMA LAPŠANSKÉHO, který po pár tempech v útočném pásmu zacílil k bližší tyčce. Čechův zásah nebyl dostatečný a puk se došoural až do sítě - 2:3! Asistence: Ladislav Slížek, Ondřej Martinka.
     
    51:09
    Hradec měl možnost přečíslení dva na jednoho. Vladimír Říha dobře viděl, že mu Luděk Brož nepřítomně zůstal stát na kruhu, tak se rozhodl pro individuální průnik. Jeho bekhend se však stal Sedláčkovou kořistí.
     
    49:37
    Na pravé straně měl moře času na střelu Zdeněk Kubica. Napřáhl až ke stropu, jenže orazítkoval jen boční konstrukci Sedláčkovy branky!
     
    47:52
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak to byl neskutečný fofr! Jaroslav Hašek vyhrál buly na hokejku MARTINA NOVÁKA, který se s tím nepáral a rovnou vypálil. Trefil neskutečně přesně, Jakub Čech ve svém postoji nestačil pokrýt mezeru mezi betony a máme tu znovu vyrovnaný stav - 2:2! Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    44:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Až na desátý pokus proměňují hradečtí hokejisté přesilovou hru v gól! Lukáš Finsterle vystřelil z pravého kruhu a Sedláček vyrazil kotouč pouze před sebe. Tam ho našel Patrik Moskal a postrčil vedle sebe DAVIDU ŠVAGROVSKÉMU, který před odkrytou bránou nezaváhal - 2:1! Asistence: Patrik Moskal, Lukáš Finsterle.
     
    44:03
    Karta se zase obrací, Hradec jde kompletní a jde na přesilovku. Šimon Antončík je jubilejním desátým vyloučeným hokejistou Stadionu, provinil se hákováním.
     
    42:26
    Adam Lapšanský střílel po příhře zpoza brány, Jakub Čech proti němu vytáhl efektní semafor.
     
    41:38
    Hradec přesilovku nevyužil a naopak jde do čtyř. Hlavní sudí potřeboval ke svému verdiktu radu sudího Ladislava Lučana, nakonec je Lukáš Finsterle vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    39:36
    Rozhodčí dlouho nepřerušoval hru poté, co byl v souboji před bránou zasažen David Roupec. Když se následně pískalo a hradecký bek po chvíli vstal, přeskočilo Kryštofu Kafanovi, který do Roupce strčil a poslal ho zpátky na led. Znamená to devátou přesilovku pro Hradec, a to můžou být hosté rádi, že jen dvouminutovou.
     
    38:47
    Kotouč se zastavil za litoměřickou brankou a připlul přímo na hůl Michala Mikesky, který vyzval ke skórování Petr Haluzu. Hradecký snajpr svou šanci odmítl, přesněji řečeno ztroskotal na Sedláčkovi.
     
    37:45
    Jakub Čech vyškrábnul ramenem vynkající střelu Adama Lapšanského z hranice levého kruhu.
     
    37:29
    A navíc jdou také oni do čtyř. Jan Berger se provinil držením protihráče.
     
    36:32
    Hradecké snahy budou moci pokračovat poté, co Pavel Mrňa přibrousil u mantinelu. Menší trest za hrubost.
     
    35:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak až do téhle chvíle chytal Vojtěch Sedláček výborný zápas. Když ale zachytil hradecké nahození a chtěl rozehrát, jen namazal puk MILANU VALÁŠKOVI, který poté už střílel do prázdné brány! Máme vyrovnáno - 1:1. Bez asistence.
     
    33:46
    V litoměřickém brankovišti bylo hned několik hráčů, za Hradec nejvíce dotíral David Švagrovský. Kotouč ale zůstal bezpečně před brankovou čarou.
     
    32:01
    Už v přesilovce dostal dokonalý pas před bránu rozjetý Ondřej Martinka. Jeho gólovku však zastavil rozklek Jakuba Čecha!
     
    30:14
    Poměr sil na ledě se vyrovná. David Roupec následuje svého soka s trestem za sekání.
     
    29:42
    Nedisciplinovaní hosté si zase kazí reputaci. Filip Švaříček - 2 minut za hákování.
     
    29:42
    Petr Haluza si sám vyjel před bránu, ale tísněn obráncem nedokázal ani nadvakrát zasunout za brankáře.
     
