Motor ČB – Pardubice 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 3:4 (kon.) | Třinec – Vítkovice 5:2 (kon.)
Litvínov – Zlín 1:4 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:2 (po pr.) | Kladno – Sparta 5:1 (kon.)
Plzeň – K. Vary 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 28.10.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Ještě jedno vyloučení. Voráček obdržel dvouminutový trest za krosček.
     
    54:59
    Oceláři jdou do čtyř. Na trestnou lavici usedá Lukáš Zíb, který se provinil sekáním. Příští dvě minuty budeme hrát ve čtyřech na obou stranách, pak Oceláři dokončí svou přesilovku.
     
    54:25
    Třinecká situace se zlepšuje. Josef Hrabal ve svém obličeji pocítil hokejku hostujícího Michala Barinky. Hostující obránce od rozhodčích vyfasoval čtyři minuty za hru vysokou holí. Oceláře čeká minutová přesilovka pěti proti třem.
     
    53:26
    Důvodem Růžičkova nezdaru mohl být faul Tomáše Voráčka, který v rozhodujícím okamžiku zahákoval nejlepšího střelce soutěže. Voráček si odsedí dvě minuty.
     
    46:24
    Oceláři nejen, že inkasovali, ještě ke všemu jdou do tří. Na trestnou lavici byl poslán Lukáš Zíb, který se provinil sekáním.
     
    44:55
    Rozhodčí vylučují. Na hostující straně je vyloučen Marek Malík (2 min + 5 min + DKU - hrubost). Za Oceláře pak Rostislav Klesla (2 + 2 min - hrubost + 10 min osobní trest - nesportovní chování) a David Květoň (2 min - sekání). Hraje se ve čtyřech na obou stranách, po čtyřech minutách začne minutová přesilovka Třince.
     
    42:50
    Na Hrubce dotíral hostující Roman Szturc. Ten si ale počínal až přehnaně, rozhodčí ho proto posílají na trestnou lavici, kde si Szturc odsedí dvě minuty za sekání.
     
    39:43
    Tlak Slezanů bude pokračovat. Do dobré šance se dostával Květoň, který by už zakončoval do volné části branky, kdyby ho nepodrazil Petr Strapáč. Ten za svůj počin dostal dvě minuty, za podražení.
     
    35:41
    Sotva Slezané ubránili jedno oslabení, už jdou do dalšího. Josef Hrabal chtěl vyhodit kotouč, trefil ale jen hostující střídačku. Dvě minuty - zdržování hry.
     
    33:36
    Vítkovičtí mají k dispozici další přesilovku. Na trestnou lavici usedá Tomáš Klouček, který se provinil hákováním.
     
    26:39
    Třinecká situace se komplikuje mnohem víc! Na brankovišti se nedovoleného zákroku dopustil Rostislav Klesla, který krosčekoval dotírajícího Szturce.
     
    26:14
    Hosté se dostávají do nadějné situace. Na trestnou lavici si ke Galvasovi přisedne také Radek Bonk, který nedovoleně zastavil únik Lukáše Klimka. Vítkovice čeká 92 vteřin dlouhá přesilovka čtyř proti třem.
     
    25:46
    Před třineckým brankoviště se vzájemně pošťuchovali třinecký Lukáš Galvas a hostující Jiří Burger. Rozhodčí nakonec vyloučil oba, domácího beka za krosček, vítkovického kapitána za sekání. Pokračujeme se čtyřmi hráči na obou stranách.
     
    19:40
    Hosté budou pro příštích deset minut postrádat Karola Slobodu, ten totiž, za protesty, od sudích obdržel desetiminutový osobní trest.
     
    17:45
    Hosté si ještě v závěru první periody zahrají početní výhodu, na trestnou lavici usedl Martin Lojek, jenž se provinil sekáním.
     
    11:57
    Hosté si zahrají první přesilovku. Při vhazování si nedovoleně počínal Lukáš Zíb, kterého sudí Polák poslal na dvě minuty za sekání.
     
    04:16
    Znemožnili mu to ale nedovoleným způsobem. Na trestnou lavici usedá Marek Malík, který hákoval Růžičku. Malík si odsedí dvě minuty.
     
    01:05
    Slezané si zahrají první početní výhodu. Tomáš Voráček nedovoleně bránil Martina Adamského, Voráček si odsedí dvě minuty.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 5. Zagrapan (Bonk, Růžička), 10. Zagrapan (Bonk, Zíb), 25. Růžička (Peterek, Zagrapan), 52. Bonk (Růžička, Zagrapan), 55. Bonk (Růžička, Zíb) - 32. Szturc (Strapáč), 47. Ujčík (Sloboda, Burger)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) - Hrabal, Zíb, Kesla, Galvas, Klouček, Lojek - Růžička, Bonk, Zagrapan - Orsava, Peterek, Adamský - Rákos, Polanský, Květoň - Klimenta, Podešva, Hrňa.
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Rehák, Sloboda, Malík, Voráček, Štencel, Barinka – Szturc, Strapáč, Šedivý – Klimek, Burger, Ujčík – Svačina, Roman, Huna – Walker, Hlinka, Kucsera.

    Rozhodčí: Homola, Polák - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri