Poprad – Nitra 1:2 (kon.) | Trenčín – Žilina 5:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 2:3 (po s.n.)
Zvolen – Martin 4:1 (kon.) | Košice – Skalica 4:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 02.11.2012, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Tvoriacu sa šancu Martina v úvode záverečnej tretiny na zvrat v zápase zamietol Matej Síkela svojím prvým gólom v sezóne. Zvolen si v závere držal tlak, podarilo sa mu zvýšil na 4:1. Náskok v tabuľke je teda stále rovnaký, keďže druhá Nitra takisto zaknihovala víťazstvo. Do nedele sa teda zvolenskí hráči budú snažiť skrášliť momentálne 13-bodový náskok !

    Tento zápas pre vás komentoval Marián Fiam, prajeme príjemný zvyšok dňa ! (20:10:16)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Zvolen dal gól!
    Z rohu ľadovej plochy neskutočne nachádza Michal Chovan v ľavom kruhu LUKÁŠA JURÍKA, ktorý bez prípravy využíva to, že brankár hostí sa nestihol presunúť a zvyšuje strelou do poloprázdnej bránky náskok Zvolena ! Asistencie: Michal Chovan, Ján Mucha.
     
    59:32
    Hostia krátko pred tým faulovali, Tomáš Tupý je vylúčený za podrazenie.
     
    59:32
    Chovan a Škvaridlo v úniku, Chovan zakončoval iba do výstroje.
     
    59:20
    Podkonický zneškodnil šancu Martina,keď sťahovačkou okabátil útočiaceho hráča hostí a korčuluje dopredu, prihrávkou cez šírku ľadovej plochy nachádza Chovana, ten vnikol do pásma nedovolene, postavenie mimo hry.
     
    58:54
    Martinčania iba nahadzujú, znovu sa im však podarilo vytvoriť zhluk hráčov za bránkou HKm, ktorý bojovali o puk pri mantinely, situácia končí prerušením hry, Daniel Konc stratil kontakt s pukom.
     
    58:24
    Oddychový čas domácich.
     
    58:24
    Zvolen sa snaží vybojovať puk za vlastnou bránkou, následne sa pred domácu svätyňu dostáva Mikušovič, ten ani na dva krát neprekonáva skvelého Mareka Šimka, ktorý aj za asistencie obrancov vykryl priestor bránky a hostia tak nedokázali doraziť puk do poloprázdnej bránky.
     
    57:50
    Chovan predlžuje na Škvaridla, ten podržal puk v pásme, keď čakal na svojich spoluhráčov, následne vracia puk Chovanovi za bránku Šúreka, ktorý už ďalej nenašiel svojho spoluhráča efektívnou prihrávkou.
     
    56:47
    Vhadzovanie vyhrávajú domáci, Podkonický predlžuje na Hraška, ktorý strieľa k pravej tyči, Šúrek sa tentokrát blysol krásnym semaforom.
     
    56:23
    Brabenec bol natlačený na bránku počas útoku svojho tímu a posunul ju, vhadzuje sa po korektnom verdikte po pravici Šúreka.
     
    56:03
    Zakázané uvoľnenie hostí znamená presunutie hry pred Martina Šúreka, vhadzuje sa po jeho pravici.
     
    55:47
    Róbert Pukalovič strieľa cez obrancu mimo bránky, následne o pár minút strieľa Mikušovič, ktorý spracoval puk po prihrávke z druhej strany od Markoviča a vystrelil, puk však mieri mimo.
     
    54:45
    Hostia čakajú na šancu, tá však prichádza iba zriedka, keď Zvolenčania pochybia v obrane. Šimko a spol však hrajú aj dozadu vynikajúco.
     
    54:11
    Horský strieľal z pravého kruhu, Šimko puk vyrazil pred seba, Petruška sa snažil o dorážku, no zrušil ho Tomáš Škvaridlo, ktorý ho posiela k ľadu.
     
    53:46
    Hostia v plnom počte.
     
    53:18
    Brabenec krásne pedĺžil na Zuzina, Hraško sa ujal puku, od modrej čiary však iba predviedol iba prezentačnú strelu, ktorá končí vyhodením puku.
     
    52:39
    Milan Jurík puk vybojoval v strednom pásme, Zvolen sa následne usadil v pásme, dlhšie tam zotrval, keď zakombinoval, no domáci sa dostali z pásma sami, keď hráč na modrej nezachytil prihrávku.
     
    51:46
    Marek Horský je vylúčený za sekanie.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 25. Podkonický Andrej (Brabenec Kamil), 34. Škvaridlo Tomáš (Jurík Lukáš, Ťavoda Ján), 43. Síkela Matej (Méry Tomáš, Juraško Michal), 60. Jurík Lukáš (Chovan Michal, Mucha Ján) - 42. Markovič Jaroslav (Hollý Martin, Mikušovič Marek)


    HKM Zvolen: Šimko Marek (Cibuľa Igor) - Juraško Michal (A), Hraško Peter - Ťavoda Ján, Mucha Ján - Pokovič Lubor, Výborný Martin - Pichnarčík Michal, Šiška Michal - Zuzin Peter, Brabenec Kamil (A), Podkonický Andrej - Škvaridlo Tomáš, Jurík Lukáš (C), Chovan Michal - Puliš Radovan, Jurík Milan, Ďaloga Martin - Méry Tomáš, Huňady Patrik, Síkela Matej
    HK VITAR Martin: Šúrek Martin (Volienter Viktor) - Novotný Andrej (A), Beňa Adam - Pukalovič Róbert, Tupý Tomáš - Alekseev Roman, Perniš Ján - Zukal Marek, Danko Michal - Murček Michal, *Beran Michal (C), Petruška Tomáš - Markovič Jaroslav, Hollý Martin, Mikušovič Marek - Korytko Patrik, Horský Marek, Fadrný Ján (A) - Kentoš Jozef, Dírer Matej, Vartovník Lukáš

    Rozhodčí: D.Konc - R.Bednár, V.Snášel
    bahis siteleri