    29:07
    Střelu Martina Nováka přes obránce ještě dorážel Lukáš Žálčík. Jakub Čech měl ale štěstí, zblokovaný kotouč minul obloučkem jeho bránu.
     
    27:24
    Rozhodčí neviděl kotouč, který chtěli dorážet Mikeska s Haluzou, ačkoli byl evidentně ještě ve hře. Michal Mikeska (HKR) následně odchází za katr s trestem za sekání. Pan Doležal už má své fanoušky.
     
    25:43
    Přesilovka číslo šest pro Hradec. Ve středním pásmu zastavil Vladimíra Říhu nedovoleně Jakub Hlusička, verdikt zní faul kolenem.
     
    25:30
    Milan Karlíček zastavil svou bruslí přihrávku, kterou směroval před hradeckou bránu Petr Šinágl. Před Čechem byli sami dva hosté, domácí bek tedy zabránil jasné gólové situaci.
     
    21:23
    Hradec však ihned přejel do protiútoku a vysloužil si pátou přesilovku v zápase. Jan Rudovský - 2 minuty za faul kolenem.
     
    20:48
    Pavel Mrňa zpoza brány skvěle našel Milana Tomana, který pálil z první. Jakub Čech možná ani nevěděl, jak puk zastavil!
     
    17:31
    ...a je to znovu Ladislav Slížek, který tentokrát zastavil Zdeňka Kubicu před zakončením do odkryté brány. Dvě minuty za podražení.
     
    16:24
    Obrana Litoměřic nevěděla, kam dřív skočit, ale domácí zatím svůj nápor nevyužili! Teď už se hosté osvobozují.
     
    15:00
    A teď už se jeden opravdu píská. Kapitán Stadionu Ladislav Slížek dá odpočinout svému tělu na dvě minuty za držení protihráče.
     
    13:54
    Zase mohlo zničehonic udeřít na druhé straně! Před Čechem byli dva hostující útočníci na jediného beka, ale v postatě byli vestoje. Když pak dostal Kryštof Kafan přihrávku a z první ji napálil směr brána, Jakub Čech se stačil přesunout a betonem poslat puk na boční konstrukci.
     
    07:57
    Hradec dokonce přejel do protiútoku a Kryštof Kafan zastavil Vladimíra Říhu jen za cenu faulu. Podražení znamená hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    06:51
    A tak mu Východočeši pomohou dalším faulem! Patrik Moskal si vysloužil menší trest za podražení.
     
    04:56
    Přesilovku budou hrát také hosté. Jakub Luštinec (HKR) pyká za držení protihráče.
     
    03:39
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    První šance hostů, možná dokonce první střela, a hned je z toho gól! Malá hradecká hala ztichla poté, co se Jaroslav Hašek dostal za domácí obranu a vyzval ke skórování u druhé tyče JANA RUDOVSKÉHO. Ten nezaváhal - 0:1! Asistence: Jaroslav Hašek, Jan Veselý.
     
    02:09
    Vzápětí se hostující brankář musel rychle přesunout a nakonec to zvládl. Petru Haluzovi nenechal u tyče ani milimetr místa!
     
    01:34
    Vágnerovu ránu vyrazil Vojtěch Sedláček před sebe na hůl Michala Mikesky, tomu se ale puk zamotal pod nohama!
     
    00:26
    Záhy po startu přichází první vyloučení. Milan Toman (LTM) - 2 minuty za podražení.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 36. Valášek, 45. Švagrovský (Moskal, Finsterle) - 4. Rudovský (Hašek, Veselý), 48. Novák (Hašek), 52. Lapšanský (Slížek, Martinka)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Roupec, Chmelíř, Čížek, Vágner "C", Karlíček, Hendrich, Čáp – Kubica, Mikeska, Haluza – Finsterle, Švagrovský, Moskal – Půlpán, Brož, Říha – Valášek, Macháň, Berger – Luštinec. Trenér: Martin Hosták.
    HC Stadion Litoměřice: Sedláček (Brýl) – Kolář, Toman, Žovinec, Veselý, Švaříček, Martinka, Kříž, Sobotka – Mrňa, Žálčík, Kafan – Rudovský, Hašek, Novák – Lapšanský, Slížek "C", Šinágl – Tvrzník, Hlusička, Antončík. Trenér: Milan Vrzal.

    Rozhodčí: Doležal – Svoboda, Lučan.
    bahis siteleri