Letňany – HC Plzeň 6:4 (kon.) | Liberec – Pardubice 7:0 (kon.) | Vsetín – Havířov 3:4 (kon.)
Hr. Králové – Motor ČB 3:2 (kon.) | Zlín – Přerov 1:5 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 6:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Písek 1:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
7:0 (2:0, 2:0, 3:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 02.11.2012, 16:00 • Svijanská arena • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    43:51
    Liberec právě vstřelil branku!

    Stibůrkovi nevydrželo čisté konto ani minutu, nyní mu propadla dlouhá střela. Od modré vypálil Michal Šír, ale clonící PAVEL ZACHA tečoval kotouč za Stibůrkova záda, čímž zaznamenal hattrick!

    Asistence: Michal Šír, Dominik Hrníčko.
     
    43:21
    Liberec právě vstřelil branku!

    A jde to i techničtěji než ranou do šibenice. Další útočný nájezd dostal kotouč k VOJTĚCHU HAVLASOVI, který před Vejmelkou zamíchal pukem a pak poslal pryž bekhendem do brány.

    Asistence: Filip Chlapík, Jakub Kalfiřt.
     
    42:27
    Liberec právě vstřelil branku!

    Liberečtí odskakují na rozdíl pěti branek a výhru jim vezme už jen zázrak. Situaci jeden na brankáře skvěle vyřešil MICHAL KUPČÍK, a to střelou do horního růžku.

    Asistence: Lukáš Král, Tomáš Zedek.
     
    24:16
    Liberec právě vstřelil branku!

    Patnáctiletý sniper nastoupil na led a hned dává svou druhou branku v zápase. Krátce po přejezdu modré čáry se rozhodl PAVEL ZACHA vypálit a trefil přesně mezírku mezi Vejmelkovými betony.

    Asistence: Tomáš Havlín.
     
    21:58
    Liberec právě vstřelil branku!

    I začátek do druhé třetiny přináší Severočechům ovoce. V situaci před brankovištěm se nejlépe zorientoval DOMINIK LAKATOŠ, který z první pokořil Vejmelku střelou k pravé tyči.

    Asistence: Michal Gecko, Zdeněk Král.
     
    03:31
    Liberec právě vstřelil branku!

    Po signalizované výhodě Tygři přesilovku hrát nebudou. Hosnedl se sotva doklouzal na střídačku když povedenou kombinaci v útočném pásmu razantně zakončil střelou pod víko PAVEL ZACHA.

    Asistence: Matouš Bělohorský, Dominik Hrníčko.
     
    01:09
    Liberec právě vstřelil branku!

    Rychlý start domácích mladíků. Po pěkném pasu Zachy se dostal do brejku DOMINIK HRNÍČKO, který si vymíchal Vejmelku a pak bez problému zakončil do odkryté klece.

    Asistence: Pavel Zacha, Martin Šír.

    Radoslav Vavřina

    Branky a nahrávky: 2. Hrníčko (Zacha, M. Šír), 4. Zacha (Bělohorský, Hrníčko), 22. Lakatoš (Gecko, Král), 25. Zacha (Havlín), 43. Kupčík (Král, Zedek), 44. Havlas (F. Chlapík, Kalfiřt), 44. Zacha (M. Šír, Hrníčko)


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Stezka) - Šťáva, M. Šír, Arlt, Havlín, Kupčík, Zedek, Divila - Babec, Kalfiřt, Hrníčko, F. Chlapík, Král, Gecko, Kratochvíl, Lakatoš, Havlas, Zacha, Heřmánek, Bělohorský.
    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (44. Stibůrek) - Divecký, Kalous, Chvojka, Panna, Polák, Procházka, Kysela, Kuťák, Barkóci, Hlaváček, Bohuněk, Velínský, Špaček, Havrda, Drobný, Petric, Budík, Kracík.

    Rozhodčí: Třasák - Hejl, Grundler.
    bahis siteleri