Vsetín – Karviná (Baník) 6:2 (kon.) | Opava – Frýdek-M. 3:4 (po s.n.) | Val. Meziříčí – Prostějov 5:8 (kon.)
Přerov – Nový Jičín 5:4 (po s.n.) | Poruba 2011 – Havířov 1:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:2 (0:1, 5:0, 1:1)
HK Baník Karviná
Středa 26.09.2012, 17:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:06
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tak ještě hosté snižují na 2:6. Odražený puk se dostal na modrou k PAVLOVI KOWALCZYKOVI, který tvrdou ranou trefil místo pod horní tyčí Plškovy brány. Asistence: Martin Tomášek, Libor Pavliš.
     
    47:54
    Vsetín vstřelil branku!
    Po chybě Pavla Kowalczyka se dostal do protiútoku Brezáni, který zkusil zakončit, ale Smolka vyrazil před sebe, kde stál JAN PODEŠVA a ranou pod horní tyč navyšuje vedení. Asistence: Mário Brezáni.
     
    39:34
    Vsetín vstřelil branku!
    Třetinu snů zažívají vsetínští a vedou už 5:1! Tentokrát se do samostatného úniku dostal MARTIN KUBO a byl faulován, ale ještě se dokázal zkoncentrovat a střelou do horního růžku překonává Smolku.
     
    31:34
    Vsetín vstřelil branku!
    Lapač jásá, protože Vsetín střílí už čtvrtou branku utkání! Vítek ujel do akce dva na jednoho s Vaňkem, ale rozhodl se vypálit místo přihrávky, jenomže Smolka propustil puk na druhou tyč, kde byl připraven DANIEL VANĚK a trefil odkrytou klec. Asistence: David Vítek, František Zúbek.
     
    27:35
    Vsetín vstřelil branku!
    Valaši navyšují vedení o dvě branky! MAREK DUBEC dostal puk na modrou čáru a jel sám na Iláše, a i když byl obtěžován obráncem zakončil zkušeně bekhendem k tyči. Asistence: Juraj Tichý.
     
    23:06
    Vsetín vstřelil branku!
    Obrat skóre z kraje druhé třetiny! ADAM MIKŠOVSKÝ získal puk ve středním pásmu po přihrávce od Dubce a svou rychlostí se dostal před obránce a sám před Ilášem zakončil stylem po Forsbergovsku. Asistence: Marek Dubec.
     
    21:53
    Vsetín vstřelil branku!
    Tak i z nahození ze středního pásma se dá vstřelit branka! JAN PODEŠVA bekhendem nahodil puk před Iláše, který před ním skočil a pod rukou propadl do sítě! Bez asistence.
     
    09:28
    Karviná právě vstřelila branku!
    Chybu v rozehrávce Vsetína trestá přesnou ranou z mezikruží do horního růžku MARTIN TOMÁŠEK. Asistence: Brandon Contratto.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 22. Podešva, 24. Mikšovský (Dubec), 28. Dubec (Tichý), 32. Vaněk (Vítek, Zúbek), 40. Kubo, 48. Podešva (Brezáni) - 10. Tomášek (Contratto), 58. Kowalczyk (Tomášek, Pavliš)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek - Farda, Vrba, Vodák, Tichý, Žabčík, Tesařík - Zúbek, Vaněk, Vítek, Dubec, Korčák, Mikšovský, Kubo, Podešva, Brezáni, Kajaba, Holík.
    HK Baník Karviná: Iláš (28. Smolka) - Krause, Kowalczyk, Vnenk, Javín, Deutch, Sznapka - Pavliš, Tomášek, Badžo, Samiec, Blatoň, Řezáč, Moravec, Mikšan, Rosůlek, Mareček, Číhal, Miczek, Contratto.

    Rozhodčí: Volf - Dučák, Vožda

    Diváci: 1124
    bahis siteleri