Poprad – Nitra 1:2 (kon.) | Trenčín – Žilina 5:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 2:3 (po s.n.)
Zvolen – Martin 4:1 (kon.) | Košice – Skalica 4:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 02.11.2012, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:59
    Zvolen dal gól!
    Z rohu ľadovej plochy neskutočne nachádza Michal Chovan v ľavom kruhu LUKÁŠA JURÍKA, ktorý bez prípravy využíva to, že brankár hostí sa nestihol presunúť a zvyšuje strelou do poloprázdnej bránky náskok Zvolena ! Asistencie: Michal Chovan, Ján Mucha.
     
    59:32
    Hostia krátko pred tým faulovali, Tomáš Tupý je vylúčený za podrazenie.
     
    59:32
    Chovan a Škvaridlo v úniku, Chovan zakončoval iba do výstroje.
     
    58:24
    Zvolen sa snaží vybojovať puk za vlastnou bránkou, následne sa pred domácu svätyňu dostáva Mikušovič, ten ani na dva krát neprekonáva skvelého Mareka Šimka, ktorý aj za asistencie obrancov vykryl priestor bránky a hostia tak nedokázali doraziť puk do poloprázdnej bránky.
     
    56:47
    Vhadzovanie vyhrávajú domáci, Podkonický predlžuje na Hraška, ktorý strieľa k pravej tyči, Šúrek sa tentokrát blysol krásnym semaforom.
     
    51:46
    Marek Horský je vylúčený za sekanie.
     
    49:47
    Tomáš Méry nastreľuje bočnú sieť, puk sa dostáva na modrú čiaču, Ján Mucha predvádza strieľanú prihrávku, v medzikruží sa nepodarilo tečovať puk no došlo k početným dorážkam, ktoré však už neviedli ku gólu.
     
    46:00
    Menšia potýčka sa ztrhla pred bránkou domácich, z tohto pramení vylúčenie Mareka Horského (sekanie) a Jána Ťavodu(hrubosť).
     
    42:59
    Zvolen dal gól!
    Tomáš Méry si nakorčuloval pred bránku a snažil sa o zakončenie, puk sa však odráža od betónov Šúreka na hokejku MATEJA SÍKELU, ktorý doráža pomedzi betóny puk do bránky. Asistencie: Tomáš Méry, Michal Juraško.
     
    41:38
    Martin dal gól!
    JAROSLAV MARKOVIČ si v minibrejku prehodil sám pred Šimkom puk z bekhendu na čepeľ hokejky a posiela ho k vzialenejšej tyči. Asistecnie: Martin Hollý, Marek Mikušovič.
     
    35:27
    Kamil Brabenec sa s pukom ocitol sám pred bránkou hostí, dlho čakal na zakončenie, následne vystrelil iba do betónu brankára Martina Šúreka.
     
    34:30
    Martin Ďaloga si nakorčuloval presne pred stred bránky, jeho prehadzovanie si puku z ľava do prava nevyviedlo z miery Šúreka a tak hosťujúci brankár chytá jeho strelu ponad pravý betón.
     
    34:12
    Martin Ďaloga je v úniku ! Bol faulovaný a nasleduje trestné strieľanie !
     
    33:43
    Zvolen dal gól!
    TOMÁŠ ŠKVARIDLO bol na konci akcie domácich, keď dorážal puk do poloprázdnej bránky po strele Lukáša Juríka. Asistencie: Lukáš Jurík, Ján Ťavoda.
     
    32:46
    Tomáš Petruška je vylúčený za hákovanie.
     
    32:41
    Michal Murček strieľal z ľavého kruhu do pravej tyčky bránky HKm !
     
    28:08
    Andrej Podkonický triafa hornú žŕdku ! Puk sa po jeho strele obtrel o tyč bránky Martina Šúreka.
     
    24:56
    Zvolen dal gól!
    ANDREJ PODKONICKÝ korčuloval za svojím spoluhráčom Kamilom Brabencom, druhý menovaný sa dostal k strele v medzikruží, no puk netrafil, za ním dobre číhajúci PODKONICKÝ vystrelil bez prípravy a triafa to popod vyrážačku Šúreka. Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    22:49
    Fadrný číhal na hranici modrej čiary, puk sa k nemu dostáva po dlhšom čase, Fadrný ihneď predlžuje na v rýchlosti hrajúceho Mareka Horského, ktorý vnikol do pásma a má pred sebou iba jedného obrancu Zvolena, toho obišiel, blafákom potom nedokázal prekonať domáceho brankára.
     
    17:16
    Michal Chovan sa následne individuálne dostal cez stredné pásmo, potom cez obrannú dvojicu Martina a ocitol sa pred bránkou, skúšal to blafákom, puk však nedostal cez ľavý betón brankára Šúreka, navyše posunul bránku a tak sa hra presúva do stredného pásma.
     
    15:57
    Roman Alekseev je vylúčený za hákovanie, nasleduje presilová hra domácich.
     
    15:28
    Peter Hraško po nakorčulovaní do medzikružia a strele zápästím nastreľuje pravú tyčku bránky Šúreka !
     
    11:20
    Brabenec spoza bránky našiel Zuzina, ten strieľa iba do vyrážačky Šúreka, veľká šanca domácich ostáva nevyužitá.
     
    05:18
    Pred hosťujúcou bránkou sa teda dejú veci, po skončení presilovej hry Martina sa domáci tlačili do útoku, z čoho pramenili aj strely resp. dorážky Michala Chovana, pri ktorých bol vždy úspešnejší Martin Šúrek.
     
    03:20
    Hostia po vhadzovaní získavajú puk, kombinujú po obvode útočného pásma, no ich akcie končia v rohoch ľadovej plochy, následne pred bránku nenazdajky natlačil puk hráč hostí a Adam Beňa mal šancu na dorážku ! Puk po jeho strele mieri mimo bránky.
     
    02:09
    Zvolen bude hrať v oslabení, Pokovič sa previnil kroščekom vo vlastnej obrannej tretine.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 25. Podkonický Andrej (Brabenec Kamil), 34. Škvaridlo Tomáš (Jurík Lukáš, Ťavoda Ján), 43. Síkela Matej (Méry Tomáš, Juraško Michal), 60. Jurík Lukáš (Chovan Michal, Mucha Ján) - 42. Markovič Jaroslav (Hollý Martin, Mikušovič Marek)


    HKM Zvolen: Šimko Marek (Cibuľa Igor) - Juraško Michal (A), Hraško Peter - Ťavoda Ján, Mucha Ján - Pokovič Lubor, Výborný Martin - Pichnarčík Michal, Šiška Michal - Zuzin Peter, Brabenec Kamil (A), Podkonický Andrej - Škvaridlo Tomáš, Jurík Lukáš (C), Chovan Michal - Puliš Radovan, Jurík Milan, Ďaloga Martin - Méry Tomáš, Huňady Patrik, Síkela Matej
    HK VITAR Martin: Šúrek Martin (Volienter Viktor) - Novotný Andrej (A), Beňa Adam - Pukalovič Róbert, Tupý Tomáš - Alekseev Roman, Perniš Ján - Zukal Marek, Danko Michal - Murček Michal, *Beran Michal (C), Petruška Tomáš - Markovič Jaroslav, Hollý Martin, Mikušovič Marek - Korytko Patrik, Horský Marek, Fadrný Ján (A) - Kentoš Jozef, Dírer Matej, Vartovník Lukáš

    Rozhodčí: D.Konc - R.Bednár, V.Snášel
    bahis siteleri