Rudá armáda – Patriot Budapešť 6:1 (kon.) | HK Riga – K. Vary 3:2 (kon.)
konec
HK Riga
3:2 (0:0, 3:1, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 20.10.2012, 16:00MHL
Partner:
     
    46:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští hokejisté se vracejí zpět do hry. Jurák se nejlépe dokázal zorientovat v závaru před brankou soupeře a dokázal přihrát JAKUBU FLEKOVI, který puk dorazil do branky. Asistence: Roman Jurák.
     
    28:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Puk se odrazil k ŠŤEPÁNU CSAMANGOVI, který neměl problém s dorážkou a přehodil tak ležícího gólmana. Asistence: Dominik Pískoř.
     
    27:38
    Riga právě vstřelila branku!
    NIKOLAS ELISEEV z úhlu najížděl na Habala a dokázal ho překonat. Asistence: Miks Lipsbergs.
     
    25:16
    Riga právě vstřelila branku!
    RUSTAM BEGOVS tečoval nahození od Lipsbergse a navyšuje na rozdíl svou branek. Asistence: Kriš Lipsbergs, Richards Bukarts.
     
    20:05
    Riga právě vstřelila branku!
    Pět sekund - i taková doba může v ledním hokeji od úvodního vhazování stačit ke vstřelení branky. Potvrdil to NIKOLAJ ELISEEV, který vyhrál vhazování a vydal se rovnou do útočného pásma, odkud tahem vymetl horní růžek Habalovy branky. Bez asistence.

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 21. Eliseev, 26. Begovs (K. Lipsbergs, Bukarts), 28. Eliseev (M. Lipsbergs) - 29. Csamango (Piskoř), 47. Flek (Jurák)


    HK Riga: Skrējieniem, Bukarts, Augstkalns, Golovkovs, Ozols, Kurmis, Ševčenko, Smirnovs, Kondrats, M. Lipsbergs, Lavrovs, Gudlevskis, Dīķis, Zvirbulis, Siksnis, Birzitis, Straupe, Tsimermanis, Shkuratov, K. Lipsbergs, Upītis, Eliseev
    HC Energie Karlovy Vary: Tomeček, Chalupa, Flek, Klimíček, Šik, Kverka, Novák, Kvapil, Jurák, Dvořák, Harkabus, Schusser, Vrána, Krajčovič, Csamango, Habal, Sýkora, Kohout, Piskoř, Zadražil, Troška
    bahis siteleri