Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Středa 26.09.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Gólu Rebelů bylo dosaženo až po odpískání, proto se vhazovalo před brankou Patrika Ašenbrennera. Nakonec udeřilo na druhé straně, jelikož Rebelové odvolali Vaněčka z branky, ovšem nedokázali vyhrát buly a do prázdné klece kotouč zavezl STANISLAV BRZÁK, který tak definitivně rozhodl dnešní utkání! Asistence: Jakub Durdil.
     
    51:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové snižují stav zápasu ze svého pohledu na 1:2 a dostávají se tak na dostřel Mladé Boleslavi! Havlíčkův Brod se po vyhraném buly dostal ke střele od modré čáry, která způsobila velký zmatek před brankou Patrika Ašenbrennera. Ke kotouči se nakonec dostal ŠTĚPÁN MOZR, který tak premiérovou brankou v sezoně přibližuje Rebely k vytouženému vyrovnání! Bez asistence.
     
    24:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Mladoboleslavští odskakují na rozdíl dvou branek, což působí domácím hokejistům značné potíže! Rebelové nedokázali vyhodit puk ze své třetiny a ke kotouči se tak dostal volný JAKUB DURDIL, který si pohrál a Vaněčkem a zasunul puk za jeho záda! Rebelové nyní musí dotahovat již dvougólovou ztrátu. Bez asistence.
     
    10:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Rebelové po vlastní chybě inkasují a Mladá Boleslav otevírá gólový účet střetnutí! Po pasáži hry, kdy se žádný z týmů neudržel na kotouči jej nahodili hosté za Vaněčkovu branku. Domácí gólman puk zachytil a rozehrál, ale na pravém mantinelu přišel domácí bek o puk a hrací guma se dostala před bránu, kde ji vydoloval Stanislav Brzák, který našel backhandem VÁCLAVA KRUPIČKU, který puk přišpendlil pod horní tyč a nedal Vaněčkovi šanci! Asistence: Stanislav Brzák.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 52. Mozr - 11. Krupička (Brzák), 25. Durdil, 60. Brzák (Durdil)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Č. Novák) – Cívka, Ludvík „C“, Přibyl, Klofáč, Hlídek, Bancíř, L. Vala, Ficek, Mendl, Krajcigr, Polák, Krajhanzl, Mozr, Málek, D. Vala, Dupljaku, Mäki
    BK Mladá Boleslav: Ašenbrenner (Jan Plíšek) – Verner, Semrád, Nastoupil, Šír, Bašus, Jakub Plíšek „C“, Hercig, Nedbal, Černý, Krupička, Pravda, Ďurač, Švejda, Brzák, Marks, Němec, Tržický, Groer, Durdil

    Rozhodčí: Tomáš Veselý - Viktor Novák, David Potůček
    bahis siteleri