Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Středa 26.09.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Zápas končí výhrou hostů, kteří ve třetí třetině sice přišli o svůj dvougólový náskok, když se trefil Mozr, ale nakonec vše rozhodl střelou do prázdné branky Brzák.

    Já Vám děkuji za pozornost, přeji Vám hezký zbytek dne a někdy příště u onlajnů z Kotliny - Napočtenou! (19:06:53)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Gólu Rebelů bylo dosaženo až po odpískání, proto se vhazovalo před brankou Patrika Ašenbrennera. Nakonec udeřilo na druhé straně, jelikož Rebelové odvolali Vaněčka z branky, ovšem nedokázali vyhrát buly a do prázdné klece kotouč zavezl STANISLAV BRZÁK, který tak definitivně rozhodl dnešní utkání! Asistence: Jakub Durdil.
     
    59:01
    Ovšem tam ani nemusel jet, jelikož Mladá Boleslav vyhrála buly a v útočné třetině pálil z pravého křídla David Bašus, který však trefil jen betony připraveného Vítka Vaněčka.
     
    58:27
    Zakázané uvolnění Mladé Boleslavi znamená šanci pro Rebely. Ti se nyní nevzali oddechový čas, ale Vaněček zůstává napůl cesty na střádačku.
     
    58:17
    Rebelové opět vyvážejí kotouč a snaží se ohrozit hostujícího muže s maskou, který však zatím stále odolává a puk za svá bedra nepouští.
     
    57:36
    V oslabení se však kupředu dostal Liridon Dupljaku, který se prokličkoval až k zakončení, ale jeho střela skončila mimo tři červené tyče Ašenbrennerovy branky.
     
    57:26
    Rebelové se téměř vzdávají šance na srovnání. Dominik Cívka (HBR) zabránil akci soupeře jen za cenu faulu a míří na trestnou lavici za vysokou hůl.
     
    56:39
    Krajcigr nahodil kotouč do útočné třetiny, kde se hrací gumy chopili mladoboleslavští a dokonce i zahrozili. Kupředu pílil Jakub Plíšek, ale výborně mu zabránil ve zdárném dokončení akce Liridon Dupljaku.
     
    55:19
    Jakub Šír se pobíjel do mezikruží, odkud by rád ohrozil branku Rebelů, ale to mu nebylo umožněno dobrou obrannou prací Jana Krajcigra, který mu puk vypíchl z hole.
     
    54:06
    Rebelové předvedli náznak akce, když se vydali kupředu, ale v útočném pásmu přišli o kotouč a na druhou stranu mířila Mladá Boleslav, která nyní vsadila na defenzivní kartu a pouze nahazuje kotouče, které míří povětšinou mimo Vaněčkovy tyče.
     
    53:07
    Jenže Rebelové se opět snažili bleskově dostat na dostřel Ašenbrennerovi, ale ten si poradil s klouzajícím pukem a na brankovišti jej pokryl před dojíždějícím Rebelem.
     
    52:41
    Rebelové se tak tak drželi v obranném pásmu Mladé Boleslavi, ale nakonec se neudrželi a hosté se osvobodili výhozem do střední třetiny někam do oblasti středového kruhu.
     
    51:56
    Rebelové ožili a tlačí se kupředu! Nyní dělají problémy mladoboleslavské obraně, ale zatím nedokázali ohrozit Patrika Ašenbrennera.
     
    51:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové snižují stav zápasu ze svého pohledu na 1:2 a dostávají se tak na dostřel Mladé Boleslavi! Havlíčkův Brod se po vyhraném buly dostal ke střele od modré čáry, která způsobila velký zmatek před brankou Patrika Ašenbrennera. Ke kotouči se nakonec dostal ŠTĚPÁN MOZR, který tak premiérovou brankou v sezoně přibližuje Rebely k vytouženému vyrovnání! Bez asistence.
     
    50:45
    Vojtěch Němec se snažil napravit chybu svého spoluhráče, ale výborně jej odbránil Rostislav Klofáč a píská se tak zakázané uvolnění Mladoboleslavským.
     
    49:48
    Dvakrát se snažil zahrozit domácí Matias Mäki, ale ani jednou nedokáza projít přes útočnou modrou čáru, respektive přes mladoboleslavské obránce zde bránící.
     
    48:57
    Krajcigr s Cívkou nyní doráželi na mantinelu na Bašuse, jenž zalehl v rohu kluziště kotouč. Sudí Tomáš Veselý vykazuje hru do středního pásma.
     
    48:27
    Po odpískaném postavení útočícího hráče v brankovišti, kterého se dopustil Ďurač, se vhazovalo se středním pásmu. Buly vyhrála Mladá Boleslav a po přejetí modré čáry pálil Hercig, ale našel jen místo v náručí Vítka Vaněčka.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 52. Mozr - 11. Krupička (Brzák), 25. Durdil, 60. Brzák (Durdil)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Č. Novák) – Cívka, Ludvík „C“, Přibyl, Klofáč, Hlídek, Bancíř, L. Vala, Ficek, Mendl, Krajcigr, Polák, Krajhanzl, Mozr, Málek, D. Vala, Dupljaku, Mäki
    BK Mladá Boleslav: Ašenbrenner (Jan Plíšek) – Verner, Semrád, Nastoupil, Šír, Bašus, Jakub Plíšek „C“, Hercig, Nedbal, Černý, Krupička, Pravda, Ďurač, Švejda, Brzák, Marks, Němec, Tržický, Groer, Durdil

    Rozhodčí: Tomáš Veselý - Viktor Novák, David Potůček
    bahis siteleri