Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Středa 26.09.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Gólu Rebelů bylo dosaženo až po odpískání, proto se vhazovalo před brankou Patrika Ašenbrennera. Nakonec udeřilo na druhé straně, jelikož Rebelové odvolali Vaněčka z branky, ovšem nedokázali vyhrát buly a do prázdné klece kotouč zavezl STANISLAV BRZÁK, který tak definitivně rozhodl dnešní utkání! Asistence: Jakub Durdil.
     
    57:26
    Rebelové se téměř vzdávají šance na srovnání. Dominik Cívka (HBR) zabránil akci soupeře jen za cenu faulu a míří na trestnou lavici za vysokou hůl.
     
    51:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové snižují stav zápasu ze svého pohledu na 1:2 a dostávají se tak na dostřel Mladé Boleslavi! Havlíčkův Brod se po vyhraném buly dostal ke střele od modré čáry, která způsobila velký zmatek před brankou Patrika Ašenbrennera. Ke kotouči se nakonec dostal ŠTĚPÁN MOZR, který tak premiérovou brankou v sezoně přibližuje Rebely k vytouženému vyrovnání! Bez asistence.
     
    44:45
    Padesát tři vteřin budou hrát Rebelové v přesilovce pět na tři. Na trestnou lavici míří Jakub Plíšek (MBL) za nedovolené bránění! Rebelové si vybírají time-out.
     
    43:38
    Nepříjemnost pro výběr trenéra Jana Křivohlávka. Na trestnou lavici míří Ondřej Černý (MBL), který si odpyká trest za nedovolené bránění. Faulu se provinil v útočné třetině.
     
    39:00
    Rebelové byli natlačeni před Ašenbrennerovou brankou, ale nedokázali se dostat k jejímu ohrožení. Když už se k němu dostali, tak jej zablokovali obráci. Následně podťal Poláka Dominik Marks (MBL), který míří na trestnou lavici.
     
    37:38
    Rebelové ujížděli do akce dva na jednoho! Matias Mäki dostal nahrávku na brankoviště od Štěpána Mozra, ale byl už moc z úhlu, jelikož Mozr musel přehazovat hůl padajícího obránce, a tak trefil jen hruď Ašenbrennera, který měl nyní i dostatek štěstí!
     
    32:28
    Jakub Durdil (MBL) však rychle vrací Rebelům výhodu zpět! Podrazil totiž jednoho z domácích hokejistů a míří tak do míst, odkud předtím vyšel Groer.
     
    30:07
    Ovšem přesilovku si zahraje také domácí družina. Ve středním pásmu se hákováním provinil Tomáš Groer (MBL), který si tak posedí na trestné lavici. Jak dlouho? To bude záležet na Rebelech. Základní sazba jsou dvě minuty.
     
    27:50
    Další komplikace pro mladé Rebely. Ti byli nyní drženi před Vaněčkem pod zámkem a nakonec chtěl Martin Polák (HBR) vyhodit kotouč ven ze třetiny, což se mu povedlo, ale dostal jej na tribunu a půjde ven za zdržování hry.
     
    26:44
    Mäki s Cívkou si neporozuměli a kupředu se vydala Mladá Boleslav. Brzák se s Jakubem Plíškem dostali do nájezdu dva na jednoho, ale vše zadrbal Stanislav Brzák, jenž nepodal přesnou nahrávku!
     
    24:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Mladoboleslavští odskakují na rozdíl dvou branek, což působí domácím hokejistům značné potíže! Rebelové nedokázali vyhodit puk ze své třetiny a ke kotouči se tak dostal volný JAKUB DURDIL, který si pohrál a Vaněčkem a zasunul puk za jeho záda! Rebelové nyní musí dotahovat již dvougólovou ztrátu. Bez asistence.
     
    17:17
    Rebelové budou hrát dvě minuty přesilovku pět na tři! Na trestnou lavici míří Stanislav Brzák (MBL) za napadení a David Bašus (MBL) za vražení na hrazení!
     
    15:11
    Do nájezdu dva na jednoho se dostal Tomáš Verner, kterému se do cesty postavil obránce, a tak musel vystřeli. Jeho pokus Vaněček vyrazil. Po následném zmatku střílel od modré čáry Brzák, ale domácí muž s maskou byl připraven a puk vyrazil k pravému hrazení!
     
    12:07
    Vzájemné vyloučení za hrubost. Za hosty pyká Tomáš Tržický (MBL) a za Rebely míří na trestnou lavici Martin Polák (HBR). Oba hráči se dostali do potyčky, kterou roztrhli oba sudí.
     
    10:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Rebelové po vlastní chybě inkasují a Mladá Boleslav otevírá gólový účet střetnutí! Po pasáži hry, kdy se žádný z týmů neudržel na kotouči jej nahodili hosté za Vaněčkovu branku. Domácí gólman puk zachytil a rozehrál, ale na pravém mantinelu přišel domácí bek o puk a hrací guma se dostala před bránu, kde ji vydoloval Stanislav Brzák, který našel backhandem VÁCLAVA KRUPIČKU, který puk přišpendlil pod horní tyč a nedal Vaněčkovi šanci! Asistence: Stanislav Brzák.
     
    09:00
    Tržický přišel v útočné třetině o kotouč a dva na dva uháněli Matias Mäki a Liridon Dupljaku. První jmenovaný našel po přejetí modré čáry svého spoluhráče, který backhandem trefil jen betony Ašenbrennera.
     
    05:18
    Rebelové dokázali rychle vyhodit, ale do rozhozené obrany Havlíčkova Brodu následně vlétl Dominik Marks, jenž uháněl sám na Vaněčka, který přilepil betony na zem a podržel Rebely!
     
    04:57
    Máme zde první vyloučení zápasu. Marek Bancíř (HBR) se snažil vyhodit kotouč po mantinelu ven ze třetiny, ale trefil čistě ochrannou síť.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 52. Mozr - 11. Krupička (Brzák), 25. Durdil, 60. Brzák (Durdil)


    BK Havlíčkův Brod: Vaněček (Č. Novák) – Cívka, Ludvík „C“, Přibyl, Klofáč, Hlídek, Bancíř, L. Vala, Ficek, Mendl, Krajcigr, Polák, Krajhanzl, Mozr, Málek, D. Vala, Dupljaku, Mäki
    BK Mladá Boleslav: Ašenbrenner (Jan Plíšek) – Verner, Semrád, Nastoupil, Šír, Bašus, Jakub Plíšek „C“, Hercig, Nedbal, Černý, Krupička, Pravda, Ďurač, Švejda, Brzák, Marks, Němec, Tržický, Groer, Durdil

    Rozhodčí: Tomáš Veselý - Viktor Novák, David Potůček
    bahis siteleri