Havlíčkův Brod – Kolín 3:4 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 5:2 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 2:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (3:1, 0:1, 0:2)
SC Marimex Kolín
Pátek 12.10.2012, 18:00Liga juniorů
Partner:
     
    45:17
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Kolín snižuje po minutě svého vlastního oslabení. Těsně po buly v obranném pásmu domácích vyřešil Chaloupka akci dvou na jednoho nahrávkou na ADAMA HERWIGA, který pohotově překonal ležícího Bernarda.
    Asistence: Petr Chaloupka
     
    43:31
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Je srovnáno. Bernard nejprve zasahoval proti střele Zumra, kterou tak tak vyrazil. Jenže puk se dostal k holi ADAMA HERWIGA, který nepříliš tvrdým "dloubákem" nasměroval puk pod víko.
    Asistence: Dominik Zumr
     
    34:33
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kozlové přeci jen snižují. Krátce po Kubátově odchodu z trestné založili hosté útok. Nejprve střílel Dominik Zumr. K odraženému touši se ale probojoval jeho kolega PETR CHALOUPKA a svižnou bombou překonal přesouvajícího se Bernarda.
    Asistence: Dominik Zumr
     
    16:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští nevyšují skóre. Krátce po Spitzerově opuštění trestné lavice se ke slovu dostali opět domácí. Protivný zavezl do pásma puk a adresoval jej najetému TOMÁŠI CHLUBNOVI, který s jistotou procedil bezmocného Moravce.
    Asistence: David Protivný
     
    12:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš - dostaneš. Série neproměněných šancí Kozlů je potrestána. Po Křesťanově propagační střele se k puku procpal rozjetý VLADIMÍR SZILVA a neomylně vsítil nad Moravcovu vyrážečku.
    Asistence: Vítek Křesťan
     
    06:06
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Na další akci už ale domácí gólman nestačil. Po závaru před Bernardovou klecí se puku nejprve dotkl Pavel Šifta. Puk jel po ledě pomalu. JOSEF SPITZER jej ale doklepnul k Bernadvově pravé tyči.
    Asistence: Pavel Šifta
     
    04:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové využívají přesilovku. Nejprve tvrdě pálil Protivný. Puk se od brankáře odrazil, ovšem šťastně pro JANA KUBÁTA, který se dorážkou přesně mezi Moravcovy nohy nemýlil.
    Asistence: David Protivný

    Luboš Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Kubát (Protivný), 12. Szilva (Křesťan), 17. Chlubna (Protivný) - 7. Spitzer (Šifta), 35. Chaloupka (Zumr), 44. Herwig (Zumr), 46. Herwig (Chaloupka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Bernard (Hlávka) - Doležal J., Křesťan, Kubát, Kříž, Hošek - Jelínek, Zdražil, Szilva, Žemlička, Hynek, Chlubna, Brebera, Protivný.
    SC Marimex Kolín: Moravec (Hermann) - Chaloupka "A" , Kadlec "C", Fiala, Chmelař, Topol, Skála - Herwig, Zumr, Vágner, Kočí M., Spitzer, Šifta, Kočí T., Pospíšil, Minarčík, Nedbal.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Lukáš Klouda, Lukáš Rampír
    bahis siteleri