Omsk – Novokuzněck 3:2 (po pr.) | Barys – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
Magnitogorsk – Lev 6:1 (kon.) | N.Novgorod – Doněck 3:4 (po s.n.) | Petrohrad – Ufa 7:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:3 (1:1, 0:0, 3:2)
CSKA Moskva
Čtvrtek 27.09.2012, 15:00 • Zimní aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše, příjemný zbytek odpoledne. (17:14:14)
     
    Nádherné třetí dějství nakonec přineslo i tento rok vítěze v podobě Čeljabinsku. Ten si nakonec za svou aktivitu tři body přece jenom zasloužil. A to přitom v zápase ani jednou nevedl! Za stavu 3:3 ale rozhodla o konečném skóre 4:3 nenápadná, za to pracovitá čtvrtá lajna Traktoru, a to navíc minutu a půl před koncem. Moskevský celek si zápas pokazil úplně sám, hned třikrát mohl průběžné vedení udržet, ale nepodařilo se mu to.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Kuzněcov se dostal do ofsajdu. Chtěl přitom udržet puk v útočném pásmu. Bryzgalov je jinak dávno pryč z branky, teď do ní ovšem musí zpátky, protože hra se přesunuje do středního pásma.
     
    58:59
    Bulis vyhrál vhazování. Pokud Čeljabinsk nebude, tak říkající, blbnout, měl by už vedení v přesile udržet.
     
    58:54
    Velké emoce na ledě. A. Radulov (MOS) má nyní velký nehezký proslov směrem k rozhodčímu. Div že mu nechce jednu ubalit. A dostává trest do konce utkání. Celkový trest rovná se číslům 2+10+20 minut. Tohle CSKA vůbec nepomáhá.
     
    58:30
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Exploze na stadionu v Čeljabinsku! To byla ale nádhera. Skvěle to udělal Glinkin, borec čtvrté pětky. Zajel si za bránu, dlouho se mazlil s pukem, až zadovkou v pravý moment našel ANDREJE POPOVA, který sám u tyčky neměl problém skórovat. Bryzgalov se již nestačil přemístit. Asistence: Anton Glinkin.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty základní hrací doby. CSKA bude rád, když remízu udrží alespoň do prodloužení. Traktor je odvážnější i nebezpečnější.
     
    57:22
    Hezky to teď udělal Bulis. Ten na druhé straně kluziště našel najíždějícího Kuzněcova, jehož pokus ovšem byl nepřesný. Vhazovat se bude před Bryzgalovem.
     
    56:32
    Hosté se pro tuto chvíli pouze brání. Belov nyní na vlastní polovině přemýšlí, jak že se protlačit k vedoucímu gólu.
     
    55:34
    Glinkin hezky zaspolupracoval s Popovem a vypálil. Bryzgalov měl s jeho pokusem velké potíže. CSKA je nyní pod velkým tlakem.
     
    54:24
    Hosté v plném počtu.
     
    54:19
    ... nakonec vypálil Čistov, jenže Bryzgalov se mezi třemi tyčemi nenechal překvapit. Tohle zřejmě nebude využitá přesilovka.
     
    53:27
    Traktor zbytečně pokazil přihrávku a Belov jí už v útočném pásmu neudržel. Vše tak musí začít odznova...
     
    52:46
    I v oslabení se CSKA dostal do protiútoku. A Garnett musel řešit hodně nebezpečný pokus ze strany Spruktse. Takhle by Čeljabinsk přesilovku hrát neměl...
     
    52:24
    Bulis byl ihned po vhazování udeřen do obličeje Grabovským (MOS). A domácí budou mít přesilovku.
     
    52:15
    Kuzněcov probruslil vším, co mu stálo v cestě, a z levé strany vystřelil. Bryzgalov si s jeho nelehkou střelou věděl rady.
     
    50:10
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují. Traktor se vrací zpátky do zápasu! Po rychle vyhraném buly Kontioly prostřelil skvěle Bryzgalova ANDREJ KOSTICYN, na jehož dělovku prostě neměl hostující gólman žádný nárok. Asistence: Petri Kontiola.
     
    49:58
    Mäenpää pokazil přihrávku, a tak mohl vypálit z velmi dobré pozice Čistov. Jenže proti jeho pokusu se fantasticky vytasila Bryzgalovova lapačka.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 20. Belov (Kontiola), 49. Kontiola (Belov), 51. Kosticyn (Kontiola), 59. Popov (Glinkin) - 2. Kvaša (Dacjuk), 46. Rjasenskij (Dacjuk), 50. Grabovskij (Guskov)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) - Katičev, Razin, Quint, Rjabykin, Belov, Vasilčenko, Šinin, Něstěrov - Suglobov, Panov, Antipov - Čistov, Bulis, Kuzněcov - Jakucenja, Kontiola, Kosticyn - Popov, Glinkin, Karpov
    CSKA Moskva: Bryzgalov (Proskurjakov) - Mäenpää, Rjasenskij, Děnisov, Rylov, Sergejev, Guskov, Marčenko, Gimajev - I. Radulov, Persson, A. Radulov - Zubov, Kvaša, Dacjuk - Žarkov, Kugryšev, Grabovskij - Sprukts, Barbašev, Ljubimov

    Rozhodčí: Belov, Bondar - Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 7500
    bahis siteleri