Havířov – Přerov 9:1 (kon.) | HC Kladno – Sparta 4:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
Vsetín – Olomouc 8:1 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 2:6 (kon.) | Motor ČB – Písek 3:4 (kon.)
Jihlava – Pardubice 5:7 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:4 (0:0, 2:3, 1:1)
IHC Králové Písek
Pátek 12.10.2012, 18:00 • Budvar aréna • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:50
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A máme tu drama! Budějovičtí dvě minuty před koncem třetí třetiny snižují na rozdíl jediné branky. Důrazný v brankovišti byl Pavel SAMOHEJL. Asistence: Smejkal.
     
    43:35
    Písek právě vstřelil branku!
    Co je to platné, že mají domácí více ze hry, když branky dávají hosté. Uplně sám se před Trelcem zjevil Petr DUDÁK, který měl dost času na zamíření a nedal domácímu brankáři šanci. Asistence: Duchoň, Volf.
     
    36:25
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Bojovná hra domácích nese své ovoce. Domácí vybojovali kotouč v útočné třetině, Krátoška ho posunul na PAŠKA a ten vymetl pavučiny Mazuchovy branky. Asistence: Krátoška.
     
    31:37
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Od modré čáry vystřelil Jakub ŠUHAJ a Trelc se jen bezmocně ohlédl za svá záda. Asistence: Hanus, Schwamberger.
     
    27:03
    Písek právě vstřelil branku!
    Písečtí ujížděli dva na jednoho a situaci vyřešili jak nejlépe mohli. Březina nahrál HANUSOVI a ten nedal Trelcovi v budějovické brance šanci. Asistence: Březina
     
    23:32
    Písek právě vstřelil branku!
    Tomu se říká odpověď. SCHWAMBERGER vystřelil zápěstím z vrcholu kruhů a kotouč propadl Trelcovi mezi rukou a tělem. Asistence: Šuhaj.
     
    22:54
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Velký důraz v brankovišti předvedl Jan MICHÁLEK, který se nejlépe zorientoval a dorazil střelu Petra Panáčka za Mazuchova záda. Asistence: Panáček.

    Jakub Musil

    Branky a nahrávky: 23. Michálek (Panáček), 37. Mazuch (Krátoška), 58. Samohejl (Smejkal) - 24. Schwamberger (Šuhaj), 28. Hanus (Březina), 32. Šuhaj (Hanus, Schwamberger), 44. Dudák (Duchoň, Volf)


    Banes Motor České Budějovice: Trelc (Sova) - Kutiš, Žáček, Břečka, Piegl, Matoušek, Vavřík, Malovec, Kadlec - Prokeš, Krátoška, Smejkal, Samohejl, Pašek, Vácha, Michálek, Koupal, Ruda, Panáček, Brož, Suchánek.
    IHC Králové Písek: Mazuch (Pechek) - Hájek, Hřebíček, Červinský, Horaždovský, Koutenský, Hanus, Schwamberger, Vlk, Dudák, Rod, Březina, Duchoň, Šuhaj, Volf, Marcilis, Točík.
    bahis siteleri