Chanty-Mansijsk – Omsk 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Minsk 3:4 (po pr.) | Čeljabinsk – Čerepovec 3:1 (kon.)
Magnitogorsk – Viťaz 4:1 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 3:4 (po s.n.) | CSKA Moskva – Chabarovsk 6:2 (kon.)
Kazaň – N.Novgorod 4:0 (kon.) | Petrohrad – Doněck 9:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 5:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pátek 02.11.2012, 14:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    SERGEJ MOZJAKIN využívá dvojnásobnou přesilovou hru svého mužstva. Hrál si s pukem v levého kruhu a mířil do horního růžku Kasutinovy branky. Nakonec vypálil a střela tam přesně zapadla. Asistence: Sergej Gončar.
     
    44:10
    Metallurg právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN proměňuje i další přesilovou hru. Dostal přihrávku na slepo na zadní tyč Kasutinovy branky a už pro něj nebyl problém umístit puk do prázdné branky. Asistence: Sergej Mozjakin.
     
    40:22
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu třetí třetiny se trefil domácí VIKTOR ANTIPIN, který dostal parádní pas od Mozjakina a z mikruží prostřeluje Kasutina, který nedokázal na tuto střelu z první zareagovat. Využítá přesilová hra. Asistence: Sergej Mozjakin, Sergej Gončar.
     
    38:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A blesková odpověď na druhé straně za nahozeným pukem šel jako buldok DMITRIJ KAZIONOV a překonává zatím bezchybného Kasutina. Asistence: Mats Zuccarello.
     
    37:50
    Čechov právě vstřelil branku!
    Přímo z vhazování vyhrál Černov buly na svého spoluhráče za sebou ANTONA KOROLJOVA a prostřelil Gelašviliho. Asistence: Pavel Černov.

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 39. Kazionov (Zuccarello), 41. Antipin (Mozjakin, Gončar), 45. Malkin (Mozjakin), 55. Mozjakin (Gončar) - 38. Koroljov (Černov)


    Metallurg Magnitogorsk: Gelašvili (Ahonen) - Antipin, Birjukov, Gončar, Kabarov, Bondarev, Mišarin, Bernackij - Kulemin, Lisin, Malkin - Mozjakin, O'Reilly, Zuccarello - Hodgman, Platonov, Zdunov - Kazionov, Jakubov, Potěchin - Grigorenko.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Kasutin (Samonov) - Chafizullin, Troščinskij, Fahey, Golonkov, Kudinov, Markov, Busygin, Malevič - Hennessy, Timkin, Panarin - Bělousov, Koroljov, Černov - Dvurečenskij, Baďjukov, Kuljomin - Sergejev, Gillies, Lejnukin.

    Rozhodčí: Vasiljev, Kiseljov - Gordenko, Tomilov
    bahis siteleri