Poprad – Nitra 1:2 (kon.) | Trenčín – Žilina 5:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 2:3 (po s.n.)
Zvolen – Martin 4:1 (kon.) | Košice – Skalica 4:3 (kon.)
konec
HC Košice
4:3 (3:1, 0:0, 1:2)
HK Skalica
sk Pátek 02.11.2012, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:52

    Košice dali gól!

    Tak toto je tak neuveriteľný záver, ako bol aj začiatok stretnutia! 8 sekúnd pred koncom, Steel aréna je na nohách, ŠTĚPÁN NOVOTNÝ sa stáva hrdinom duelu! Asistencia: Slovák.
     
    52:37
    Vylúčenie Skalica, Vyrúbalík na 2 min. za hákovanie.
     
    51:41
    Skalica dala gól!

    Košičania práve v uplynulej minúte mimoriadne zvýšili aktivitu a poriadne potrápili Trenčana, práve preto je tento gól studenou sprchou aj pre domáce publikom. Po nenápadnej akcii dorážal do prázdnej brány puk MARCEL HOLOVIČ. Asistencie: Kutálek, Klejna.
     
    40:42
    Skalica dala gól!

    Znížené! Skalica využíva presilovú hru! Po 42 sekundách hry hostia nasáčkovaní pred Hylákom zakončili tlak strelou MARTINA VYRÚBALÍKA, na ktorú nemal domáci brankár nárok. Asistencie: Bartánus. Školiak.
     
    39:56
    Vylúčenie Košíc, Slovák na 2 min. za podrazenie.
     
    36:21
    Hra naozaj graduje, útočí sa zo strany na stranu a to nepretržite! Košickí hráči posielajú na súperovu svätyňu také bomby, ktoré poriadne rozozvučia plexisklo za bránou. Ak by to letelo medzi žrde, Trenčan by mal naozaj probémy.
     
    35:30
    Do protiútoku sa tlačila trojica Skaličanov, puk by sa bol dostal priamo na hokejku jedného z nich, ale proti bol skvelý obranný zákrok Michala Nováka.
     
    34:00
    Marek Slovák sa to pokúšal spraviť úplne excelentne, na modrej obhodil útočníkov, v pásme polovičku obrany, ale napokon stroskotal na brankárovi, ktorému poslal puk iba do betónov.
     
    31:03
    Vylúčenie HK 36 Skalica, Kudrna na 2 min. za hákovanie.
     
    29:30
    Košická obrana nevie čo skôr, strely sa v rýchlosti ani nedjaú opisovať, Skalica poriadne zatlačila!
     
    29:00
    Deyl dostal puk v momente, ako naskočil na ľad a rútil sa na skalického gólmana úplne osamotený, no na konci nájazdu míňa bránu o pár centimetrov!
     
    28:30
    Vylúčenie Košíc, Jenčík na 2 min. za hákovanie.
     
    26:44
    Vylúčenie Košíc, Deyl na 2 min. za nedovolené bránenie.
     
    22:50
    Spilar sa rútil tiesnený obrancom na gólmana Skalice, jeho silná strela švihom minula vrchnú žrď o niekoľko centimetrov! Následne odrazený puk od plexiskla sa ešte pokúšal doraziť za čiaru, ale nepodarilo sa mu to.
     
    19:59
    Doplnená informácia z prvej tretiny:
    Vylúčenie Košíc, Richard Huna na 2 min. za hákovanie.
     
    15:20
    Košičania sa usadili pred Trenčanom, pohrávali sa s pukom až sa k nemu dostal Robert Huna strieľal z otočky! Opäť puk mimo žrde a opäť ho od nej delilo pár centimetrov!
     
    9:02
    Tak Košičania útočia bez prestávky, brankár Trenčan nemôže pokojne dýchať! Lieta naňho strela za strelou, jeden z domácich hráčov teraz dokonca polámal aj hokejku.
     
    5:30
    Hylák sa opäť predstavil v najlepšom svetle, tentokrát zneškodnil strelu z menej než pol metra!
     
    4:51
    Skalica dala gól!

    A máme tu prvý gól aj za Hylákom, teraz sa to dá zapisovať naozaj iba s veľkými problémami, zápas má veľké grády! ANDREJ KUDRNA skóroval po tom, čo sa v útočnej tretine po malej chybe domácich dostal k puku. Bez asistencií.
     
    4:38
    Košice dali gól!

    Nádherná hra v podaní domáceho celku! Steel aréna sa naozaj má na čom baviť! ROBERT HUNA dostal puk priamo pred odkrytú časť brány a švihom posiela domácich do vedenia o rozdiele troch gólov! Asistencie: Svitana, Richard Huna.
     
    4:03
    Vylúčenie HK 36 Skalica, Vyrúbalík na 2 min. za držanie hokejky.
     
    3:50
    Vylúčenie Košíc, Jenčík na 2 min. za nedovolené bránenie.
     
    3:36
    Vylúčenie HK 36 Skalica, Srnec na 2 min. za hákovanie.
     
    3:36
    Obrovský tlak Košičanov! Na jeho konci smerovala prihrávka priamo pred bránu, kde stál Robert Huna, ale puk od jeho brata netrafil presne, pretože bol bránený.
     
    2:39
    Košice dali gól!

    A Košičanov úvodný gól poriadne nakopol! Puk dostal v útočnom pásme až na červenej čiare TOMÁŠ MARCINKO po prihrávke od Pašeka a strelou z uhla nezaváhal. Asistencia: Pašek.
     
    1:09
    Košice dali gól!

    Tak predsa len je to gól! Určite trochu sporný, keďže sa o ňom tak dlho rozhodovalo, ale predsa. Robert Huna dostal puk pod nohy Trenčana, kde ho zrejme posunul za čiaru PATRIK SVITANA. Asistencie: Huna Robert, Huna Richard.
     
    Stále prebieha konzultácia s videorozhodcom, išlo pravdepodobne o veľmi spornú situáciu.
     
    Podľa môjho názoru to gól nebol, puk Trenčan schoval medzi betónmi a korčuľami a držal ho tam dosť dlho, nemyslím si, že mu prepadol za čiaru.
     
    1:09
    Popri mantineli pri striedačke sa až pred Trenčana predral Robert Huna, ktorý sa pokúsil puk prepasírovať za čiaru a nasleduje spojenie s videorozhodcom!

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 2. Svitana (Huna Robert, Huna Richard), 3. Marcinko (Pašek), 5. Huna Robert, 60. Novotný (Slovák) - 5. Kudrna, 41. Vyrúbalík (Bartánus, Školiak), 52. Holovič (Kutálek, Klejna)


    HC Košice: Hylák - Šeda (A) - Novák, Macejko - Deyl, Takáč - Chovan Matúš, Jenčík (C) - Slovák - Spilar (A), Pašek - Marcinko - Novotný, Mlynarovič - Svitana - Jokeľ, Huna Richard - Huna Robert - Podsedlý
    HK Skalica: Trenčan - Vyrúbalík - Ďatelinka, Jankovič - Kozák, Barák - Srnec, Pálffy (C) - Školiak (A) - Preisinger, Bartánus - Stieler - Kudrna, Kutálek - Holovič - Jurík Juraj, Bezúch - Klejna

    Rozhodčí: Baluška, Jura - Korba P., Rovenský
    bahis siteleri